סרט בלו ריי באמצעות dune hd base 3d

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
הצטרף: פברואר 2013

שליחה

שלום לכולם,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לניגון סרט בלו ריי דרך הסטרימר החדש שקניתי. אני חדש בנושא ולא יודע איך מנגנים סרט בלו ריי. ניסיתי למצוא עזרה בשירשור של נגני בלו ריי אבל הוא נעול משום מה.
הורדתי סרט בלו ריי (44 גיגה) ואת התרגום המתאים לו. הבעיה שאני לא יודע איך אני מנגן אותו בסטרימר שלי מאחר וירדו לי מלא תיקיות ואין לי מושג מה מהן אני צריך להעביר להארד דיסק של הסטרימר ואיך אני משלב את התרגום עם כל זה ?
הייתי בטוח שיורד רק קובץ אחד כמו כל סרט 1080 רגיל.... מסתבר שלא....
אם מישהו מוכן לעזור אודה לו מאוד... :)

תודה

KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
הצטרף: פברואר 2013

שליחה

עזרה בבקשה....
העברתי את כל התוכן שירד לי בתיקיה אחת להארד דיסק של הסטרימר. הסטרימר מזהה את הסרט ואפשר לנגן אותו בלי בעיה אך עדיין נותרה לי בעיה מרכזית. האם אפשר לשתול קובץ תרגום עברית בתוך סרט בלו ריי שהורדתי ???
הסרט עצמו ירד עם שלוש גירסאות תרגום כך שאני מניח שאפשר להוסיף תרגום. הבעיה שחיפשתי בכל התיקיות בתוך הסרט ואני לא מוצא איפה הן קיימות. כמו כן, במידה וניתן להוסיף קובץ תרגום, האם זהו קובץ רגיל מסוג SRT ??

אם מישהו יוכל לענות אודה לו מאוד.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: יניב דיין
מיקום: יבנה

שליחה

כנס לספריית ה BDMV של הסרט ותעתיק לשם את קובץ ה SRT. שנה את שמו ל index.srt וזה כל הסיפור....

KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
הצטרף: פברואר 2013

שליחה

ride כתב:כנס לספריית ה BDMV של הסרט ותעתיק לשם את קובץ ה SRT. שנה את שמו ל index.srt וזה כל הסיפור....
...
תודה רבה !!
באמת סיפור פשוט......
למדתי עוד משהו....... :))

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”