יפה אמרת מקרנסקה.העתיד עוד לפנינו בתחום המסכים, וייתכנו התפתחויות מעניינות מאוד...נותר רק לחכות בציפייה ענוגה....
הטוב ביותר עוד לפנינו ! השאר הסטוריה.....

זו הסיבה שרבים מעוניינים בחברתה.istarmini כתב:לא מבין על מה הויכוח?
אני חושב שפלזמה נעימה לי יותר לעין ולכן רכשתי עכשיו אחת של פנסוניק (די בסיסית אומנם) אבל אילו הייתי חושב על מסך גדול ונחשב יותר אני די בטוח שהיית רוכש פלזמה.
לא יודע מה איתכם אני מחזיק מסך מספיק שנים ולא חושב על המכירה שלו כבר בשלב הקניה.
כשנרצה למכור ולא יהיה פלזמה בשוק אז נוריד את מחיר המכירה ונתקדם ולטכנולוגיה שתהיה זמינה באותו הזמן. למה צריך לרכוש עכשיו מוצר שאתה לא שלם איתו?
כל אחד ירכוש מה שעושה לו טוב לעיניים ולכיס.
בהצלחה למנחשים....

moshes כתב:זה שטכנולוגיה ישנה לא מצביעה שהיא טכנולוגיה כושלת או לא טובה. חוץ מזה שאין לי מה לדאוג,
יש לי שתי טלוויזיות פנסוניק בבית שהתמונה בהן מצוינת ולא מלאכותית כמו בטלוויזיות עם טכנולוגיה חדישה.
![]()
![]()
...

מבחינתי ייצור הפלזמות פסק ברגע שפיוניר סגרה את המפעל.oferlaor כתב:dor8
טוב לראות שמישהו שמח (לאיד) כאן על הסיפור הזה...
לכל השאר,
לפי כל מה שקראתי, מדובר עדיין בגדר שמועה שמבוססת על דיווח של NIKKEI. להערכתי אם תצא הודעה, היא ככל הנראה תהיה שאחד ממפעלי הפלזמה של פנסוניק יועבר הסבה לטכנולוגיה אחרת. להערכתי פנסוניק רואה שייצור פאנלי LCD למכשירים ניידים זה פעילות רווחית יותר ועלולה להסב את אחד המפעלים שלה לייצור של פאנלים כאלה (בדומה לשארפ שעושים פעולות דומות).
מזה להסיק שפנסוניק סוגרת את חטיבת המסכים זה קפיצה מחשבתית מאוד רחוקה. רויטרס ללא ספק רומזים על כך, אבל נראה לי שהם לקחו את זה רחוק מאוד וזה ממש לא המצב.
בכל מקרה, נותר לחכות להודעה הרשמית של פנסוניק....

אני בספק, אבל גם לא ראיתי, אז אני לא יודע.dor8 כתב:סופגי ,
Vt50 הסטוריה! אם כבר תשווה/תשדרג לzt60 מסך פלזמה שיעלה על הקורו שלך בכל פרמטר אפשרי....

אין מה להצטער, זו דעתך (למרות שאני דיי בטוח שאתה טועה) .כדורי כתב:אני ממתין לירידת מחיר של ה 50 כדי לשדרג את ה 30 שלי,וממה שעיניי ראו-ה 50 "באה לי בעין" הרבה,אבל הרבה יותר טוב יחסית לקורו krp 500 A שרכשתי לאחותי בזמנו. (עם כל הצער שבדבר,sufgi)....