זקוק לדעה בנוגע למפרט עבור HTPC.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
על היקר יותר (השני) לא מצויין באופן מפורש שהוא תומך ב-DTS ו-DD, אבל בסה"כ שניהם נראים מתאימים למשימה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני אשלח הודעה לספק ואשאל אותו.pixies כתב:על היקר יותר (השני) לא מצויין באופן מפורש שהוא תומך ב-DTS ו-DD, אבל בסה"כ שניהם נראים מתאימים למשימה....
ברשותך, שאלה נוספת:
ללוח האם שלי יש כניסת PCIEX1 בודדת ו 2 כניסות PCI רגילות. מכיוון שבכוונתי לרכוש, בנוסף לכרטיס הקול, גם כרטיס רשת אלחוטי, הייתי מעוניין לדעת מה עדיף: כרטיס רשת בחיבור PCIE וכרטיס קול בחיבור PCI או ההיפך (כלומר כרטיס קול PCIE וכרטיס רשת בחיבור PCI)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כשאתה שולח את השאלה, תכתוב שאתה מעוניין ב-passthrough פשוט מהיציאה האופטית ללא שום עיבוד.
כרטיס הרשת מתעסק בקצבים גבוהים יותר באופן משמעותי מאשר כרטיס קול, ולכן עדיף שכרטיס הרשת יהיה ב-PCI-Express שבמהירות x1 נותן עד 250MB לשנייה, לעומת PCI הנותן עד 133MB לשנייה.
קח בחשבון שאם התכנים שלך יהיו מאוחסנים במחשב אחר בבית, רשת אלחוטית מאוד לא מומלצת להזרמת תכני HD (אלא אם כן תשקיע בראוטר וכרטיס מהתקן החדש של 802.11ac).
כרטיס הרשת מתעסק בקצבים גבוהים יותר באופן משמעותי מאשר כרטיס קול, ולכן עדיף שכרטיס הרשת יהיה ב-PCI-Express שבמהירות x1 נותן עד 250MB לשנייה, לעומת PCI הנותן עד 133MB לשנייה.
קח בחשבון שאם התכנים שלך יהיו מאוחסנים במחשב אחר בבית, רשת אלחוטית מאוד לא מומלצת להזרמת תכני HD (אלא אם כן תשקיע בראוטר וכרטיס מהתקן החדש של 802.11ac).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"