המקור האהוב עלי הוא טייפ,
המתנת יום הולדת הכי שווה שקיבלתי
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
פטיפון ב-100 אלף ש"ח! האמנם?
רן - סקרנת אותי. באמת. ברמה כזו שאני לא יכול לישון. אז בדקתי, ככה זריז, רק בשביל לקבל קנה מידה משום שפטיפון ב-100 אלף ש"ח נשמע לי קצת יותר מידי עגול וקצת יותר מידי מוגזם כדי שזה יהיה נכון. בוא נבדוק ביחד:ran_carney כתב: זו המערכת האנלוגית ששמעתי:
פטיפון - NOTTINGHAM ANALOGUE - dais
שתי זרועות - Ace Space 9 inch tonearm
שני מעמדים לזרוע נפרדים מהגוף - diy podarm
ראש 1 - ORTOFON cadenza red
ראש 2 - grado gold
תוספות - oyaide MJ-12 + Oyaide STB-MS Vinyl Stabilizers
...
- פטיפון - NOTTINGHAM ANALOGUE - dais - ערך 5140 ליש"ט
- שתי זרועות Ace Space 9 inch tonearm - ערך $1780
- שני מעמדים לזרוע נפרדים מהגוף - diy podarm - ערך לא ידוע
- ראש 1 - ORTOFON cadenza red - ערך $1219
- ראש 2 - grado gold - ערך $220
- תוספות - oyaide MJ-12 + Oyaide STB-MS Vinyl Stabilizers - ערך $227 ו-$230 בהתאמה
זה המון כסף עבור פטיפון אבל ל-VPI יש דגמים בסדר הגודל הזה של מחירים. רן, אל תאמין לכל מה שמספרים לך. אותי לא ממש מפתיע שמי שזורק 42K של (whatever) על פטיפון - שמח שיחשבו שהוא הוציא פי שתיים וחצי מכך.
במחשבה שנייה - אני מבטל את העסקה. הטורנס ב-50 אלף ש"ח נשאר אצלי.
לילה טוב!
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא מזלזל, לא בזה ולא בהוא. מה שכן, שכחת להכניס להמרה שלך את המיסים, מה שמקפיץ לא מעט את המחיר - אבל בהחלט לא משנה את השורה התחתונה שהבחור הגזים עם הערכת המחיר.
בכ"א, כמו כשכתבת בעצמך - זה לא מעט כסף עבור מערכת אנלוגית - ועדיין זה לא הצליח לדגדג לי במקומות הנכונים. מי יודע, אולי הטורנס יצליח
ליל"ט!
בכ"א, כמו כשכתבת בעצמך - זה לא מעט כסף עבור מערכת אנלוגית - ועדיין זה לא הצליח לדגדג לי במקומות הנכונים. מי יודע, אולי הטורנס יצליח
ליל"ט!
אני מאוד נהנה מהשרשור הזה.
מה שכן, זה גורם לי לחשוב על האופציה של איזה מפגש פורום.
אני יודע שזה עלה פה פעם ולא יצא לפועל
אבל אם היה אפשר למצוא מקום ולהעמיד כמה סטים ולעשות כמה קומבינציות ומבחני האזנה
אז בהחלט היה מעניין לראות את ההשפעות ואת ההעדפות של כל אחד והסובייקטיביות של האנשים
מה שכן, זה גורם לי לחשוב על האופציה של איזה מפגש פורום.
אני יודע שזה עלה פה פעם ולא יצא לפועל
אבל אם היה אפשר למצוא מקום ולהעמיד כמה סטים ולעשות כמה קומבינציות ומבחני האזנה
אז בהחלט היה מעניין לראות את ההשפעות ואת ההעדפות של כל אחד והסובייקטיביות של האנשים
ואם במחירי וינטאז עסקינן.
טורנס 160 ב-2000 שח
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... dd3c648144
טורנס 160 ב-2000 שח
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... dd3c648144
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לפני חמש דקות ניסיתי בעצמי 'לשווק' כאו טורנס TD-160 ב-50,000 ש"חmoranshw כתב:ואם במחירי וינטאז עסקינן.
טורנס 160 ב-2000 שח
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... dd3c648144...
האמת היא שנמאס לי להתייחס למדור הזה ביד 2, שמנקז אליו, איכשהו, את רוב המאותגרים של מדינת ישראל. למדור הסטראו באתר ההוא יש פרופיל IQ קולקטיבי של תרנגול הודו לפיטום - ולא מהזן המבריק, כשחלק מהמפרסמים שם יאלצו לעבוד קשה כדי להתקבל אפילו לפרופיל הזה. ככה זה כשרובוטים עושים עבודה של בני אדם ולכך אחראית רמת האוטומציה שאפשר לממן כשהפרסום - חינם.
יש מקומות יותר גרועים מיד 2. באתרים מקבילים ברוסיה ומזרח אירופה - על כל חתיכת *** סובייטית מענף האודיו יש פירוט של אילן יוחסין ורשימה שחורה מלאה של מי שיכול (או לא יכול) ליצור קשר עם המוכר הנאצל ולגזול מזמנו היקר בעבור חופן הרובלים הפוטנציאלי שבו מוערכת ה'מציאה'.
בימים כתיקונם הייתי שופך כאן דם ואש ותימרות עשן בעקבות מודעה כזו. בסוף, בדרך כלל, מתברר ש'הרצל' הוא איזה 'מאותגר מקלדת' קשיש, שבסך הכל ברח לו '0' מיותר - כשהוא הקליד את המחיר המבוקש. אולי 'הרצל' הוא ילד בן 11 ואולי הוא סתם רוצה לעשות סיבוב על פיסת היסטוריה שבמקרה יש לו בבית... מי יודע? מי שמתקשר ומברר.
* לפחות 'הרצל' לא ביקש לראות את מדרג הרצינות המוכח שלכם או לבדוק מי היה סבכם ומה היו מעלליו ב-1941 בטרם הפנייה אליו.
בעיני זה לגיטימי לבקש כמה שהוא רוצה.tnsilver כתב:לפני חמש דקות ניסיתי בעצמי 'לשווק' כאו טורנס TD-160 ב-50,000 ש"חmoranshw כתב:ואם במחירי וינטאז עסקינן.
טורנס 160 ב-2000 שח
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... dd3c648144...מי יכול להוכיח שזה לא מה שאני חושב שהוא שווה?
האמת היא שנמאס לי להתייחס למדור הזה ביד 2, שמנקז אליו, איכשהו, את רוב המאותגרים של מדינת ישראל. למדור הסטראו באתר ההוא יש פרופיל IQ קולקטיבי של תרנגול הודו לפיטום - ולא מהזן המבריק, כשחלק מהמפרסמים שם יאלצו לעבוד קשה כדי להתקבל אפילו לפרופיל הזה. ככה זה כשרובוטים עושים עבודה של בני אדם ולכך אחראית רמת האוטומציה שאפשר לממן כשהפרסום - חינם.
יש מקומות יותר גרועים מיד 2. באתרים מקבילים ברוסיה ומזרח אירופה - על כל חתיכת *** סובייטית מענף האודיו יש פירוט של אילן יוחסין ורשימה שחורה מלאה של מי שיכול (או לא יכול) ליצור קשר עם המוכר הנאצל ולגזול מזמנו היקר בעבור חופן הרובלים הפוטנציאלי שבו מוערכת ה'מציאה'.
בימים כתיקונם הייתי שופך כאן דם ואש ותימרות עשן בעקבות מודעה כזו. בסוף, בדרך כלל, מתברר ש'הרצל' הוא איזה 'מאותגר מקלדת' קשיש, שבסך הכל ברח לו '0' מיותר - כשהוא הקליד את המחיר המבוקש. אולי 'הרצל' הוא ילד בן 11 ואולי הוא סתם רוצה לעשות סיבוב על פיסת היסטוריה שבמקרה יש לו בבית... מי יודע? מי שמתקשר ומברר.
* לפחות 'הרצל' לא ביקש לראות את מדרג הרצינות המוכח שלכם או לבדוק מי היה סבכם ומה היו מעלליו ב-1941 בטרם הפנייה אליו....
זה בדיוק העניין ואני מניח שזה בדיוק מה שמעצבן את רן. אולי לא המחיר שמוצע כמו העובדה שיש כאלו שיהיו מוכנים לשלם את זה.
אני עוקב הרבה בלוחות ולאחרונה עושה רושם שההיצע באמת חלש.
אם מישהו מבקש סכום גבוה, אז או שהוא י מצא מישהו קצת לחוץ שיסכים לקנות (שיטת מצליח - מה רע?) או שזה יישאר בלוח הרבה זמן - גם כאלו ראיתי.
האמת שבשיחה האחרונה עם הכוכב הוא ציין בפניי שהשוק חלש כרגע - לא רק בתחום אלא בכלל בסביבה העיסקית שלו.
אגב - צריך לזכור שלמטבע יש 2 צדדים. מי שמציע משהו למכירה יודע שמהצד השני יתקשר מישהו שיתחיל להתמקח ובסוף ייסגר מחיר אחר.
מה שהכי יפה זה שכל נושא המחירים ויד 2 עולה דווקא בשרשור של מישהו שקיבל מתנה
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אנחנו חוטפי שרשורים ידועים. זה מ-
לא מחוצפה - וזה מה שעושה את הפורום הזה קצת יותר מעניין...
אתה העלית את הנושא ובאופן די מגוחך - כל פרסום של קישורית למודעה ביד-2 מקפיצה את כמות הקליקים וגורמת למפרסם לחשוב בטעות שיש התעניינות רבה בסחורה שלו - במחיר שהוא קבע. זה מעגל הקסמים שיש לגדוע אותו כבר בהתחלה. אז בלי לינקים ליד 2 בבקשה!
'סביבה עסקית'? אצל הכוכב? מה הוא יודע בכלל על עסקים? קודם כל שיבין ששנות ה-70' היו טובות בייצור מגברים ולא ביחס של בעלי עסקים ללקוחות. אחרי ה'הארה' הזו שכדאי שתבוא בהקדם ואחרי שהוא יפסיק להתייחס ללקוחות שלו כמו דינוזאור אנטיפת - אני אשמח לשמוע את האנליזה העסקית שלו לשוק הוינטאז' במרכז תל-אביב. בינתיים אתה יכול לשאול את הטנק, את Form ואותי על ההבנה שלו בעסקים.
אם אני לא טועה, מורן, רכשת לאחרונה TD-160... למה שלא, לשם הפרופורציות בלבד, תפרסם את העלויות שלו - כך שיהיה כאן קנה מידה?
'עוקב בלוחות' זה משהו שצריך סבלנות בשבילו. זיהוי של מגמות נעשה לאורך חודשים רבים ולא תוך חיפוש פריט אחד.
אתה העלית את הנושא ובאופן די מגוחך - כל פרסום של קישורית למודעה ביד-2 מקפיצה את כמות הקליקים וגורמת למפרסם לחשוב בטעות שיש התעניינות רבה בסחורה שלו - במחיר שהוא קבע. זה מעגל הקסמים שיש לגדוע אותו כבר בהתחלה. אז בלי לינקים ליד 2 בבקשה!
'סביבה עסקית'? אצל הכוכב? מה הוא יודע בכלל על עסקים? קודם כל שיבין ששנות ה-70' היו טובות בייצור מגברים ולא ביחס של בעלי עסקים ללקוחות. אחרי ה'הארה' הזו שכדאי שתבוא בהקדם ואחרי שהוא יפסיק להתייחס ללקוחות שלו כמו דינוזאור אנטיפת - אני אשמח לשמוע את האנליזה העסקית שלו לשוק הוינטאז' במרכז תל-אביב. בינתיים אתה יכול לשאול את הטנק, את Form ואותי על ההבנה שלו בעסקים.
אם אני לא טועה, מורן, רכשת לאחרונה TD-160... למה שלא, לשם הפרופורציות בלבד, תפרסם את העלויות שלו - כך שיהיה כאן קנה מידה?
'עוקב בלוחות' זה משהו שצריך סבלנות בשבילו. זיהוי של מגמות נעשה לאורך חודשים רבים ולא תוך חיפוש פריט אחד.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אצל הכוכב, השוק תמיד חלש כשאתה מציע לו משהו למכירה, ותמיד חזק כשאתה מתעניין ברכישת משהו ממנוmoranshw כתב: האמת שבשיחה האחרונה עם הכוכב הוא ציין בפניי שהשוק חלש כרגע - לא רק בתחום אלא בכלל בסביבה העיסקית שלו....
נערך לאחרונה על ידי dragon ב 19/06/2013 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אם כבר מדברים על ימי הולדת, חטיפת שירשורים,לוחות יד 2 וטורנסים
אז אתמול מלאו לי 44 שנים ולא קיבלתי כלום במתנה
אני מחפש לקנות טורנס במצב עבודה
רצוי בסביבות ה1000, רצוי עוד יותר... בפחות
האם אני הוזה נאיבי?
האם אני צריך לדעת להקליד בשפה זרה?
will someone please show me the way
אז אתמול מלאו לי 44 שנים ולא קיבלתי כלום במתנה
האם אני הוזה נאיבי?
will someone please show me the way
כשאני אומר שאני עוקב בלוחות זה באופן כמעט יומיומי ובעיקר אחרי מגברים\רסיברים, קצת פחות על רמקולים ובתקופה האחרונה המון על פטיפונים.tnsilver כתב:אנחנו חוטפי שרשורים ידועים. זה מ-לא מחוצפה - וזה מה שעושה את הפורום הזה קצת יותר מעניין...
'עוקב בלוחות' זה משהו שצריך סבלנות בשבילו. זיהוי של מגמות נעשה לאורך חודשים רבים ולא תוך חיפוש פריט אחד....
לא מתיימר לזהות מגמות אבל בהחלט ניתן לזהות שיש פחות היצע בתקופה האחרונה.
כשאמרתי "סביבה עסקית" לא התכוונתי בהכרח לסטריאו אלא לעסקים שבאזור שלו באופן כללי - המיסים פה רק עולים שכחתם? עד כדי כך אוהבים אותו פה שישר ירדתם עליו?
קשה לי להאמין שמישהו מעריך את ההתעניינות במוצר שלו על סמך מספר הקליקים, ואם כן זו טעות בעיניי.
התייחסות נמדדת לפי מספר המתקשרים, כי אם זה רלוונטי, והמחיר סביר אז אנשים יתקשרו ולפחות יבררו אם המחיר סופי ואם ניתן למיקוח.
כשפרסמתי פעם מחליף לדירה שגרתי בה - תוך שעה נגמרה לי הסוללה בנייד.
אם לא נעלה לינקים של יד 2 אז איך נחטוף שרשורים????
לגבי המחיר שאני שילמתי:
אם אני לא טועה, ללא השלה זה יצא בסביבות ה-800 ש"ח. עם שילה זה אמור להגיע לסביבות 1000 ש"ח כשכמובן הכל עניין של לחרוש את איביי יום יום והמון סבלנות.
הבעיה שעל זה צריך להוסיף עלות משלוח והוצאה מהמכס. אני עשיתי טעות קטנה ולכן עלות ההוצאה המכס הייתה גבוהה מהצפוי אך בהחלט ניתן למזער את זה.
לדעתי הבעיה (אני רק מניח) היא שהמוכרים בארץ מעריכים כמה זה עולה בחו"ל ועושים חישוב גס של עלויות שילוח ומכס ולכן מוכרים כאן בהרבה יותר יקר.
בעיקרון איזו סיבה יש שהמחיר יהיה גבוה יותר?
בנוסף יש את העניין של ההיצע פה שהוא חלש ובנוסף למי שקונה כאן יש את היכולת לראות את המוצר ולהתרשם ממנו וכל היתרונות של לקנות בארץ.
(למרות שאני זכיתי בהיכרות עם אדם מסקרן וב-2 ערבים מהנים ומעניינים שלא ניתן לתמחר אותם
לכן, תוך כדי כתיבה, אני מתחיל לחשוב שלבקש 2000 ש"ח זה אמנם יקר אבל בהחלט יתכן שבמצב השוק היום 1500 יכול להיות מחיר ריאלי.
חבר שלי קנה לפני כמה שנים TD165 ב-1000 ש"ח כולל ראש אורטופון ואחרי כמה שבועות הוא אסף TD160 ממישהו שרצה לזרוק אותו.
מאז השוק השתנה וצריכה להיות מציאה מטורפת למצוא משהו כזה.
אם מישהו יפרסם טורנס למסירה - כמה אנשים מהפורום הזה יצאו באותו הרגע לאותו הכיוון? שאלה לבגרות במתמטיקה.
כשאתה אומר במצב עבודה אתה מתכוון כולל ראש?raniburg כתב:אם כבר מדברים על ימי הולדת, חטיפת שירשורים,לוחות יד 2 וטורנסים
אז אתמול מלאו לי 44 שנים ולא קיבלתי כלום במתנה![]()
האם אני הוזה נאיבי?
will someone please show me the way...
אם אתה מתכוון ל-TD160 אז הייתי אומר שזה קצת נאיבי.
אבל בהחלט יש מצב לדגמים האחרים כמו 150. לדעתי לא מזמן היה כזה בלוחות ב-1000 ש"ח ונדמה לי כולל ראש.
עבור TD160 הייתי מותח את התקציב קצת לכיוון 1200 ללא ראש.
ואם יש לך סבלנות וזמן אז אפשר למצוא טורנס באיביי בחלקים בתקציב הזה.
אני יכול לעזור בזה אבל אני לא במצב של לעזור לך להביא אותו למצב עבודה
בהצלחה ומזל טוב!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

מזל טוב
קצת עצוב לא?
טוב - בשביל לשמח אותך התשובה היא חיובית. כלומר אתה צריך לדעת להדפיס בשפה זרה
אבל, בעיקר להדפיס מספרים. יהיה קשה לעמוד ביעד של טורנס 'עובד' ב-$250 מישראל - אבל ב-$300 ועודף זה אפשרי כשמדובר בטורנס בחלקים. אתה יכול להתחיל מכאן
אם יש לך סבלנות, אחרי שתקבל את הבסיס (תצטרך לזכות במכרז) עם שתי השלדות (שנראה אגב במצב מצויין) - תצטרך שתי פלטות, מנוע וזרוע. כפתור הפעלה, רצועה ,שטיחון, מתאם 45 וסט ברגים עם קאפות שחורות או רק קאפות אם תשיג ברגים. את אחת הפלטות (הפנימית) - תאלץ לחפש ואת השנייה תוכל לקבל ממני במתנה.
זה לוקח זמן וכאמור צריך לעמוד בפיתוי לרכוש מהסוחר הבריטי את כל החלקים - (זה בעצם הביזנס שלו וכך הוא מפתה לקוחות לעשות עימו עסקים) אך הסבלנות - משתלמת.
לפי פרויקטים אחרים שלך - ה-TD-160 קטן עליך. זה פטפון פשוט מאוד ברמה של 'בסיסי' ואם בכל זאת תצטרך עזרה - אני לרשותך.
טוב - בשביל לשמח אותך התשובה היא חיובית. כלומר אתה צריך לדעת להדפיס בשפה זרה
אבל, בעיקר להדפיס מספרים. יהיה קשה לעמוד ביעד של טורנס 'עובד' ב-$250 מישראל - אבל ב-$300 ועודף זה אפשרי כשמדובר בטורנס בחלקים. אתה יכול להתחיל מכאן
אם יש לך סבלנות, אחרי שתקבל את הבסיס (תצטרך לזכות במכרז) עם שתי השלדות (שנראה אגב במצב מצויין) - תצטרך שתי פלטות, מנוע וזרוע. כפתור הפעלה, רצועה ,שטיחון, מתאם 45 וסט ברגים עם קאפות שחורות או רק קאפות אם תשיג ברגים. את אחת הפלטות (הפנימית) - תאלץ לחפש ואת השנייה תוכל לקבל ממני במתנה.
זה לוקח זמן וכאמור צריך לעמוד בפיתוי לרכוש מהסוחר הבריטי את כל החלקים - (זה בעצם הביזנס שלו וכך הוא מפתה לקוחות לעשות עימו עסקים) אך הסבלנות - משתלמת.
לפי פרויקטים אחרים שלך - ה-TD-160 קטן עליך. זה פטפון פשוט מאוד ברמה של 'בסיסי' ואם בכל זאת תצטרך עזרה - אני לרשותך.
אני מצטרף להמלצה הזו.tnsilver כתב:מזל טובקצת עצוב לא?
טוב - בשביל לשמח אותך התשובה היא חיובית. כלומר אתה צריך לדעת להדפיס בשפה זרה![]()
לפי פרויקטים אחרים שלך - ה-TD-160 קטן עליך. זה פטפון פשוט מאוד ברמה של 'בסיסי' ואם בכל זאת תצטרך עזרה - אני לרשותך....
קניתי מאותו הסוחר. הוא לא הכי זול אבל ניתן להתמקח איתו למרות שהוא עושה רושם של די עקשן.
על מנוע הוא לוקח 50 לישט ועל הפלטה הפנימית 20. כבר לא זוכר כמה עלתה לי הזרוע.
בסופו של דבר הוא נתן לי במתנה את הכפתורים, הפלטה החיצונית, רצועה, שטיחון ואפילו את המתאם 45 שלא ביקשתי. פשוט נראה לי שהוא לקח פטיפון שלם ונתן אותו.
אם אתה הולך על זה - תברר קודם כל את עלות המשלוח.
אם זכית במכרז תיקח את הזמן בהתמקחות ואתה יכול לומר לו שאני המלצתי עליו והפניתי אליך כי השתמשתי בזה במיקוח - אמרתי לו שאני עוד אקנה ממנו ושאפנה אליו אנשים
הוא אולי קצת עקשן אבל בסך הכל בסדר ולפחות מה שאני קיבלתי הגיע ארוז מעולה ובמצב מצוין.
ואם טומי הציע את עזרתו אז אתה יכול להיות רגוע
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
כמה שזה נכון...!!!!!!!!!!!!!!!Kosh כתב:בפורומים כמו HIFIMUSIC או DTOWN,אנשים ינסו לשכנע אתכם שוינטאג' זה דראק וכל מגבר וינטאג' נשמע "לא אמיתי"
או "צובע את הסאונד".העיקר שהכבלים שיוצרו על ידי נזיר במערה חשוכה "משנים להם את כל המערכת".כמו שהיום יש מגברים עם "צבע" ויש מגברים בעלי צליל נייטרלי,כך היו גם פעם,זאת לא המצאה חדשה,של מגברי סטריאו מודרניים שעולים הרבה $$$$,היו מספיק וינטאג'ים שלא היו ממשפחת "המוזיקלי,אך לא מפורט ובעל בס גדול".דוגמאות? קנווד,רוטל,סאנסוי מסידרת G,טנדברג שהוזכרה כאן ולא חסרים אחרים.דוגמאות הפוכות? מרנץ(הקיצונית בצליל "וינטאג"),במידה פחותה יותר הסאנסויים X0X0 והדגמים שקדמו להם.לגבי הבריטים? חלקם נשמעים נהדר,חלקם לוקים
בתסמונת הסאונד האנגלי הסגור,המשעמם "והקטן"....
בפורמים שהוזכרו יגידו לך שאם לא תשתמש בכבל של 5000 שקל, לא תקבל סאוונד כמו שצריך, ושווינטג' צובע, אגב אם להיות כנים, וינטג' צובע את הסאוונד ואני אישית מת על הגוון צבע, ומעניין לי את הXXX שזה לא HIGH FIDELITY.. או נאמן למקור, כל מילה בסלע..
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לשמוע עם Loudness זה כבר קצת מוגזם..gechts כתב:כמה שזה נכון...!!!!!!!!!!!!!!!Kosh כתב:בפורומים כמו HIFIMUSIC או DTOWN,אנשים ינסו לשכנע אתכם שוינטאג' זה דראק וכל מגבר וינטאג' נשמע "לא אמיתי"
או "צובע את הסאונד".העיקר שהכבלים שיוצרו על ידי נזיר במערה חשוכה "משנים להם את כל המערכת".כמו שהיום יש מגברים עם "צבע" ויש מגברים בעלי צליל נייטרלי,כך היו גם פעם,זאת לא המצאה חדשה,של מגברי סטריאו מודרניים שעולים הרבה $$$$,היו מספיק וינטאג'ים שלא היו ממשפחת "המוזיקלי,אך לא מפורט ובעל בס גדול".דוגמאות? קנווד,רוטל,סאנסוי מסידרת G,טנדברג שהוזכרה כאן ולא חסרים אחרים.דוגמאות הפוכות? מרנץ(הקיצונית בצליל "וינטאג"),במידה פחותה יותר הסאנסויים X0X0 והדגמים שקדמו להם.לגבי הבריטים? חלקם נשמעים נהדר,חלקם לוקים
בתסמונת הסאונד האנגלי הסגור,המשעמם "והקטן"....
בפורמים שהוזכרו יגידו לך שאם לא תשתמש בכבל של 5000 שקל, לא תקבל סאוונד כמו שצריך, ושווינטג' צובע, אגב אם להיות כנים, וינטג' צובע את הסאוונד ואני אישית מת על הגוון צבע, ומעניין לי את הXXX שזה לא HIGH FIDELITY.. או נאמן למקור, כל מילה בסלע.., בפעם האחרונה שהיה אצלי מישהו שהוא "אדיופיל" הוא ממש כעס עליי, שאני שומע עם LOUDNESS, אבל אני אוהב את זה.. ואוהב את הניפוח שזה נותן.. אז מה זה הופך אותי לעבריין שאני שומע ככה..?
...
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tnsilver
- חבר מביא חבר

gechts כתב: אז מה זה הופך אותי לעבריין שאני שומע ככה..?...
סתאאאם... relax! שיקפצו כולם! שמע איך שבא לך. גם אני לא מתאפק לפעמים... 'נאמנות' בת*ת שלי! לפעמים בא לי לחטוף בעיטות בגב מהכורסה