DarkenVolk כתב:כנראה שחוות הדעת זאת תהיה שלי או של חבר נוסף שרכש אותה שגם נמצא כאן בפורום.
שלו דגם UA ושלי UE ככה שיהיה לכם הרבה בשר למרות שלא בדיוק עזרתם לי עד עכשיו
את המחיר קיבלתי בחנות שנקראת Time2Buy יותר מזה לא אפרסם אבל חיפוש זריז בגוגל וכו' יעלה את המספר, פשוט להתקשר ולשאול.. בעיקרון באינטרנט הם מוכרים אותו ב5.5K בערך, טלפונית ב4.5K
המשלוח מגיע ב15.4 לארץ.
...
נו. קיבלת כבר את הטלוויזיה? תן כבר חוות דעת
לפי מה שהבנתי הטלוויזיה היא smart tv אך משוםמה בכל הפרסומיםלא רשום שהיא כזו .
אתה יכול להעיר את עיני בנקודה זו?
ronico66 כתב:
נו. קיבלת כבר את הטלוויזיה? תן כבר חוות דעת
לפי מה שהבנתי הטלוויזיה היא smart tv אך משוםמה בכל הפרסומיםלא רשום שהיא כזו .
אתה יכול להעיר את עיני בנקודה זו?
...
היא לא SMART TV - הדונגל הופך אותה לכזו.
אתה מוזמן לקרוא את כל מה שרשמתי על הטלוויזיה בשרשור המקביל
שהקישור אליו צוין למעלה.
מסתבר שדגם 6100 הוא דגם "ערום" וזול במיוחד שלא משווק בכל מקום בעולם.
הדגמים המומלצים והמאובזרים מתחילים ב6300 ומעלה וכוללים סמארט, wifi, 4 hdmi, ועוד.
כל מי שרכש וקיבל מפרט שגוי וערום... תדרשו שידרוג ל 6300.
לא הייתי מסתבך ומסתפק במפצלים וכד'.
ראו מפרט 6300, 6400, 6800.
תודה טל, אבל לדעתי לא הגיעו לארץ הדגמים הנ"ל.
כבר שאלתי וקיבלתי תשובה של "אין דגם דומה עם תלת מימד וLAN, יש רק עם SMART וLAN"
ז'תומרת שאלה שמאובזרים בהכל 6300+ כנראה שלא קיימים במלאי..
אם ידוע לך איפה מוכרים אותה אשמח לדעת.
עדיין מחכה לעצה, זקוק לה אפילו בדחיפות.
הכוונה היא בחיבור טהור בכך שהמסך יקרא את הקבצים בנגן שלו וינגן אותם דרך המקודד הפנימי שלו(ככה זה עובד הכי חלק וטוב מכל הבדיקות שעשיתי) , בלי צורך במקודד חיצוני של סטרימר.
אפילו כונן קשיח נייד שיש לו חיבור למחשב מצד אחד ומצד אחד חיבור למסך.. רק שהמסך יהיה זה שקורא את הקבצים ומנגן אותם אבל עדיף לחיבור ישיר בין הכוננים הקשיחים במחשב לנגן של המסך.
החלטתי בסוף ללכת על פתרון של דיסק חיצוני, השאלה שלי היא מה הדרך הטובה לקשר בין הUSB למחשב ולמסך.
מכיוון שאין LAN , הפיתרון הוא שהדיסק ישב באמצע, כבל USB אחד יהיה תקוע במסך וכבל USB אחד יהיה תקוע במחשב ואת הרוטציה של החיבור לכונן עצמו אעשה ידנית, הצעות יעול יתקבלו בברכה.
תגובה של סמסונג בפורום טכני שלהם אחרי שאמרתי להם שעל האריזה מצויין סלובקיה UE46F6100 ובאודות מכשיר - פנה לסמסונג ראיתי את הקוד הבא: http://oi36.tinypic.com/bhws4l.jpg
שמציין UA46F6100 בכלל, הם אומרים שהוא מיוצר באיחוד האמירויות?! WHAT
::התגובה::
by Samsung_HD_Tech Samsung staff - 4/22/13 8:01 AM
In Reply to: Samsung LED TV EU46F6100 doesn't recognize HDMI1
HI ,
I think you have more problems than you realize. Based on the image you provided, that model is UA46F6100. You seem to imply you're from Slovakia or one of its neighboring countries. However, this model isn't meant for the European market; it's meant for the United Arab Emirates. The electrical system in UAE is 220 volts, but in Slovakia and surrounding countries (save Ukraine), it's 230 volts. Now this may be in the TV's range of tolerance, so that it'll function, but Samsung generally doesn't recommend that a product build for one country be used in another. Also, if you did buy this model in Slovakia, it's probably from an authorized dealer.
As far as recommendations go, I'd at least putting a surge protector on the TV, if not a power converter. And then I'd track down the retailer, as it seems you have several questions for them.