בזק: 100 מגה ב-100 שקל לחודש
כמה שקלים פחות?Gico כתב:אני על 20/3 ולא אשנמך ל-100/1.5 תמורת כמה שקלים פחות.
בשביל מה חשוב כ"כ ה-100? בשביל לראות HD בסטרימינג?
רק אחוז זעיר מהמשתמשים ינצל את ה-100.
מה שטוב זה שכשהמלחמה על מהירות ההורדה הגיעה לשיא הנצילות הטכנולוגית (לפחות בבזק),
אולי אולי תתחיל מלחמה על מהירות ההעלאה....
אנחנו מדברים פה על 30 שקל בחודש, 360 שקל בשנה (לאלו מבינינו שעל 50 עד 100).
לא יודע מה מחיר החבילה שלך, אבל אתה מעדיף להשאר על הורדה במהירות רצפה מול 70-80 לפחות, העיקר שלא יגעו לך באפלואד. עניין של צרכים, שזה בסדר.
אני, כמו הרוב כאן, העדפתי לספוג את האפלואד, ולקבל יותר דאונלואד (עברתי מ-50) והכי חשוב, לשלם פחות למונופול.
אהה..ועוד משהו, גם אצלי, אמרו 1.5 וקיבלתי 3.
Re: תנאי המבצע המסמך המצורף
זה מאפריל 2012...
עריכה:
אחרי ששידרגתי בבזק שידרגתי היום גם אצל נטויז'ן ל-100 באותו מחיר שהייתי עד היום.
בינתיים בבדיקות מהירות אני מקבל באזור 60, יש מה להתקשר להתלונן או שזו המהירות שאני אקבל ?
עריכה נוספת:
הורדתי קובץ עם IDM משרת בחו"ל (שאמור לאפשר הורדה לפחות במהירות 30) והוא הוריד לי רק באזור ה-2.5 מגה עם פיקים עד 3.8, צריך לשנות אולי משהו במחשב שלי ? אשמח לכל עזרה.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברים, התקשרתי לבזק ואכן המבצע הוא כמדובר ,
רק דבר אחד מפריע לי : הם מכריחים אותי לשלם 100 ש"ח על שדרוג המודם למודם VDSL .
מה עושים? זה לא הגיוני שאשלם על מודם רגיל. מילא הייתי רוצה ראוטר שיש לזה ערך מוסף אבל מודם זה אלף בית של אספקת השירות...
מה עושים? זה לא הגיוני שאשלם על מודם רגיל. מילא הייתי רוצה ראוטר שיש לזה ערך מוסף אבל מודם זה אלף בית של אספקת השירות...
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
להתחבר להוט יעלה לך יותר (250 שקל התקנה) . ברוך הבא למדינת הדואופול.eyalsha כתב:חברים, התקשרתי לבזק ואכן המבצע הוא כמדובר ,
מה עושים? זה לא הגיוני שאשלם על מודם רגיל. מילא הייתי רוצה ראוטר שיש לזה ערך מוסף אבל מודם זה אלף בית של אספקת השירות......
ל"מזלי" יש נתב בחיוב זיכוי מלא משנה שעברה ( 20ב 130->50ב 110->100 ב100) למזלי יש לי רק עוד 10 חודשים איתו. קנית המודם ב100 שקל אולי לא נראה כמו עסקה טובה אבל עדיף מאשר להיות על קנס התנתקות של 250 שקל אחרי שנה. היום הם גם לא נותנים חיוב זיכוי מלא על הנתב הדפוק שהם נותנים לך. הנתב שיש לי מבזק כבר מזמן מוגדר כמודם.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

במודל חיוב זיכוי של ראוטר אתה עדיין נותר עם 9.90 לחודש למשך 24 חודש.
כאן אתה סוגר עניין ב99 ש"ח , אבל עדיין זה מרגיז. חשבתי אולי יש דרך לעקוף את זה.
מילא לא היו נותנים נתב קקמייקה אז הייתי מוכן, אבדוק אופציות לקנות נתב VDSL באופן פרטי.
הוט היא בכלל לא אופציה מבחינתי, אני לא ארחיב את היריעה על פועלה של החברה הזו אבל אני מעדיף להיות בלי אינטרנט /טלויזיה מאשר להיות לקוח של הוט.
כאן אתה סוגר עניין ב99 ש"ח , אבל עדיין זה מרגיז. חשבתי אולי יש דרך לעקוף את זה.
מילא לא היו נותנים נתב קקמייקה אז הייתי מוכן, אבדוק אופציות לקנות נתב VDSL באופן פרטי.
הוט היא בכלל לא אופציה מבחינתי, אני לא ארחיב את היריעה על פועלה של החברה הזו אבל אני מעדיף להיות בלי אינטרנט /טלויזיה מאשר להיות לקוח של הוט.
זאת לא קנייה טובה מה גם שבזק "מסבסדת" את מחיר הנתב בדרך זו או אחרת. עדיף לך לקנות נתב פרטי טוב משלך ולחבר אותו למודם כלשהו שמתאים לתשתית של החברה . הבעיה העיקרית עם הנתב של בזק היא שאף אחד חוץ מבזק לא משתמש בVDSL2 בארץ ואם תעבור להוט או בתאוריה לחברת החשמל תוכל להשתמש בנתב שהם מכרו לך רק כמחזיק ניירות.eyalsha כתב: אבדוק אופציות לקנות נתב VDSL באופן פרטי....
אם אתה לא מרוצה בהוט והמצב בלתי נסבל תעבור לבזק אבל אז אחרי כל הוצאות ההתקנה לא ישתלם לך לעבור ל018 . בגלל ש018 משתמשת בתשתית של בזק אולי המודם של בזק עדיין יהיה שימושי אלא אם כן 018 יציאו מודם בהשאלה בחינם.
המבצע של בזק משתלם ואם מכניסים את מחיר המודם וההתקנה לתשלום החודשים זה יעלה לך כ123 שקל לחודש. אם תצליח עוד פעם לקבל את אותה עסקה אחרי שנה זה ירד ל 112~ שקל לחודש.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

ברור.
אני לקוח בזק משנת 2007, גולש כיום ב15 מגה עם מודל רגיל ונתב משלי .
כל הטענה שלי היתה למה הם לא מחליפים לי מודם תמורת מודם וזהו, למה אני צריך לשלם על מודם רגיל כשזה אמור להיות חלק בלתי נפרד מהתשתית?
אין שום סיכוי שבעולם שאחזור להוט, מעדיף להיות בלי אינטרנט/טלויזיה מאשר לחזור להוט.
אני לקוח בזק משנת 2007, גולש כיום ב15 מגה עם מודל רגיל ונתב משלי .
כל הטענה שלי היתה למה הם לא מחליפים לי מודם תמורת מודם וזהו, למה אני צריך לשלם על מודם רגיל כשזה אמור להיות חלק בלתי נפרד מהתשתית?
אין שום סיכוי שבעולם שאחזור להוט, מעדיף להיות בלי אינטרנט/טלויזיה מאשר לחזור להוט.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ממש ככה! אנחנו גרים ברמת גן, התקשרנו לברר על השדרוג ואמרו לנו שאין אצלינו תשתיתl33cher כתב:הזוי , בחצי ארץ אין תשתית מספקת אפילו לא לשליש מהמהירות הזו,העיקר מכריזים ויוצאים במבצעים...
רק בישראל....
אז אל תיפלו בפח של נזק!!
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ואגב אם עוד למישהו היה ספק הנה כתבת תחקיר של ערוץ 2
שאלה למי שכבר התחבר למבצע
עד לפני חודש הייתי מחובר לבזק במבצע הקודם שלהם לפני שנה שגם היה 100 מגה ב 100 שקל ולפני חודש ירדתי ל 50 מגה ב 129 כי נגמר שם המבצע והמחיר היה מאוד גבוהה ל 100
אם אני אתקשר עכשיו ואבקש להתחבר למבצע האם יחברו אותי ? או שכרגיל אצטרך להגיע אתם לאיומי ניתוקים וכו שלמען האמת כבר ממש אין לי כח לזה
תודה למשיבים
עד לפני חודש הייתי מחובר לבזק במבצע הקודם שלהם לפני שנה שגם היה 100 מגה ב 100 שקל ולפני חודש ירדתי ל 50 מגה ב 129 כי נגמר שם המבצע והמחיר היה מאוד גבוהה ל 100
אם אני אתקשר עכשיו ואבקש להתחבר למבצע האם יחברו אותי ? או שכרגיל אצטרך להגיע אתם לאיומי ניתוקים וכו שלמען האמת כבר ממש אין לי כח לזה
תודה למשיבים