מזל שהוואטסאפ בחינםistarmini כתב:יאללה סוף טוב הכל טוב![]()
תתחדש ותהנה נראה פגז
...
פרוייקט הקולנוע הביתי עשה עוד צעד לכיוון היעד הסופי + תמונות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אני כבר לא בטוח שהוא בחינם. לדעתי ,במידה ויעלו עלינו ,נשלם בשביל כולםyarino כתב:מזל שהוואטסאפ בחינםistarmini כתב:יאללה סוף טוב הכל טוב![]()
תתחדש ותהנה נראה פגז
......
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני בספק לגבי 150" ועל אחת כמה וכמה לגבי 178" זה שהוא מרוצה לא אומר שהמקרן מספק הנתונים הרצויים...yarino כתב:אגב, ישנו בחור ששם לא מזמן את ה JVC שלו בלוחות וקנה סוני 50 עם מסך Da-Lite HP בגודל 178 אינץ והבנתי שהוא מאוד מרוצה....
בכל מקרה אצלך עם 133" (מסך ענק) כל עוד אתה עובד באקו זה באמת אומר שלמנורה יש עוד כוח, מקווה שתוכל להמשיך ככה עוד כמה מאות של שעות.
איך יש לך זמן בכלל לווטסאפ, אל תתן ליואב להפריע לך באמצע הסרט
שחר
ישנו שרשור גדול ב AVS על SONY HW50ES ובין היתר מדברים שם על מסכים בגודל "150.spacedude כתב:אני בספק לגבי 150" ועל אחת כמה וכמה לגבי 178" זה שהוא מרוצה לא אומר שהמקרן מספק הנתונים הרצויים...yarino כתב:אגב, ישנו בחור ששם לא מזמן את ה JVC שלו בלוחות וקנה סוני 50 עם מסך Da-Lite HP בגודל 178 אינץ והבנתי שהוא מאוד מרוצה....
בכל מקרה אצלך עם 133" (מסך ענק) כל עוד אתה עובד באקו זה באמת אומר שלמנורה יש עוד כוח, מקווה שתוכל להמשיך ככה עוד כמה מאות של שעות.
![]()
איך יש לך זמן בכלל לווטסאפ, אל תתן ליואב להפריע לך באמצע הסרט...
גם בסוני מצהירים שהמקרן פותח תמונה בהירה בגודל זה,כמו כן ניתן לראות במחשבון של Projector Central שעם בד 1.3 בגודל "150 אתה מקבל 17FL.
אגב,אצלי אני מקבל 20FL.
לגבי "178,לא ראיתי ולכן אני לא יודע,מה שכן אני יודע שאותו בחור תותח במקרנים עם חדר קולנוע מושקע מהמפוארים בארץ.
תודה,היבואן בארץ זה "כיוונים אמדור"sagi1261 כתב:תתחדש ותהנה ,מאיפה ניתן לרכוש את המסך אם מותר לשאול?...
http://www.kivunim.co.il/
תודה אריאלArieldr כתב:קובי היקר, אומנם באיחור אבל תתחדש ותהנה זה נראה מסך פצצה.![]()
![]()
ספר קצת חוויות אחרי כמה ימים של שימוש, איך המסך? אתה מרגיש הבדל? איך המקרן?...
השידרוג מאוד משמעותי,גם מהמקרן שנותן תמונה חדה ומדהימה (יש לך אז אתה מבין אותי) וגם מהמסך שגדל ומתאים עכשיו יותר לגודל הסלון,למרות שאולי הייתי יכול לקחת את ה "150.
אתה יודע שהתלבטתי רבות על סוג הבד והגיין וחששתי שבגודל "133 עם גיין 1.3 התמונה בתלת תהיה חשוכה,אך אחרי התייעצות עם Da-Lite הם המליצו שה - Cinema Vision מתאים ביותר לסוני 50.
התמונה שמתקבלת בתלת מימד פנטסטית ובהירה.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
yarino כתב:בהירה עם המשקפיים של סוני?Arieldr כתב:התמונה שמתקבלת בתלת מימד פנטסטית ובהירה....
נראה לי שלא יהיה מנוס מהחלפת מסך עם גיין ה-1.0 שקניתי בקרוב.
נראה לי שאם תרצה לעבור ל-150" יהיה לך קונה ל-133"....
idan309 כתב:עוד החלפת מסך ואני ישן מחוץ לביתyarino כתב:בהירה עם המשקפיים של סוני?Arieldr כתב:התמונה שמתקבלת בתלת מימד פנטסטית ובהירה....
נראה לי שלא יהיה מנוס מהחלפת מסך עם גיין ה-1.0 שקניתי בקרוב.
נראה לי שאם תרצה לעבור ל-150" יהיה לך קונה ל-133"....![]()
מעניין אם באמת המסך שלך עם גיין 1 מכיוון שישנן חברות שזורקות מספרים, Da-Lite מייצרים את המסכים בארה"ב ולכן אני מאמין שהם מצהירים את הגיין המדוייק....