שמחפש תכונה מאייפון באנדרואיד:התראות על מיילים מאנשים ספציפיים
-
tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
באייפון לפחות בגרסה האחרונה ,ראיתי שישנה אופציה להגדיר אוכלוסיה של אנשים שהודעות מייל מהם יקפצו להתראה בPUSH וכל השאר פשוט יכנסו שקט ללא התרעה....האם מישהו מכיר פתרון דומה באנדרואיד?
תומר
- sushay
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1259
אתה מדבר על Mailtones?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
אתה יכול לעשות את הדבר הבא על הדסקטופ:
1. להגדיר LABEL ב-GMAIL
2. לייצר RULES שמתייגים מיילים מהאנשים שאתה מעוניין שיצפצפו עם ה-LABEL שקבעת בסע' 1
אח"כ על הסלולרי, אתה יכול לקנפג באפליקציית ה-GMAIL סאונד notification שונה לכל LABEL.
אתה יכול שה-DEFAULT ל-INBOX יהיה על שקט, ורק ה-LABEL מסע' 1 יצלצל עם סאונד שתבחר.
1. להגדיר LABEL ב-GMAIL
2. לייצר RULES שמתייגים מיילים מהאנשים שאתה מעוניין שיצפצפו עם ה-LABEL שקבעת בסע' 1
אח"כ על הסלולרי, אתה יכול לקנפג באפליקציית ה-GMAIL סאונד notification שונה לכל LABEL.
אתה יכול שה-DEFAULT ל-INBOX יהיה על שקט, ורק ה-LABEL מסע' 1 יצלצל עם סאונד שתבחר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

זה לא הכי עוזר לי כי אני צריך את זה לעבודה..לexchange....moti_r כתב:אתה יכול לעשות את הדבר הבא על הדסקטופ:
1. להגדיר LABEL ב-GMAIL
אתה יכול שה-DEFAULT ל-INBOX יהיה על שקט, ורק ה-LABEL מסע' 1 יצלצל עם סאונד שתבחר....
תומר
-
tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

מכמות הצפיות אני מבין שאני לא היחיד שמחפש דבר כזה 
תומר
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460