יש לי שלושה מתאמים של DLINK
שניים חשמלי + אלחוטי
כל פעם שיש הפסקת חשמל המתאמים יוצאים מסינכרון ואני מתחיל כמו מפגר להתרוצץ בין שלושתם מנסה לסנכרן אותם,
נכון להיום אני תורגלתי לעשות את זה יחסית מהר
בסה"כ מאד לא מרוצה מהמוצר, המטרה היתה באמצעות המתאמים לקשר ראוטר ומחשב PC שנמצאים בחדר מרוחק עם סטרימר שמחובר לטלויזיה בסלון, לאחר שרכשנו מקרר חדש תעבורה בין המתאמים האלה פשוט על הפנים - נורה דולקת רק באדום ולא עוזר כלום - לא מרחק , לא חיבור ישיר לשקע לא איפוס. בקושי סוחב תמונות , על תוכן HD אין מה לדבר... היה אצלי גם טכנאי בזק מיוחד מומחה רשתות וניסה לסנכרן אותם ולשפר ביצועים, בסופו של דבר נשארתי עם אותה נורה אדומה במתאם של הסלון.
החלפתי אותם פעמיים ...
בזק כמובן טוענים שהבעיה היא ברשת חשמל בדירה!? אוקי יופי - כאילו מה אני אמור לעשות עם זה - לפנות לחברת חשמל להגיד להם שרשת שלהם דפוקה בגלל שלא תומכת במוצר הזוי של בזק????
מתאם אלחוטי דווקא יחסית בסדר - אבל גם פתאום מסתבר שיש ניואנסים - הוא בעצם יוצר רשת אלחוטית נוספת ולא מתחבר לרשת הקיימת של ראוטר כתוצאה מכך כל היתרונות של רשת ביתית הולכות לטמיון - נגיד אפל TV שלי לא רואה את התכנים של מחשב המרוחק שמחובר לאלחוטי המקורי של ראוטר.
בקיצר אני גם מזה בבאסה מהזבל הזה. מוצר מתוסבך ולא אמין , דורש יותר מידי התעסקות.
נראה לי בלית ברירה אצטרך למשוך כבל רשת לסלון ומזה מאד ניסיתי להצנע.
נ.ב. לפני כן רוצה לנסות ראוטר דואל בנד מקווה שהוא יצליח לשדר תכנים HD לסלון... מחכה שבזק יחזירו אותו למלאי.