עזרה - חסימת מידע פירסומי
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני לא רואה בהודעות האלו כתובת או מייל חוזר לדרוש את הפסקת ההטרדה.indi5 כתב:גם אני סובל מהטרדות שני הגורמים כפי שציינת.ami9 כתב:בדקתי - לא.
יש איזה קשר בינה לבין ההטרדה הזאת?...
הורדתי את תוכנת AirPush Detector והיא איתרה לי את האפליקציה הזו כאחראית לפרסומות המתפרצות....
האם ניסית לפנות למישהוא לדרוש הפסקת שליחת ההודעות האלו - אם כן לאן-האם בכול זאת המשיכו להטריד אות?
בטלפון של אשתי (מוטורולה אטריקס) התחילו ההודעות האלה לפני כשבוע.
ממה שאני בדקתי, נראה שזה מגיע מאפליקציה בשם best music download pro (אייקון של אוזניות בסגנון Beats).
זה לא מסרון רגיל - אם לוחצים על זה בלוח ההתראות אז זה פותח דפדפן או אפילו את החייגן עם מס' טלפון בקידומת 072 (תלוי בפרסום).
עשיתי בדיקה ואשתי הורידה את אותה אפליקציה בהמלצת הבת שלנו - שגם היא מקבלת הודעות ...
היום בערב אסיר אותה ותוך יום נדע אם אכן נפתרה הבעיה. אני מקווה שזה לא משהו מעבר לזה.
גיא
ממה שאני בדקתי, נראה שזה מגיע מאפליקציה בשם best music download pro (אייקון של אוזניות בסגנון Beats).
זה לא מסרון רגיל - אם לוחצים על זה בלוח ההתראות אז זה פותח דפדפן או אפילו את החייגן עם מס' טלפון בקידומת 072 (תלוי בפרסום).
עשיתי בדיקה ואשתי הורידה את אותה אפליקציה בהמלצת הבת שלנו - שגם היא מקבלת הודעות ...
היום בערב אסיר אותה ותוך יום נדע אם אכן נפתרה הבעיה. אני מקווה שזה לא משהו מעבר לזה.
גיא
- AmiEfroni
- חבר ותיק

בעיקרון - אני לא חושב שאנו צריכים להתחיל להגן עלינו עם כול מיני אפליקציות מיותרןת מכול המטרידים והמעצבנים האלו.
חייבים לגרום לכך שהם יפסיקו עם הזבל הזה.-
אם לא יבטלו את ההטרדה לאחר שיקבלו ממני את הדרישה לעשות זאת -
אני מתכונן להגיש נגדם תביעה משפטית בהסתמך על סעיף 30 א לחוק התקשורת. ולא הפיצוי חשוב אלא ההליך המשפטי והפרסום של הפסיקה על ההטרדה שלהם בכול הארץ.
חייבים לגרום לכך שהם יפסיקו עם הזבל הזה.-
אם לא יבטלו את ההטרדה לאחר שיקבלו ממני את הדרישה לעשות זאת -
אני מתכונן להגיש נגדם תביעה משפטית בהסתמך על סעיף 30 א לחוק התקשורת. ולא הפיצוי חשוב אלא ההליך המשפטי והפרסום של הפסיקה על ההטרדה שלהם בכול הארץ.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברים,
לבסוף בתקנתי את האפליקציה appbrain ads detector, היא הראתה לי את האפליקציה שעושה את הפרסומים. מחקתי אותה ונכון לכרגע הכל שקט. תודה רבה!
לבסוף בתקנתי את האפליקציה appbrain ads detector, היא הראתה לי את האפליקציה שעושה את הפרסומים. מחקתי אותה ונכון לכרגע הכל שקט. תודה רבה!
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
איזה?segev_weiss כתב:חברים,
לבסוף בתקנתי את האפליקציה appbrain ads detector, היא הראתה לי את האפליקציה שעושה את הפרסומים. מחקתי אותה ונכון לכרגע הכל שקט. תודה רבה!...
And the meek shall inherit the earth
...
...
segev_weiss כתב:חברים,
לבסוף בתקנתי את האפליקציה appbrain ads detector, היא הראתה לי את האפליקציה שעושה את הפרסומים. מחקתי אותה ונכון לכרגע הכל שקט. תודה רבה!...
רק תרשום את שמה כדי שיהיה לשאר החברה במידת הצורך
עדכון מצב :
מאחר וגם אני סבלתי מבעיית פרסומות מתפרצות 3-4 ליום (1. " עד שאראלה תתקשר 5000 הנה ש"ח במזומן ..."
2. " בוא להרוויח כסף! בזמן שאתה ישן הכסף שלך ממשיך ...." וכו') התקנתי את התוכנה " airpush detector" כפי שחברנו jpost המליץ.
בעזרת תוכנה זו סרקתי את הטלפון ותוך שניות נמצאה אפליקציה החשודה כגורמת לתופעה הנ"ל.
התוכנה מציעה למחוק את האפליקציה החשודה,וכך עשיתי.
מאז- שקט ושלווה שוררים במחוזות הטלפון.
לידיעתכם.
מאחר וגם אני סבלתי מבעיית פרסומות מתפרצות 3-4 ליום (1. " עד שאראלה תתקשר 5000 הנה ש"ח במזומן ..."
2. " בוא להרוויח כסף! בזמן שאתה ישן הכסף שלך ממשיך ...." וכו') התקנתי את התוכנה " airpush detector" כפי שחברנו jpost המליץ.
בעזרת תוכנה זו סרקתי את הטלפון ותוך שניות נמצאה אפליקציה החשודה כגורמת לתופעה הנ"ל.
התוכנה מציעה למחוק את האפליקציה החשודה,וכך עשיתי.
מאז- שקט ושלווה שוררים במחוזות הטלפון.
לידיעתכם.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אוקי החלטתי גם להרוג את המטריד.
התקנתי את האפליקציה הנ"ל - מצאה את העבריין ==== האפליקציה היא PHOTO EDITOR PRO
הורדתי אותה ונראה אם גם אני נמחקתי מרשימת המוטרדים.
זאת האפליקציה המטרידה בחנות גוגל = ראו הוזהרתם ===לא להתקין ומי שיש לו למחוק
https://play.google.com/store/apps/deta ... VkaXRvciJd
בכול מקרה ביצעתי בימים האחרונים צילומי מסך של כול ההטרדות כולל תאריכים ושעות והדף שהן מרימות מהאתר המטריד הזה מהרשת.
מי שרוצה להרים תביעה נגד שני האתרים האלו - אני מוכן להעביר חומרים אלו ולהצטרף לתביעה.
התקנתי את האפליקציה הנ"ל - מצאה את העבריין ==== האפליקציה היא PHOTO EDITOR PRO
הורדתי אותה ונראה אם גם אני נמחקתי מרשימת המוטרדים.
זאת האפליקציה המטרידה בחנות גוגל = ראו הוזהרתם ===לא להתקין ומי שיש לו למחוק
https://play.google.com/store/apps/deta ... VkaXRvciJd
בכול מקרה ביצעתי בימים האחרונים צילומי מסך של כול ההטרדות כולל תאריכים ושעות והדף שהן מרימות מהאתר המטריד הזה מהרשת.
מי שרוצה להרים תביעה נגד שני האתרים האלו - אני מוכן להעביר חומרים אלו ולהצטרף לתביעה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
יש APP דומה לאיפון?jpost כתב:תתקין את התוכנה הזו:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ctor&hl=en
היא תאתר ותסיר לך את ההתראות האלו....
And the meek shall inherit the earth
...
...
- AmiEfroni
- חבר ותיק

כתבה שמתאימה בדיוק לשרשור הזה אמנם מדובר על מיילים אך אותו דין גם להודעות והטרדות לניידים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359400,00.html
והכי חשוב מהחלטת הרשם של בית המשפט:
"הרשם מציין כי התובעת אמנם לא שלחה הודעת סירוב, אולם אין בעובדה זו כדי להכשיר מפרסמים להפר את חוק התקשורת או לפגוע בזכותה לפיצוי בגין ההפרה. באשר לשאר המפרסמים, נקבע כי לא הוכיחו כי הפרסום המפר לא נעשה ביודעין, ולפיכך גם הם נושאים באחריות."
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359400,00.html
והכי חשוב מהחלטת הרשם של בית המשפט:
"הרשם מציין כי התובעת אמנם לא שלחה הודעת סירוב, אולם אין בעובדה זו כדי להכשיר מפרסמים להפר את חוק התקשורת או לפגוע בזכותה לפיצוי בגין ההפרה. באשר לשאר המפרסמים, נקבע כי לא הוכיחו כי הפרסום המפר לא נעשה ביודעין, ולפיכך גם הם נושאים באחריות."