שרשור תגובות: HOT משיקה שלט טלוויזיה חדש
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
צודק ולא צודק.motiR כתב:על איכויות ,פיצרים ונוחות הפעלה משלמים ואת זה אני מאמין שיודעים כאן.
וכמובן-כל מי שרוצה לחסוך(נילס) - ייאלץ להסתפק בבינוניות.
ועוד לא ראיתי כאן אפילו אחד שטוען שבסה"כ הכללי(להוציא את הנושא הכספי) הוט טובה יותר מיס...
העניין הוא שמבחינתי אין שום ערך מוסף (מלבד תוספת כספית) ב-YES לעומת HOT. אני צופה בהוט בעיקר בתכני SPORT, טיפה ערוץ 10,2, ו-1, וערוצי טבע - כך שאין שום סיבה לעבור ספק במיוחד שהם גובים הרבה יותר כסף - אגב סדרות ממש לא מעניינות אותי וסרטים אני מזרים מהמחשב.
עכשיו תגיד לי האם עדיין אני מסתפק בבינוניות....
מעניין אותי כמה עולה חבילה של כל הערוצים פתוחים(כולל ספורט 5HD לייב 1,2 אגו, דיסקוברי HD וכו') בYES עם שלושה ממירי HD מקליטים ושלושה ממירי HD רגילים בשילוב עם 100 מגה של בזק(שהם גם לא 100 מגה) ושיחות ללא הגבלה + VOD.nils3373 כתב:צודק ולא צודק.motiR כתב:על איכויות ,פיצרים ונוחות הפעלה משלמים ואת זה אני מאמין שיודעים כאן.
וכמובן-כל מי שרוצה לחסוך(נילס) - ייאלץ להסתפק בבינוניות.
ועוד לא ראיתי כאן אפילו אחד שטוען שבסה"כ הכללי(להוציא את הנושא הכספי) הוט טובה יותר מיס...
העניין הוא שמבחינתי אין שום ערך מוסף (מלבד תוספת כספית) ב-YES לעומת HOT. אני צופה בהוט בעיקר בתכני SPORT, טיפה ערוץ 10,2, ו-1, וערוצי טבע - כך שאין שום סיבה לעבור ספק במיוחד שהם גובים הרבה יותר כסף - אגב סדרות ממש לא מעניינות אותי וסרטים אני מזרים מהמחשב.
עכשיו תגיד לי האם עדיין אני מסתפק בבינוניות.......
אגב, לגבי תכנים, הVOD בהוט מעולה, דיסקוברי HD מעולה, ערוץ TRACE ספורט מעולה, גם ערוצי הסרטים יחסית בסדר גמור, התכנים הישראלים גם כן מעולים בדר"כ(ואני אחד שראה בYES רק ספורט בעקרון).
*לי זה עולה באזור ה390-400 בחודש.
עשיתי לך חשבון.משהו בסביבות 550 ש"ח.אבל עם איכויות הקלטה עולם אחר לגמרי,ללא קיטורים של נתקע לי וכו וכו.לדעתי האישית גם התכנים ביס הם משופרים.
ודרך אגב-עשיתי חשבון של 3 ממירי טוטאל מקליטים.אם תיקח בחשבון את המולטירום-תוכל להוריד 2 ממירי טוטאל ולהחליפם בממירים רגילים ותחסוך עוד 60 ש"ח מהמחיר שרשמתי.(בחישוב הכנסתי 6 ממירים:3 רגילים ו 3 מקליטים)
ודרך אגב-עשיתי חשבון של 3 ממירי טוטאל מקליטים.אם תיקח בחשבון את המולטירום-תוכל להוריד 2 ממירי טוטאל ולהחליפם בממירים רגילים ותחסוך עוד 60 ש"ח מהמחיר שרשמתי.(בחישוב הכנסתי 6 ממירים:3 רגילים ו 3 מקליטים)
למה אני לא מצליח לכבות ולהדליק את הריסבר באמצעות השלט הזה?
כן הצלחתי לכוון את השלט לרסיבר באמצעות הכיול האוטמטי ,
בתהליך הכיול הרסיבר נכבה, אבל לאחר מכן לא הצלחתי לכבות ולהדליק את הרסיבר באמצעות השלט של הוט,
רק לשלוט על עוצמת הווליום ברסיבר.
ניסיתי גם קודים אחרים אבל באף אחד מהם לא הצלחתי לכבות את הרסיבר.
יש כפתור אחר לכיבוי והדלקת הרסיבר?
כן הצלחתי לכוון את השלט לרסיבר באמצעות הכיול האוטמטי ,
בתהליך הכיול הרסיבר נכבה, אבל לאחר מכן לא הצלחתי לכבות ולהדליק את הרסיבר באמצעות השלט של הוט,
רק לשלוט על עוצמת הווליום ברסיבר.
ניסיתי גם קודים אחרים אבל באף אחד מהם לא הצלחתי לכבות את הרסיבר.
יש כפתור אחר לכיבוי והדלקת הרסיבר?
לאחר בירור עם 3 נציגים בהוט , כן 3 !!!
הנציגות שם לא יודעים מזה רסיבר בכלל
אמרו לי להמתין על הקו ופשוט נתקו אחרי 5 דקות -ח-ו-צ-פ-ה-!
צריך להתקשר כמה פעמים כדי להגיע שם למשהו מקצועי, ממש מתסכל.
מסתבר שהשלט לא יודע לכבות ולהדליק את הרסיברים
חבל פעולה כלכך בסיסית שהיו צריכים להכניס שם,
כנראה שהשלט המקורי של הרסיבר יחזור מהמגירה לעבודה....

הנציגות שם לא יודעים מזה רסיבר בכלל
צריך להתקשר כמה פעמים כדי להגיע שם למשהו מקצועי, ממש מתסכל.
מסתבר שהשלט לא יודע לכבות ולהדליק את הרסיברים
חבל פעולה כלכך בסיסית שהיו צריכים להכניס שם,
כנראה שהשלט המקורי של הרסיבר יחזור מהמגירה לעבודה....