קניתי שתי LCD לבית! תגידו לי איך הם והאם יש משהו שאפשר לקחת יותר טוב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

TANDBERG כתב:ראית את המסכים בחנות לפני שקנית? אם כן, היית מרוצה ממה שראית?
...
האשכול הזה סתם נהפך לאשכול שלא עוזר :S

http://www.hometheater.co.il/vt191184.% ... D7%99.html

האשכול הזה ^^ יש בו את ההדברים החדשים שאני רוצה להראות לכם! מסכי TV יותר טובים.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #22 

שאלתי האם ראית את המסכים או לא. אתה יכול לענות ונתקדם משם. אני מבין כרגע שלא. אולי כדאי שתלך לראות בעיניים לפני שאתה מגיע למסקנה ומחפש אלטרנטיבה ? דבר שני, מסך 32 אינץ' :
1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K
הבחירה היא טובה לדעתי. תישאר איתו. יש כבר דגמים של השנה, אבל אם אתה לא לחוץ על הדבר האחרון שיוצא - עשית קניה נבונה.
לגבי מסך לסלון - יש גם דגמי סמסונג של שנה שעברה (ES6200 וחבריו) שיתנו לך תמורה נאה מאוד, אם אינני טועה - הסכום שהקצית מתאים.
אני לא חובב של LG מסיבותי שלי ולכן לא אמליץ עליהם.
מקווה שעזרתי.
אשמח אם תוכל להוריד את הטונים ולא להתנגח בכל אחד שמעיר, בד"כ בפורום כשכותבים - "קניתי", אנחנו עונים: "תתחדש".
שבת שלום.
Vocare Ad Regnum

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #23 

scsa כתב:
itziking2 כתב:
טלHD כתב:
dor8 כתב:השרשור הזה רק הולך ומשתפר מיום ליום.... :lol:
...
דור..תגיד לו שצריך לשאול לפני שקונים...לא אחרי.
:התייאשתי:
...
גבר אל תשחק אותה איזה לא יודע מה..אני אומר לך שקניתי אבל עדיין יש לי אפשרות החלפה בין חודשיים!
המסך לא הגיע אליי עדיין ויש לי עוד חודשיים לקבל אותו בעזרת ה'..פשוט תגידו לי אם יש משהו יותר טוב אני לא מבין אתכם לפעמים מה נסגר אתכם על מה אתם מתעכבים?!
...
למה אתה לא שואל בFXP?
...
אולי אפשר להוסיף פורום ילדים...

itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

mikee8 כתב:
scsa כתב:
itziking2 כתב:
טלHD כתב:
dor8 כתב:השרשור הזה רק הולך ומשתפר מיום ליום.... :lol:
...
דור..תגיד לו שצריך לשאול לפני שקונים...לא אחרי.
:התייאשתי:
...
גבר אל תשחק אותה איזה לא יודע מה..אני אומר לך שקניתי אבל עדיין יש לי אפשרות החלפה בין חודשיים!
המסך לא הגיע אליי עדיין ויש לי עוד חודשיים לקבל אותו בעזרת ה'..פשוט תגידו לי אם יש משהו יותר טוב אני לא מבין אתכם לפעמים מה נסגר אתכם על מה אתם מתעכבים?!
...
למה אתה לא שואל בFXP?
...
אולי אפשר להוסיף פורום ילדים...
...
מי ישמע אתה בוגר...מספים כמו לא יודע מה!

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #25 

מה זה "מספים" ?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #26 

טלHD כתב:עבר הזמן אה...

טוב.. כתוביות במסכים הכוונה למה שכתוב על המדבקה בגב המסך.
חשוב שהכתוביות שם יהיו בעברית. שתדע מה קנית. :wink:
...
הזמן עובד שנהנים .... :wink:

itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #27 

אני מבין שקשה לכם לענות על מטרת האשכול..סתם אתם פשוט מושכים!
לא אוהבים לעזור...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #28 

itziking2

החבר TANDBERG ענה לך בצורה רצינית, ארוכה ומנומקת ( הודעה מס' 22)
הוא השתדל לעזור לך כמיטב יכולתו

ודווקא אליו לא התייחסת...

בכל אופן, תתחדש ותהנה מהמסכים שרכשת!

itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

TANDBERG כתב:שאלתי האם ראית את המסכים או לא. אתה יכול לענות ונתקדם משם. אני מבין כרגע שלא. אולי כדאי שתלך לראות בעיניים לפני שאתה מגיע למסקנה ומחפש אלטרנטיבה ? דבר שני, מסך 32 אינץ' :
1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K
הבחירה היא טובה לדעתי. תישאר איתו. יש כבר דגמים של השנה, אבל אם אתה לא לחוץ על הדבר האחרון שיוצא - עשית קניה נבונה.
לגבי מסך לסלון - יש גם דגמי סמסונג של שנה שעברה (ES6200 וחבריו) שיתנו לך תמורה נאה מאוד, אם אינני טועה - הסכום שהקצית מתאים.
אני לא חובב של LG מסיבותי שלי ולכן לא אמליץ עליהם.
מקווה שעזרתי.
אשמח אם תוכל להוריד את הטונים ולא להתנגח בכל אחד שמעיר, בד"כ בפורום כשכותבים - "קניתי", אנחנו עונים: "תתחדש".
שבת שלום.
...
קודם כל תודה שענית רציני :)

דבר שני אני חשבתי באמת ללכת על ה-SAMSUNG UA32EH5000 בגלל שהוא FHD וגם הוא 1920X1080...זה נכון! אתה חושב שבטווח עד 1.9K יש מסך שתוכל להמליץ לי גם של פיליפס או אלג'י משהו טוב?

אבל בת'כלס מאצתי עוד שלוש TV'S טובות...

א.באמת שזה ה-UA32EH5000 עולה כ-1.8K והיא FHD 1920X1080.

ב.LG 32" 32LS460Y הוא 2160 והיא FHD 1920X1080.

אם יש לך עוד מסכים טובים להציע בטווח של 2K אשמח!

2.לסלון אני חושב אישית יש לי 5 TV'S שרציתי לקחת! רשמתי על פתק את כולם ועל כולם חיפשתי ביקורות ודברים כאלה:

א.SAMASUNG 55" UA55EH6030 הוא עולה 5790 בחנות הכי זולה והוא 1920X1080 FHD.- מועדף לזה לפי ביקורות.

ב.יש את ה-LG 55" 55LS570Y שהוא עולה 6,800 והוא גם FHD 1920X1080. - לפי ביקורות גם טוב.

ג.LG 55" 55LM620Y שהוא עולה 7,100 והוא גם 1920X1080 FHD - גם מועדף לפי ביקורות מעולות.

ד.PHILLIPS 55" 55PFL6606H הוא עולה 6,700 והוא גם FHD 1920X1080 - מועדף עליי גם כן.

ה.LG 55" 55LE4600 שהוא עולה 6990 והוא גם FHD 1920X10803- גם מועדף עליי!

אם מכל מה שרשמתי לסלון יש לך משהו הרבה יותר טוב להציע לי בטווח ה-7.5K אני אשמח (:

תודה רבה רבה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

דבר ראשון - חדר שינה: תישאר עם ה EH5000, יראו בה טוב. היא לא דקה (אסתטית) אבל בהחלט מסך טוב.
דבר שני - או הסמסונג שכתבתי לך ES6200, אם תוכל להשיג אותה במסגרת התקציב שלך, או את הפיליפס. ה EH עבה, אני לא בטוח שהיא מספיק אסתטית לסלון.
הכי בטוח הוא להתכנס לשניים-שלושה דגמים ולראות אותם בעיניים, מה שאהבת - זה מה שתלך עליו.
לגבי LG, אני לא יכול להיות אובייקטיבי כי אני לא אוהב את המסכים שלהם יותר מדי. יש מספיק שרשורים בנושא ותוכל להתרשם שם.
תעדכן אחרי שהלכת לראות שניים-שלושה מסכים. זה יעזור לך יותר מאשר לקרוא ביקורות או חוות דעת. האנשים כאן מדהימים ויודעים לא מעט, אבל העדפה של תמונה זה כבר פרטני.
בהצלחה.
Vocare Ad Regnum

itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #31 

TANDBERG כתב:דבר ראשון - חדר שינה: תישאר עם ה EH5000, יראו בה טוב. היא לא דקה (אסתטית) אבל בהחלט מסך טוב.
דבר שני - או הסמסונג שכתבתי לך ES6200, אם תוכל להשיג אותה במסגרת התקציב שלך, או את הפיליפס. ה EH עבה, אני לא בטוח שהיא מספיק אסתטית לסלון.
הכי בטוח הוא להתכנס לשניים-שלושה דגמים ולראות אותם בעיניים, מה שאהבת - זה מה שתלך עליו.
לגבי LG, אני לא יכול להיות אובייקטיבי כי אני לא אוהב את המסכים שלהם יותר מדי. יש מספיק שרשורים בנושא ותוכל להתרשם שם.
תעדכן אחרי שהלכת לראות שניים-שלושה מסכים. זה יעזור לך יותר מאשר לקרוא ביקורות או חוות דעת. האנשים כאן מדהימים ויודעים לא מעט, אבל העדפה של תמונה זה כבר פרטני.
בהצלחה.
...
אז רגע מה שאתה אומר זה שהמסכי EH של סמסונג הם עבים?
אני ראיתי בעיניים שלי את ה-LG 570LN לסלון והוא דווקא היה דק מעוצב ויפה!

ועוד שאלה :

תגיד שנייה לגבי ה-TV ראיתי כמה ביקורות על טלוויזיה מסויימת שרשום שם :
"אין תמיכה משמעותית בעברית" מה זה אומר? תמיכה באינטרנט שלהם בעברית או בכתוביות של סרטים וכאלה בטלוויזיה הרגילה?

ואם רשום לי שזה בא עם סמראט TV ואני יודע שלא יהיה לי בו שימוש אז עדיף לא לקחת את הטלוויזיה?

מה אתה אומר?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

קישור ל EH5000 באתר היבואן הרשמי:
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=595
עובי של 9 ס"מ. שוב - לא נורא לחדר שינה. על ES תשלם יותר, בעיקר בגלל העובי.
אין תמיכה משמעותית בעברית מתייחס לSmart, אם אתה לא לחוץ על פונקציות אלו - אין לך מה לדאוג.
אגב, כתבת לגבי ה LG - הוא אכן דק ומעצב, אבל זה לא הסמסונג... סמסונג הלכו על קו LED, זה מטעה בגדול כי כולם חושבים LED - דק. יש גם תאורת LED אחורית המחליפה את תאורת ה CCFL, זה לא משנה את העובי וכאן למעשה ההטעיה. איכות תמונה - טובה מאוד.
שוב, לך תראה הכל בחנות, זה עדיף מאשר אינטרנט. אגב - אם לא מתאים לך הסמסונג מבחינת העובי, תבדוק גם פנסוניק E5, אני לא יודע מה מחירה, אבל צריך להיות באיזור של ה 2K.
Vocare Ad Regnum

itziking2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #33 

TANDBERG כתב:קישור ל EH5000 באתר היבואן הרשמי:
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=595
עובי של 9 ס"מ. שוב - לא נורא לחדר שינה. על ES תשלם יותר, בעיקר בגלל העובי.
אין תמיכה משמעותית בעברית מתייחס לSmart, אם אתה לא לחוץ על פונקציות אלו - אין לך מה לדאוג.
אגב, כתבת לגבי ה LG - הוא אכן דק ומעצב, אבל זה לא הסמסונג... סמסונג הלכו על קו LED, זה מטעה בגדול כי כולם חושבים LED - דק. יש גם תאורת LED אחורית המחליפה את תאורת ה CCFL, זה לא משנה את העובי וכאן למעשה ההטעיה. איכות תמונה - טובה מאוד.
שוב, לך תראה הכל בחנות, זה עדיף מאשר אינטרנט. אגב - אם לא מתאים לך הסמסונג מבחינת העובי, תבדוק גם פנסוניק E5, אני לא יודע מה מחירה, אבל צריך להיות באיזור של ה 2K.
...
אני אישית חושב ללכת על ה-UA32EH5000 כבר ה-32 של סמסונג..קראתי עליה ביקורות ומחקרים וה-TV יצאו לי מכל החורים!! אני ממשיך עוד לחפש ולחרוש ושם לי שבינתיים ה-EH5000 32" לוקחת את כולם...אני בכלל לא הולך להתשמש בסמארט TV בטלויייזיה אז אין לי טעם לדבר הזה! כתוביות בעברית מתייחס אך ורק לסמארט? כאילו כתוביות בסרטים וסדרות ובכללי בטלוייזיה אני אראה, נכון?

וגם עוד משהו לגבי הכבלים והכל אני אוכל לחבר את המסך טלוויזיה למחשב גם דרך כבל HDMI נכון? לא תיהיה בעיה? וגם לשחק משחקים והכל על הטלוויזיה של סמסונג 32 יראו מעולה? (אני קונה מסך מחשב 24" אבל לפעמים לסרטים וכאלה על המסך הגדול יהיה יותר כיף!) מה אתה אומר? הכל יהיה טוב על המסך 32" של סמסונג? וממיר של הוט והכל אפשר לחבר נכון? ללא שום בעיה כלל? והטלוויזיה עצמה HD כי היא פול אייץ' די 1920X1080 אז אפשר יהיה לראות הכל ב-HD?

ולגבי הטלוויזיה 55" לסלון אני אדבר איתך על זה עוד מעט!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”