שדרוג מקרן מיצובישי 1100 למקרן תלת מימד, כדאי?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מקרנסקי מקרנסקי,
מה היינו עושים בלי תקצירי המנהלים שלך...
ולגבי הציטוט שלך: "אני כבר הבנתי מהפוסט הראשון שלך, מה שאחרים לא הבינו - 3D בעיקר, ואח''כ כל היתר... ", נראה לי שאולי הבנת מה פותח השרשור רוצה לפני שהוא הבין בעצמו.
ולגבי הציטוט שלך: "אני כבר הבנתי מהפוסט הראשון שלך, מה שאחרים לא הבינו - 3D בעיקר, ואח''כ כל היתר... ", נראה לי שאולי הבנת מה פותח השרשור רוצה לפני שהוא הבין בעצמו.
No place like home.......... Theater
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מקרנסקי ,
אני הבנתי משהו אחר.
קודם כל איכות דו מימד מיטבית ואם אפשר על הדרך לקבל תלת מימד אז זה בכלל מצוין.
לכן כמו שהמלצתי לו במידה ויכול לקבל בעד 12,000 ש"ח את ה-9000 מדובר בעסקה כדאית (אם אכן מתלהב מהתלת מימד).
אין שום היגיון לדעתי לקנות מקרן תלת מימד בסכום כפול ממקרן ללא תלת מימד כאשר מקרן הדו-מימד נותן איכות תמונה משופרת (וברור לחלוטין כי לפחות 70% מזמן הצפייה יהיה בדו-מימד)
אתה נהנה מצפייה בתלת מימד בפלזמה?
כנראה שגם כאן אנחנו חלוקים (אלא אם מדובר בפלזמה בגדול של לפחות 70"). אם לי היתה אפשרות היום להחליף את מסך הפלזמה 50" שלי במסך פלזמה זהה רק עם תוספת תלת מימד תמורת תוספת של 100 ש"ח לא הייתי מחליף.
גם במקרן שלי עם מסך של 120 אינץ' אני צריך להתקרב למרחק של כ-2.5 מ' בכדי באמת להינות, מה שאומר שבמסך 50" אני אצטרך לשבת 30 ס"מ ממנו - ממש לא סביר.
אני הבנתי משהו אחר.
לכן כמו שהמלצתי לו במידה ויכול לקבל בעד 12,000 ש"ח את ה-9000 מדובר בעסקה כדאית (אם אכן מתלהב מהתלת מימד).
אין שום היגיון לדעתי לקנות מקרן תלת מימד בסכום כפול ממקרן ללא תלת מימד כאשר מקרן הדו-מימד נותן איכות תמונה משופרת (וברור לחלוטין כי לפחות 70% מזמן הצפייה יהיה בדו-מימד)
כנראה שגם כאן אנחנו חלוקים (אלא אם מדובר בפלזמה בגדול של לפחות 70"). אם לי היתה אפשרות היום להחליף את מסך הפלזמה 50" שלי במסך פלזמה זהה רק עם תוספת תלת מימד תמורת תוספת של 100 ש"ח לא הייתי מחליף.
גם במקרן שלי עם מסך של 120 אינץ' אני צריך להתקרב למרחק של כ-2.5 מ' בכדי באמת להינות, מה שאומר שבמסך 50" אני אצטרך לשבת 30 ס"מ ממנו - ממש לא סביר.
opvopv כתב:מקרנסקי מקרנסקי,
ולגבי הציטוט שלך: "אני כבר הבנתי מהפוסט הראשון שלך, מה שאחרים לא הבינו - 3D בעיקר, ואח''כ כל היתר... ", נראה לי שאולי הבנת מה פותח השרשור רוצה לפני שהוא הבין בעצמו....
פותח השרשור הנכבד פתח בהפצצה כבדה של 8 סעיפים לא קלים, ומבחינתי לא כ''כ מובנים
כך שאחרי הסעיף השני נשברתי.
ואח'כ ברוח הדברים התגובות בהמשך, נכנסתי מעט לעניינים...וניסיתי לעזור
ואני ממש מתבייש לכתוב, שכרגע קראתי פעם ראשונה את כל שמונת הסעיפים והקושיות
שדרש פותח השרשור.
אבל מה לעשות, רוצה לעזור...ומצד שני, קשה לי עם ''מגילות''.
פסח כשר לכולנו.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
TZAHI10,
תוספת קטנה.
אם הדרישה היא ליותר מ-12,500 ש"ח ואתה נעול על תלת מימד הייתי הולך על ה-8100 בכ-15,500 ש"ח.
לדעתי מקרן חדש, מה שאומר שלוש שנות אחריות מלאות + דגם חדש שווים תוספת של עד 3,000 ש"ח.
אם ה-9000 מוצע במחיר של 12,000 עד 12,500 ש"ח בתנאים שציינתי, אני לא יודע מה הייתי לוקח.
עידן
תוספת קטנה.
אם הדרישה היא ליותר מ-12,500 ש"ח ואתה נעול על תלת מימד הייתי הולך על ה-8100 בכ-15,500 ש"ח.
לדעתי מקרן חדש, מה שאומר שלוש שנות אחריות מלאות + דגם חדש שווים תוספת של עד 3,000 ש"ח.
אם ה-9000 מוצע במחיר של 12,000 עד 12,500 ש"ח בתנאים שציינתי, אני לא יודע מה הייתי לוקח.
עידן
idan309idan309 כתב:מקרנסקי ,
אני הבנתי משהו אחר.
גם במקרן שלי עם מסך של 120 אינץ' אני צריך להתקרב למרחק של כ-2.5 מ' בכדי באמת להינות, מה שאומר שבמסך 50" אני אצטרך לשבת 30 ס"מ ממנו - ממש לא סביר....
ברור שאיכות הדו מימד היא החשובה ביותר, ותלת הוא משני - אין ספק בכלל.
וצודק גם פותח השרשור שמתעקש על איכות מצויינת בדו-מימד, אבל מה לעשות - המחיר בהתאם לדרישה
ותקציבו לא מספיק כרגע.
כדי להנות באמת בצפייה בתלת מימד, כמובן נושא האינצ'ים הוא קריטי.
צפייה ממרחק 3.2 מטר במסך של 51 אינצ' (פלזמת סמסונג) הוא נחמד לדו-מימד...אבל לא מספיק לתלת-מימד
70 אינצ' היו בהחלט מספקים בצפייה בתוכן 3d מהמרחק שצויין.
בקיצור - מסכים עם כל מה שכתבת
ו-ד.א.
פותח השרשור
כדאי לך לעקוב אחרי המידע ש-idan309 מספק לך
הוא חזק בעניינים. כבר חודשיים שהוא עוקב ומדווח על מקרנים חדשים (גם תלת מימד) שיצאו
ולאחרונה התחדש בסוני 50
אני הלכתי על ה-BENQ W1070 ונהנה ממנו כל רגע.
יצא 6000~ ₪ עם 4 זוגות משקפיים כולל מיסים
הלבן מציק טיפה ב-2D, כי הלבנים חזקים ב-2D אז הזמנתי פילטר HOYA ND2 46mm והתמונה ב-2D עכשיו נעימה לעין.
כאשר אני צופה ב-3D אני מוריד את הפילטר מהעדשה.
עדיין לא ניסיתי בלוריי מלא.
לגבי 3D , התמונה ב-OU יותר נעימה לעין מאשר SBS
ה-drawback היחיד הוא שה-3D לא אוטומטי במקרן ובשביל לצפות ב-SBS יש להזין את התמונה ב-1080i
מרוצה מה-3D שהוא נותן ועם הפילטר גם ה-2D מרשים.
כשיהיה בלוח DARBEE נשדרג את איכות התמונה עוד יותר
לא מוצא אותו במחיר שפוי בחו"ל והמוכרים באיביי לא ששים לשלוח לארץ.
יצא 6000~ ₪ עם 4 זוגות משקפיים כולל מיסים
הלבן מציק טיפה ב-2D, כי הלבנים חזקים ב-2D אז הזמנתי פילטר HOYA ND2 46mm והתמונה ב-2D עכשיו נעימה לעין.
כאשר אני צופה ב-3D אני מוריד את הפילטר מהעדשה.
עדיין לא ניסיתי בלוריי מלא.
לגבי 3D , התמונה ב-OU יותר נעימה לעין מאשר SBS
ה-drawback היחיד הוא שה-3D לא אוטומטי במקרן ובשביל לצפות ב-SBS יש להזין את התמונה ב-1080i
מרוצה מה-3D שהוא נותן ועם הפילטר גם ה-2D מרשים.
כשיהיה בלוח DARBEE נשדרג את איכות התמונה עוד יותר
החלטתי לא לוותר ובסוף קניתי את המקרן אפסון 9000 תלת מימד שגם כולל שידור דו מימד מצוין.
איפה אני קונה משקפי תלת מימד?
איפה אני קונה משקפי תלת מימד?
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 20/03/2013 9:18, נערך פעם 1 בסך הכל.