מרטין ערב טובMartinHSabag כתב:מגבר מנורות ל-thiel?!...
שים לב שהיא חזרה בפוסט אלי עם מידע שהרמקולים כרגע לא בתכנון
הצעתי למצב הקיים
אב משולב מנורות בריא עם הthill יהיה מעניין מאוד

ממה שזכור לי אין לה מגבר, אני חושב שמדובר בבלבול..itay123 כתב:אילן ניראה לי שהיא מודעת לזהishaked כתב:מדובר על פרוססורmichal20600 כתב: בינתיים שמתי את עיני על arcam av888 שמשהו מוכר בפורום בחו"ל ומתברר שהוא מישראל
מה דעתך על הארקם הזה?......
...

רוצים עליו 3000 $itay123 כתב:הארקם ניראה סוס בהחלט.מה דעתך על הארקם הזה?[?...
למרות שעדיין לא בטוח שה-DACים שלו יתעלו על ה-DACים באופו שלך![]()
אם הוא ייפול לידייך מעניין יהיה להשוות.![]()
ה-OPPO שלך/שלי הפיל לא מעט פרוססורים ברמה גבוהה![]()
אך הארקם המדובר אמור לתת מענה בהחלט לכל דבר, מה המחיר אגב שדורשים עליו...?
ומה עם הגברה...?...

פרוססור = מפענח רב-ערוצי הנדרש לצורך שמיעת צליל היקפי.michal20600 כתב:תרגמו לי מה זה פרוססור ומה ההבדל בינו לבין רסיבר לבין מגבר רב ערוצי?...

משולב - integrated = מגבר הכולל את קדם המגבר ומגבר הכח באותה איזה.Johnik כתב:מה הבדל בין Integrated ו Hybrid? שניהם מגברים?MartinHSabag כתב:עוד אגב, כשאומרים ״משולב״, בד״כ הכוונה ל-integrated ומה שאתה התכוונת הוא ל-hybrid.........
ואיך נקרא מגבר שמכיל קדם, כוח ו DAC ? שמעתי שזה קיים. לא רסיברMartinHSabag כתב:משולב - integrated = מגבר הכולל את קדם המגבר ומגבר הכח באותה איזה.Johnik כתב:מה הבדל בין Integrated ו Hybrid? שניהם מגברים?MartinHSabag כתב:עוד אגב, כשאומרים ״משולב״, בד״כ הכוונה ל-integrated ומה שאתה התכוונת הוא ל-hybrid.........
Hybrid = מגבר אשר משלב שתי טכנולוגיות, למשל שפופרות לקדם מגבר וטרנזיסטורי או דיגיטלי למגבר הכח או ההיפך או כל שילוב אחר....

אני לא יודע איך להגדיר אותוMartinHSabag כתב:DAC מוגבר?...