רעיון למכשיר ייעודי ל-Yatse.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #21 

dhead2009 כתב:
voguemaster כתב:נשמע שהעליתם את XBMC לרמת שלמות עם כל מה שאתם אומרים שאתם עושים.

אני מחפש דרך לשלוט על ספריית המוסיקה (סה"כ כמה GB) בצורה נוחה. יש המלצות ?
...
תנסה גם את Music Pump היא מעולה ומאוד נוחה במיוחד אם אתה רוצה גם להזרים מוזיקה למכשיר אנדרואיד.
לדוגמא עכשיו אני מזרים מוזיקה מ-XBMC אל סמארטפון ומשם אל אוזניות BT.

מה שמצחיק שכל העסק עובד באופן אלחוטי, למעט ה-Nas הפצפון שלי למוזיקה שמחובר באופן חוטי לראוטר, כל שאר הרכיבים אלחוטיים (ה-G-Box, הסמארטפון והאוזניות כמובן).
...

הממ, רציתי יותר לדעת איך יותר כדאי לקנפג את המוסיקה כך שתיראה טוב (ומהר) על ה-XBMC או שמקביל אני אוכל עם YATSE לראות את כל ספריית המוסיקה ולשלוט על מה אני מנגן. האם אני צריך שב-ID3 של כל המוסיקה יהיו ה-COVERים והמידע או שיש איזה דרך אחרת ?

איך אני מסנכרן את תוכן ספריית המוסיקה שיש לי ל-YATSE כך שאני אוכל לשלוט עליה משם ? האם צריך לקנות את YATSE בשביל זה ?

draco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 664
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #22 

הזמנתי את כל מה שחשבת שיתאים

נדווח אם יש בעיות חשמל :D

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #23 

draco כתב:הזמנתי את כל מה שחשבת שיתאים

נדווח אם יש בעיות חשמל :D
...
אם הזמנת משהו שאני "חשבתי" שמתאים אז אתה כבר נמצא בבעיה, אתה צריך לדעת לתכנן ולבצע את החישוב בעצמך.
קראת את הודעה מס' 16 בשרשור זה בתגובה ל-netivi ?
זה לא לגו, רוב הסיכויים שהמקלט האלחוטי לא יתאים לסוללה מבחינת מבנה/אריזה פיסית וצריך יהיה לחווט מעט, לקחת בחשבון הלחמות ? אתה תדע מה לחבר לאיפה ?
אפילו עצם פירוק הטבלט יכול להיות אתגר טכני לחסרי ניסיון.

יש פה לא מעט משתמשים שכן בעלי ידע טכני מתאים ונסיון, אם אתה נמנה עליהם אז בהצלחה ונשמח לעדכונים.
אך אם לא, אני מאוד ממליץ לך לעשות ש"ב לפני גישה לפרוייקט כזה.

draco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

קניתי את כל המצרכים מ aliexpress אדווח על בעיות חשמל וכד' כשיגיע

תודה על הפתרון

draco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

באלקטרוניקה, רשתות וכד' אני לא ברמת מתחיל אלא מתעסק בזה כבר די ברבה זמן.

מבחינת נתוני חשמל התנגדויות וכדומה לא נראה על פניו מהנתונים היבשים שיהיו בעיות

התאמה לטאבלט ולפרק אותו, מה כבר יכול להיות במקרה הטוב זה יעבוד ובמקרה הלא טוב הלכו 100 וקצת דולר

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #26 

dhead2009 יש לך השפעה חיובית בפורום :) (Y)

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #27 

draco כתב:באלקטרוניקה, רשתות וכד' אני לא ברמת מתחיל אלא מתעסק בזה כבר די ברבה זמן.

מבחינת נתוני חשמל התנגדויות וכדומה לא נראה על פניו מהנתונים היבשים שיהיו בעיות

התאמה לטאבלט ולפרק אותו, מה כבר יכול להיות במקרה הטוב זה יעבוד ובמקרה הלא טוב הלכו 100 וקצת דולר
...
אם כך בהצלחה. (Y)

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #28 

אני רואה שיש כאן רעיונות טובים, אבל קשה לי לראות את האישה מאשרת לי עוד 120 דולר על IRULE ןכאלה במיוחד שיש לי כל מיני דברים בבית כבר.

יש לי RPI, USBUIRT TRANCIVER, ראיתי שאפשר לחבר (יש דרייברים) לUSBUIRT לRPI.
http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewt ... rt#p192772

ראיתי גם שאפשר לחבר לRPI GPIO נורות לד ולעבוד עם LIRC.

,
השאלה שלי היא האם מישהו מכיר OPENREMOTE אפשר להריץ אותו על RPI,ואז לשלוט כמו IRULE מהאנדרואיד

אבל פה מגיעה השאלה, האם אפשר שOR ישתמש בRPI כדי להוציא את פקודות השליטה שלו למכשירים??

את זה לא הצלחתי לגלות....

אודה לתשובה

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #29 

אנסה לרכז את התכונות החשובות עבור הטבלט.

* מעבד כפול ליבה, נדמה לי שחובה עבור ניווט מהיר בספרית מדיה עשירה.
* אנדרואיד 4.2, מוסיפה את תכונת ה-mirroring המאפשרת למפתחים להתאים ביתר קלות ממשק של אפליקציות לעברית ע"י יישור אוטומטי של הממשק לימין.
* זמן עבודה של ערב שלם על טעינה יחידה, מאחר ועיקר השימוש שלי ב-XBMC יהיה בהאזנה למוזיקה ופחות בצפיה בוידאו השלט יהיה בשימוש תדיר יותר.
מאוד בעייתי על סמך נתונים יבשים לדעת זאת מראש, המינימום שאני יכול לעשות הוא להתמקד בבטריה עם קיבול של לפחות 3000mAh.
תכונה זו היא מאפיין בסיסי של קטגוריית המוצרים ותמחורם כך שיותר ריאלי להרים את הרף לסביבות ה-80$ או להוריד את דרישת הקיבול ל-2500mAh.
* חנות אפליקציות Play.

תכונות שאינן בגדר חובה לדעתי אך כן יש לזכור לפני החלטה על מוצר:
* מצלמה פרונטלית לשיחות IP.
* רזולוציה של 800x600 ומעלה, עדיפה על ה"סטנדרטית" של 800x480, ניווט יותר נוח, רזולוציה גבוהה במיוחד משמעה יותר טרנזיסטורים במסך (לא ביחס לינארי) ויותר צריכת אנרגיה (למרות שתלוי טכנולוגיה), כך שזה שיקול שיש לשים מול קיבולת סוללה.
* זיכרון נדיף של 1GB, למען האמת זו תכונה חשובה אך היא מצמצמת מאוד את מבחר המוצרים ברמות המחירים האלו.
* BT, הזרמת מדיה מ-XBMC דרך MusicPump ומשם אל אוזניות BT מאוד טבעית ונוחה.

תכונות שאני לוקח כמובנות מאליהן:
* מתח טעינה של 5v שיחסוך לי עבודה מיותרת, נדמה לי שרוב מוחלט של הטבלטים "7 מקבלים מתח כזה.
* ממשק מגע Capacitive.

אחרי חיפוש ב-Aliexpress וסינון של מוצרים שהמפרט שלהם שגוי ומטעה עולה שאין טבלט מתחת ל100$ שאני יכול להגדיר אותו כמושלם עבורי.
המתמודד הרציני ביותר והכי קרוב לכך הוא ה-Q88 Pro (כל העניין הזה של לתת שם מותג ודגם לא מחייב עבור החבר'ה הסיניים כך שקיים גם תחת שלל שמות אחרים).

* Q88 Pro, רזולוציה של 800x480 וזיכרון של 512MB, נמכר בכ-68$.
הייתי מעדיף 1GB ורזולוציה של 800x600 אך דגם זה הכי קרוב לשלמות.
http://www.aliexpress.com/item/7-Q88-Pr ... 03660.html

מתמודד נוסף:
* Cube U25GT, למעט זיכרון נדיף של 512MB המכשיר מאוד מרשים ביחס למחירו עם רזולוציה של 1024x600 (עריכה: המעבד חד-ליבתי), נראה שלא מגיע עם אנדרואיד 4.2 אך נראה כי כן מסתובב לו ברשת עדכון רשמי כזה (אני עוד צריך לאמת זאת), נמכר בכ-67$.
http://www.aliexpress.com/item/Gifts-Fr ... 04386.html

חשוב לשים לב שצירפתי לינקים למוצרים לשם התרשמות בלבד ללא השוואת מחירים, בבקשה לא לרכוש ישירות מהלינקים ללא בדיקה, בצעו חיפוש נוסף ב-Aliexpress ורכשו ממוכרים עם ביקורות חיוביות.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #30 

לבחור טבלט עם אנדרואיד 4.2 מצמצם מאוד את הבחירה, במיוחד שאפשר להתקין על רובם רום אחר של CM

רזולוציה של 800X600 היא מאוד נמוכה, ואני ממליץ על לפחות 1024X600, מאפשר גם לגלוש דרך הטבלט, הרבה פעמים אני מחפש מידע על סרט תוך כדי או קורא קצת על השחקנים, גם דרך האפליקציה של IMDB ולכן כדי כבר לקחת משהו עם רזולוצחה טובה יותר

זיכרון, מבחינתי מינימום 1GB וזה מאוד חשוב, וזה אכן חובה לספרית מדיה גדולה

BT לא תמצא בטבלטים של פחות מ-100-120$ וגם זה לא בטוח ( או שזה טבלט ממש גרוע )

אני לא מבין את הרעיון לחפש את הטבלט הכי זול, לשלם 70$ עולה בסוף ביוקר, במיוחד שמדובר בטבלט סיני, מי שלא רוצה להשקיע במשהו טוב כמו הנקסוס 7 ( שאפשר גם למצוא ביד 2 בזול, מה גם שלנסקוס אפשר לשים כיסוי סיליקון שישמור על הטבלט מפני נפילות, מה שלא תמצאו לטבלטים הסיניים רק כיסויים גדולים שמתאימים לכל הטבלטים בגודל 7", ובטח לא יתאימו לטבלט שמיועד לשמש כשלט ) לפחות שישקיע בטבלט סיני טוב, יש עוד כמה דברים שחשובים לטבלט שמשמש כשלט, גודל, משקל, עובי, בנוסף הייתי גם ממליץ ללכת על טבלט מאלומניום ולא מפלסטיק, גם לעמידות ואיכות בניה, וגם לנוחות, יש את הטבלט הזה, שבהחלט לפי דעתי כדי להשקיע קצת יותר וקבל משהו טוב

http://www.pandawill.com/bmorn-k22-quad ... 73582.html

אחד הטבלטים הדקים שיש ( 7 מ"מ ), גם מסגרת קטנה שזה מאוד חשוב בזמן שמחזיקים אותו, מסך איכותי, עשוי מאלומניום, מעבד טוב, ו1GB זיכרון, מי שבכל זאת מחפש משוב זול יותר יכול ללכת על זה

http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7- ... -hdmi.html

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #31 

@puma1,
מדובר בנטו שלט, מכשיר שיוכל להריץ את Yatse ו-MusicPump, לא יותר מכך.
המחיר מאוד משנה כיוון שהרעיון הוא להצמיד לכל קליינט XBMC שלט כזה, ויש קליינט בסלון, במטבח, בחדר שינה, בחדר עבודה ...

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #32 

הנה עוד טבלט שנראה מתאים למשימה.

Cube U25GT PRO, נמכר בכ80$, בעל מעבד דו-ליבתי Rockchip RK3168, רזולוציה 1024x600, סוללה 2500mAh עם זמן עבודה מוצהר של מעל 5 שע', 512MB RAM וגרסת אנדרואיד 4.2.2.

חשוב לשים לב שהדגם הנרכש הוא עם RK3168 ולא עם 3088 או RK2928 החד-ליבתי.

ממה שיצא לי לקרוא על Rockchip RK3168 נראה כי יותר מהיר משמעותית מ-Allwinner A20.

הטבלט יותר מוצלח מה-Q88 Pro המבוסס על A20 אך הוא גם יותר דק כך שאולי יהיה יותר קשה להכליל את מעגל הטעינה בפנים המכשיר.
אני ממתין להגעת ה-Q88 Pro אך מאחר ואני מתכנן על מס' שלטים כאלה ייתכן מאוד שאתן גם ל-Cube הזדמנות.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #33 

קיבלתי השבוע את הרכיבים ואתמול בערב ניגשתי לפרוייקט.
אעדכן כנראה בהמשך עם תמונות ומידע נוסף לאחר מספיק ניסיון עם ה-Setup הזה, כרגע רק אתן מעט רשמים ראשוניים.

דגם הטבלט Q88 Pro מבוסס Allwinner A20 דו-ליבתי, ליתר דיוק הדגם על לוח ה-PCB הוא A70X וזהו גם שם המכשיר במערכת אנדרואיד.
כמכשיר שעולה כ-70$ כולל משלוח איכות בנייה די טובה. עריכה: לחצני ווליום "לא רכים".
קליטת רשת אלחוטית סבירה-בינונית, עם המכשיר הזה לא תגיעו לקצה הבית.
לא קיימת נורית חיווי על טעינה, חסרון רציני אם המכשיר מכסה את נורית החווי של עמדת ההטענה האלחוטית.
יש מספיק מקום במארז / מארז מספיק גמיש כדי להכיל בקלות את יחי' המקלט של הטעינה האלחוטית.
איכות רמקול ויציאה אנלוגית סבירים, ביצעתי בדיקה מאוד זריזה ואעדכן עוד בהמשך.
אין Bluetooth במכשיר, יש מחבר USB A (כלומר גודל סטנדרטי) כך שאנסה לחבר מתאם Bluetooth לראות האם מזוהה, שני דגמים שבדקתי לא זוהו אך הם גם לא זוהו בלינוקס, אני ממתין לקבלת שני דגמים נוספים לבדיקה.
מצלמות קדמית ואחורית תקינות, איכות מספקת לשיחות וידאו, לא ביצעתי כזו בפועל.
ממשק מגע עובד ללא תקלות ולא איכזב.
איכות מסך טובה, הרזולוציה בהחלט מספקת לניווט ב-Yatse וב-Music Pump אך לאכזבתי ברזולוציה זו אין פירוט מידע אומנים ב-Music Pump.
אינני יכול עדיין לתת חוות דעת על תפקוד הסוללה.

בסה"כ הטבלט נותן תמורה מלאה לעלותו אך אולי עדיף ללכת על ה-Cube U25GT PRO שמגיע עם רזולוציה גבוהה יותר ו-RK3168 שיותר זריז מה-A20, אך כפי שכבר הזכרתי הוא גם דק יותר (צריך להכניס פנימה את מקלט הטעינה האלחוטית) ואינו מגיע עם מחבר USB A (אם כן יש תמיכה ב-Q88 Pro במתאם Bluetooth זהו יתרון משמעותי).

Qi Wireless Charger במחיר 24$ מגיע באריזה שנותנת הרגשה של מוצר פרימיום, כך גם כבל ה-USB והמטען קיר 5V שמגיעים באריזה ומרשימים מבחינת גימור חיצוני והפלסטיקה.
אך לא הכל מושלם, אריזת יח' המטען האלחוטית מורכבת מפלסטיק (חומרים זה לא הצד החזק שלי) מבריק שהולך לצבור הרבה שריטות.
בנוסף לכך בייצור היחי' שקיבלתי נפל פגם ואחת נק' ההלחמה במחבר המיקרו USB היתה בולטת יתר על המידה כתוצאה מכך המחבר ברח ממקומו (דבר שפתרתי בקלות), זהו קודם כל פגם בעיצוב במוצר ודבר שני זה מעיד שבמפעל לא בדקו כמו שצריך את תקינות המוצר.
המוצר עובד כמו שצריך ללא תקלות.

Qi Wireless Charger Receiver, מעבר לזאת שהמוצר עובד ועוביו דק בצורה מרשימה אין לי מה להוסיף.

כרגע אני משתעשע עם הרעיון להטמיע או להצמיד באיזושהי צורה את המטען האלחוטי בסטנד לטבלט.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #34 

בשיטוט קצר ב-eBay נמצאו שני סטנדים הכוללים עמדת הטענה אלחוטית מבוססת QI.

* MAPTech MWC-T510T
* עמדת הטענה בצורת חצי כדור
נראה שעמדת ההטענה הזו זמינה גם ב-Aliexpress וכרגע יש עליה מבצע של 25% כך שמחירה 32$ כולל משלוח.

שני הסטנדים יקרים משמעותית ממשטח הטעינה האלחוטית, כאשר מדובר בשלט יחיד עבור ה-HTPC שבסלון העלות זניחה, אך כאשר מתכננים לרכוש מס' שלטים כמו במקרה שלי עבור קליינטי אודיו headless העלות מצטברת לסכום משמעותי (למרות שברכישה דרך Aliexpress ניתן לקבל הנחת bulk).
אם כבר הטעינה מתבצעת דרך סטנד כבר עדיף לתכנן טעינה דרך נקודות מגע אך זה הביצוע דורש קצת יותר כישורים מעבודת הלחמה קטנה ויותר תכנון לכן כרגע זה נדחה מבחינתי.
כמובן שנשאלת השאלה האם נדרש סטנד שמשלב טעינה ? זה עניין אישי שתלוי באופן השימוש, מבחינתי התשובה היא כן.

שווה להזכיר את ה-Palm Touchstone (שאינו תואם QI) כפי שהדגים @harari עם Samsung Galaxy S2 שעלותו כ-12$ ב-eBay.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #35 

אחרי עוד קצת ניסיון עם ה-Q88 Pro מתגבשת אצלי המסקנה שעדיף לנסות את ה-Cube U25GT PRO.
זמן סוללה של ה-Q88 Pro מגיע לקצת יותר משעתיים וחצי של עבודה (לעומת זמן מוצהר של 5 שעות עבור ה-Cube), שזה בעבודה עם Yatse עם כרטיס רשת אלחוטי פעיל ומסך דלוק (אך מעומעם).

בכל מקרה לטובת מי שכן ילך על ה-Q88 Pro וזקוק להרשאת root אני יכול להמליץ על הכלי Uberizer, ראו מדריך בקישור הבא.
http://www.techknow.me/forum/index.php?topic=6269.0

יש ברשותי את ה-firmware המקורי (לא בדקתי אותו) וכלי לצריבתו (PhoenixSuit) כך שאם תיהיה דרישה אצרף קישור.

moshees
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #36 

Puma1 ,איך הצלחת להגדיר ווליום של הרסיבר ב-yatse?

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #37 

עדכון לגבי Q88 Pro:
אני ממליץ מאוד להתרחק מהמוצר הזה.

כנראה שאנסה להתארגן על Cube U25GT PRO או מכשיר אחר, כנראה כזה שמבוסס שבב של Rockchip, אני בטוח לא מתקרב ל-Allwinner יותר.

ה-Q88 Pro זהו בעצם מכשיר שכנראה מיוצר ע"י עשרות אם לא מאות מפעלים סיניים שכולם כנראה רוכשים את לוח ה-PCB (שעליו נמצא המעבד, זכרונות וכו') מאותו מקום או שיש למס' מפעלים זכיון לייצרו.
כתוצאה מכך אפשר למצוא rom-ים של אנדרואיד מחברות שונות שתואמים למוצרים.
המוצלח ביותר שניסיתי הוא של MaPan MX710 שבעיקר יותר מותאם למסך הקטן ומציג יותר מידע במסך (כנראה מקטין גם את גודל הגופן) ופותר את המגבלה של פירוט מידע אמנים ב-Music Pump.

חסרונות ובעיות שמהן סובל הטבלט:
* כרטיס הרשת האלחוטית פשוט ***, קליטה חלשה, מתנתק ולא ידידותי להתקני תקשורת אחרים שמפסיקים לתקשר (כולל ראוטר אחד) ברגע שהכרטיס עובד, זו הבעיה המרכזית של המכשיר.
* למרות ההצהרה על בטריה גדולה, הסוללה מחזיקה זמן לא רב כשעתיים וחצי גג.
* איכות המסך ירודה, פחות קריטי מבחינתי כי מראש היה ברור לי שמדובר בטבלט זול אך מצחיק שכאשר מסובבים את המסך ב-180 מעלות (לרוחב) רמת הבהירות משתנה.
* למרות השבב הדו-ליבתי המכשיר מתקשה מאוד לתפקד "תחת עומס" כלומר כאשר מריצים יותר מתהליך אחד בו זמנית כמו עדכון תוכנה מ-Play ופתיחת אפליקציה "כבדה", הניסיון שלי עם טבלטים דו-ליבתיים אחרים היה שונה, אני לא בטוח אם זאת עקב מגבלת זיכרון, עיצוב לא מוצלח של הלוח או ש-Allwinner מייצרים ***, אני נוטה לאחרון.
*הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי עם הטבלט התחילה להיווצר לאחר תקופת השימוש הראשונית והיא שבעת טעינה (לא משנה באיזה אופן) חודר רעש למכשיר שמתבטא כרעש דרך הרמקול, גלים במסך וגם כבעיות תקשורת עם התקני USB. אני לא מאמין שזו השראה מהסליל של הטעינה האלחוטית אולי כן כתוצאה מהוספת חוטי המתח מהסליל אל הלוח אך ייתכן שהתופעה היתה קיימת מההתחלה ולא הבחנתי בה והסיבה לה היא מתח כניסה שלא מסונן כנדרש, בכל מקרה פתירת הבעיה לא נמצאת בסדר העדיפויות שלי.
* החוסר ב-BT ממש לא מטריד אותי כיוון שאני מצפה לגרום ל-BT לעבוד עם מכשירי Amlogic תחת לינוקס וגם עם הפתרון האלחוטי של Creative למוזיקה (שכבר עובד עם מכשירי MX).

הניסיון שלי להחליף את כרטיס הרשת הפנימי הסתיים בכשלון צורב.
שילוב של כרטיס רשת שמצד אחד מודבק ללוח ומצד שני מולחם לו ו-spduger שלא מתאים למשימה גרמו לכך שלמעט פד ההלחמה הראשון, את כל השאר הצלחתי לתלוש (ראו תמונות).
למזלי מחבר ה-USB החיצוני תקין כך שבמקום לחבר את כרטיס הרשת החלופי פנימית הוא חובר חיצונית.

[imgur]Srotp[/imgur]

בשורה התחתונה אני לא בטוח שלשימוש העיקרי שלי, שליטה על ניגון מוזיקה, פתרון של טעינה אלחוטית הוא חכם.
במקרה זה שימוש בסטנד לטבלט הוא חובה כי כיוון שבהרבה מקרים אין צורך להרים את הטבלט מהסטנד.
להצמיד לסטנד משדר טעינה אלחוטית לא יהיה אלגנטי (לפחות עם הכישורים שלי) כך שצריך לרכוש סטנדט עם יח' כזו מובנת דבר לא כלכלי ברכישת מס' יח' כאלה.
במקרה ועיקר השימוש היא ניווט בספריית הסרטים אז אפשר ללכת על משטח טעינה שהרבה יותר זול.

ל-Cube U25GT PRO (או מכשיר אחר) שיחליף את הטבלט הנוכחי כנראה שאנסה להוסיף לו נק' מגע לטעינה דרך הסטנד כך שע"מ לטעון אותו יהיה צריך פשוט להניחו בסטנד, אני עוד צריך לחשוב איך ליישם זאת ולהשיג דרמל, רעיונות יתקבלו בברכה.

בכל מקרה זו צריכה להיות התוצאה הסופית, מכשיר קטנטן שמריץ את XBMC ללא בעיה עם יציאה אודיו אנלוגית מספיק איכותית (וגם יציאת HDMI, ו-SPDIF Coax) עם יח' שליטה שמריצה את Yatse ו-Music Pump.
התמונה מראה את ה-G-Box Midnight שלי שמעליו ה-Q88 Pro (עם סטנד גדול מדי המיועד לטבלט "10 שלי), פתרון קומפקטי וזול למוזיקה דיגיטלית.

[img2=550x412]http://i.imgur.com/TzTiClBl.jpg[/img2]

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”