שרשור תגובות: דיווח חי ממסיבת העיתונאים של סמסונג - השקת סדרות המסכים לשנת 2013
רק ה- F6800 משתווה ל- ES62000 ? למה לא מביאים את ה- F6500 ?[/quote
אני היתי מוסיף ושואל בסדרה היוקרתית f8500 היצרן ייצר 3 גדלים 64 60 51 לשם הדגמה היבוא המקביל dvd
מוכר 51 16k מהסדרה f8500 היתי שמח שגם היבואן הרשמי יביא f8500 ביותר גדלים שיתאים ליותר קהלים.
אני היתי מוסיף ושואל בסדרה היוקרתית f8500 היצרן ייצר 3 גדלים 64 60 51 לשם הדגמה היבוא המקביל dvd
מוכר 51 16k מהסדרה f8500 היתי שמח שגם היבואן הרשמי יביא f8500 ביותר גדלים שיתאים ליותר קהלים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
עשית סלט.shlomi197 כתב:רק ה- F6800 משתווה ל- ES62000 ? למה לא מביאים את ה- F6500 ?[/quote
מוכר 51 16k מהסדרה f8500 היתי שמח שגם היבואן הרשמי יביא f8500 ביותר גדלים שיתאים ליותר קהלים....
אתה מדבר על דגמי פלאזמה.
הוא מדבר על דגמי LED.
מה שהתכוונתי לדרוש מהיבואן לקבל כמה שאפשר דגמים כמו הדגם f8500 שהיו בקורות שהגדירו אותו
הכי קרוב oled היבואן מביא דגם אחד 64 שעלותו 25990שח פרימיום פרוימים לכן רציתי מאד שיבא עוד גדלים כמו 51 60 שהוא מתומחר 16k
שיתאים לעוד קהלים.
הכי קרוב oled היבואן מביא דגם אחד 64 שעלותו 25990שח פרימיום פרוימים לכן רציתי מאד שיבא עוד גדלים כמו 51 60 שהוא מתומחר 16k
שיתאים לעוד קהלים.
אז הם פשוט מחכים שאנשים יקנו דגמים ישנים בשביל לסיים את המלאי ולהוציא למכירה את הדגמים החדשים ?
בחיים לא שמעתי על מהלך כזה מטומטם כנראה הם עושים זאת כי אין להם ממש תחרות וכל יבואן אחר נותן שנה אחריות
וזה בדרך כלל ניתן למסכים "מזוייפים" כאילו סינים נכון ?
בחיים לא שמעתי על מהלך כזה מטומטם כנראה הם עושים זאת כי אין להם ממש תחרות וכל יבואן אחר נותן שנה אחריות
וזה בדרך כלל ניתן למסכים "מזוייפים" כאילו סינים נכון ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממש, אבל ממש לא.Bensma כתב:אז הם פשוט מחכים שאנשים יקנו דגמים ישנים בשביל לסיים את המלאי ולהוציא למכירה את הדגמים החדשים ?
וזה בדרך כלל ניתן למסכים "מזוייפים" כאילו סינים נכון ?...
למלאי הישן הם עושים מבצעים וירידים. אין קשר לדגמים החדשים.
זה דווקא נשמע לי הגיוני.Bensma כתב:אז הם פשוט מחכים שאנשים יקנו דגמים ישנים בשביל לסיים את המלאי ולהוציא למכירה את הדגמים החדשים ?
וזה בדרך כלל ניתן למסכים "מזוייפים" כאילו סינים נכון ?...
מה שמוזר הוא שנשארו כ"כ הרבה יחידות משנה שעברה. או שיש האטה גדולה במכירת המסכים או שסמליין הזמינה כמות לא פרופורציונלית ביחס למה שהיא מסוגלת למכור.
גם טושיבה ושארפ עדיין לא הכניסו דגמים חדשים בישראל, אך מסמסונג לא ציפיתי שתיתקע עם סחורה כי היא מוכרת הרבה.
בכל מקרה זו הזדמנות לרכוש טלוויזיה במחיר טוב. אגב, בחנויות כמו החשמל הסיטונאי יש כבר מזמן דגמי 2013 אירופאים של סמסונג. יש אנשים שמעדיפים אותם (יותר טיונרים וחיבורים). היבואן הוא שלום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא מודבר על "כמויות". אני במקרה יודע את המספרים.
2. הגיוני לך. אני אומר לך חד משמעית שזו לא הסיבה לעיכוב.
3. לגבי חברות אחרות, שוב, זה עיניין שכל מקרה לגופו ואין פה עיניין קונספירטיבי.
4. נכון, יש האטה במכירות של מסכים בכל העולם, כולל בישראל.
שנת 2012 הייתה השנה הראשונה בהיסטוריה, מאז המצאת הטלוויזיה ב-1923, שנמכרו פחות מסכים מהשנה שקדמה לה.
בישראל היתה ירידה של 11% במכירת מסכי טלוויזיה. סה"כ נמכרו 412,000 טלוויזיות, אך יחד עם זאת, המחזור עלה ב-1.1% וזאת הודות לעליה במכירה של מסכי פרימיום ומסכים גדולים יותר.
שנת 2012 הייתה השנה הראשונה בהיסטוריה, מאז המצאת הטלוויזיה ב-1923, שנמכרו פחות מסכים מהשנה שקדמה לה.
בישראל היתה ירידה של 11% במכירת מסכי טלוויזיה. סה"כ נמכרו 412,000 טלוויזיות, אך יחד עם זאת, המחזור עלה ב-1.1% וזאת הודות לעליה במכירה של מסכי פרימיום ומסכים גדולים יותר.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני הרבה פעמים שומע שאנשים תוהים מתי הזמן הכי נכון לרכוש מסך - אז התשובה שלי היא חד משמעית: ברגע שמתחילים להיפטר ממלאים של השנה הקודמת. ירידות המחירים הם פשוט מטורפות.
כמובן שמי שלחוץ לא יכול להמתין אבל מי שלא - שיחכה ליוני/יולי
כמובן שמי שלחוץ לא יכול להמתין אבל מי שלא - שיחכה ליוני/יולי
שלשום הייתי במספר חנויות ובכולן היו עשרות יחידות של סמסונג מסדרה E בכל הגדלים. למעט הסיטונאי שמחזיק סדרה F מייבוא של שלום.MartinHSabag כתב:1. לא מודבר על "כמויות". אני במקרה יודע את המספרים.
בישראל היתה ירידה של 11% במכירת מסכי טלוויזיה. סה"כ נמכרו 412,000 טלוויזיות, אך יחד עם זאת, המחזור עלה ב-1.1% וזאת הודות לעליה במכירה של מסכי פרימיום ומסכים גדולים יותר....
כמו כן בפרסומים של אלמ נכתב שיש מאות יחידות של דגמי E עדיין. ההגיון שלי אמר שזו הסיבה שעוד לא הכניסו את המודלים החדשים...מניח שאתה יודע יותר טוב.
אולי אז תוכלו לעזור לי , אני לא מעוניין ברכישה של דגם ישן כי עבורי זה כמו ללכת לסוכנות רכב ולהגיד להם שאני רוצה את הדגם הישן , לא.. אני רוצה את הדגם החדש בשביל זה אני הולך וקונה עכשיו .
המטרה שלי היא משחקים וסרטי MKV בFULL HD , המסך שלי הוא 32 אינץ תושיבה רגזה קניתי אותו שיצאו LCD לפני המון שנים , הזמן תגובה שלו עצוב ברזולוציה גבוהה הוא לא מאפשר לי יותר מ30HZ ותוקע אותי רק על רזולוציה בינונית
השאלה היא :
UA40F6400 ב6000 שקל או ה UA40F5500 - מחיר 4,690 ש"ח
שוב המטרה שלי היא משחקים PS4 וPC וסרטי HD FULL
ומהיכן אני יכול להשיג את הטלוויזיות הללו עם אחריות של סמליין ל3 שנים , אני לא יודע מי זה שלום לא שמעתי אף פעם על שלום ולא נראה לי שהוא נותן לי רק שנה אחריות על מוצר שעולה לי כמה אלפים טובים, שנה אחריות שיתן על מיקרוגל ב500 שקל לא על טלוויזיה של יצרן מוכר באלפי שקלים
המטרה שלי היא משחקים וסרטי MKV בFULL HD , המסך שלי הוא 32 אינץ תושיבה רגזה קניתי אותו שיצאו LCD לפני המון שנים , הזמן תגובה שלו עצוב ברזולוציה גבוהה הוא לא מאפשר לי יותר מ30HZ ותוקע אותי רק על רזולוציה בינונית
השאלה היא :
UA40F6400 ב6000 שקל או ה UA40F5500 - מחיר 4,690 ש"ח
שוב המטרה שלי היא משחקים PS4 וPC וסרטי HD FULL
ומהיכן אני יכול להשיג את הטלוויזיות הללו עם אחריות של סמליין ל3 שנים , אני לא יודע מי זה שלום לא שמעתי אף פעם על שלום ולא נראה לי שהוא נותן לי רק שנה אחריות על מוצר שעולה לי כמה אלפים טובים, שנה אחריות שיתן על מיקרוגל ב500 שקל לא על טלוויזיה של יצרן מוכר באלפי שקלים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה ענין של העדפה אישית כמובן אבל כל עוד אין שיפור בסדרות החדשות שמצדיק את המחיר (ולטעמי השנה בסמסונג אין) - לא רואה שום סיבה לשלם עשרות אחוזים יותר רק בשביל מסך חדש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השיפורים הם אבולוציוניים ולא רבולוציוניים. כל אחד צריך לעשות את החשבון אם מתאים לו השדרוג.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
משפט חזק עפרoferlaor כתב:השיפורים הם אבולוציוניים ולא רבולוציוניים....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בכל מקרה, לפי מה שאני מבין יש חפיפה בין המודלים מבחינת זמינות. לדעתי זה עדיף מהאלטרנטיבות - חוסר זמני ומלאכותי.
חבר'ה איך הטלוויזיה הזאת אני מבקש עזרה דחוף אני לפני קניה
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1
תריץ חיפוש בפורום, הרבה חברים רכשו אותה.Bensma כתב:חבר'ה איך הטלוויזיה הזאת אני מבקש עזרה דחוף אני לפני קניה
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1...