פרוייקט הקולנוע שלי הסתיים עם רכישת מקרן סוני HW50ES
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אצלי זה במוזה , אני יכול לא להיכנס חצי שנה לפורום כזה או אחר, ואז אני עושה השלמות לפי החשק
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
המדפים האלה לא אצלי מאז, כלומר כ 3 וחצי שנים ...jtk כתב:יפה!
ושאלה דווקא על דבר משני... מאיפה המדפים הצפים האלה, כמה משקל הם יכולים לסחוב, ומה עומקם?
...
את המדפים הכינו לי בזמנו בנגרייה, פשוט לקחתי איתי את המוטות (שנכנסות לתוך הפלטה ומוברגות לקיר) וחיפשתי חתיכת פלטה בנגרייה שתהיה מספיק עבה כדי שהמוטות יכנסו פנימה, ולאחר מכן צבעתי את הפלטות החתוכות.
את המידות את המדף אני לא זוכר, אבל הם נועדו להחזיק רמקול ששקל כ 13 ק"ג.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
http://www.mivnit.co.il/61896/1jtk כתב:לפי המטר שעל המדף בתמונה, אני משער שהעומק לפחות 30 ס"מ.
איזה סוג מוטות, ואיך מצאת כל כך ארוכים? האם היתה בעיה להחזיק את המדפים ישר?...
http://www.y-mizrahi.co.il/he/99
http://www.ace.co.il/5002328.html
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
sufgi
- חבר מביא חבר

המוטות לא צריכים להיות בהכרח בעומק של המדף, אבל כמובן עדיף למצוא כמה שיותר ארוכים אם אתה רוצה מדף עמוק.jtk כתב:לפי המטר שעל המדף בתמונה, אני משער שהעומק לפחות 30 ס"מ.
איזה סוג מוטות, ואיך מצאת כל כך ארוכים? האם היתה בעיה להחזיק את המדפים ישר?...
בנוסף אם אתה מתכוון לשים על המדף משקל כבד (בדומה לרמקול ששמתי בזמנו), תבצע את הקידוח בקיר מעט באלכסון כלפי מטה, כך שמשקל הרמקול (במקרה שלי) יגרום למדף להתיישר.
@Lior_M
תודה, אבל לא מצאתי בחנויות משהו מתאים. מדפי איקאה ודומיהם לא מספיק עמוקים, בד"כ רק עד 26 ס"מ. הם אולי גם קצת גבוליים במשקל שהם רשמית סוחבים. חנויות אחרות גם יקרות מאיקאה, כך שייתכן שעדיף כבר לעשות עם נגר.
@sufgi
אתה זוכר איזה/איפה מצאת מוטות? לא מצאתי ארוכים בקניה של בודדים, אלא רק דברים באזור 15 ס"מ. גם נראה לי שבודדים יחזיקו פחות טוב ביחס לבלוק עם שני מוטות בסגנון מה שמגיע מאיקאה.
תודה, אבל לא מצאתי בחנויות משהו מתאים. מדפי איקאה ודומיהם לא מספיק עמוקים, בד"כ רק עד 26 ס"מ. הם אולי גם קצת גבוליים במשקל שהם רשמית סוחבים. חנויות אחרות גם יקרות מאיקאה, כך שייתכן שעדיף כבר לעשות עם נגר.
@sufgi
אתה זוכר איזה/איפה מצאת מוטות? לא מצאתי ארוכים בקניה של בודדים, אלא רק דברים באזור 15 ס"מ. גם נראה לי שבודדים יחזיקו פחות טוב ביחס לבלוק עם שני מוטות בסגנון מה שמגיע מאיקאה.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

@jtk
המוטות שרכשתי היו בודדים.
לא זוכר מאיזו חנות נרכשו, אבל מעריך שזה היה באחת מחנויות הפרזול באיזור רחוב הרצל בתל אביב.
לא חושב שהמוטות היו באורך של 30 ס"מ, אלא יותר בכיוון של 15-20 ס"מ , זה עדיין החזיק את המדף ישר (כל עוד הקידוח בקיר נעשה אלכסונית כלפי מטה) .
המוטות שרכשתי היו בודדים.
לא זוכר מאיזו חנות נרכשו, אבל מעריך שזה היה באחת מחנויות הפרזול באיזור רחוב הרצל בתל אביב.
לא חושב שהמוטות היו באורך של 30 ס"מ, אלא יותר בכיוון של 15-20 ס"מ , זה עדיין החזיק את המדף ישר (כל עוד הקידוח בקיר נעשה אלכסונית כלפי מטה) .