אפשר להגיד עכשיו גם לי תתחדש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
טוב, אנחנו כחמישה חודשים מעת השדרוג.
היו הרבה שיקולים כאן:
1. בדקתי את ה-8000 כנגד ה-9000 והרגשתי שההבדל, בפרט בתלת מימד, הוא משמעותי מספיק בכדי לעשות את השדרוג
2. היה תקציב לשדרוג והשיקול היה בין ה-9100 ל-8000. הרגשתי שבין שני אלה ה-8000 היה יותר מתאים לדרישות שלי.
3. מבחינתי מהרגע שנופלת ההחלטה אני מהר מאוד מושך עלההדק.
שלא אובן לא נכון, ה-8000 אינו מקרן מושלם. יש לו לא מעט בעיות שאני (כמו תמיד) רואה ומזהה. בראש ובראשונה יש הטית צבעים ב-IRIS (כאשר התריס נע, ניתן לראות החזרי אור ושינויי גוונים בתמונה). זו תופעה שגם קיימת במקרני ה-EPSON אך אופן ההשפעה על התמונה שונה למדי. לא פחות מטריד הוא שאני רואה פיקסלים ממרחק הצפיה שלי (פחות מ-3 מטר) על מסך של כ-100".
אידאלית הייתי שמח למקרן ללא צורך ב-IRIS (לא DLP) כגון D-ILA או SXRD, אך גם שם יש לא מעט חסרונות.
יתכן מאוד שהשדרוג הבא שלי ימתין ל-UHD, הכל תלוי בהיצע של החברות, במחירים וכו'.
היו הרבה שיקולים כאן:
1. בדקתי את ה-8000 כנגד ה-9000 והרגשתי שההבדל, בפרט בתלת מימד, הוא משמעותי מספיק בכדי לעשות את השדרוג
2. היה תקציב לשדרוג והשיקול היה בין ה-9100 ל-8000. הרגשתי שבין שני אלה ה-8000 היה יותר מתאים לדרישות שלי.
3. מבחינתי מהרגע שנופלת ההחלטה אני מהר מאוד מושך עלההדק.
שלא אובן לא נכון, ה-8000 אינו מקרן מושלם. יש לו לא מעט בעיות שאני (כמו תמיד) רואה ומזהה. בראש ובראשונה יש הטית צבעים ב-IRIS (כאשר התריס נע, ניתן לראות החזרי אור ושינויי גוונים בתמונה). זו תופעה שגם קיימת במקרני ה-EPSON אך אופן ההשפעה על התמונה שונה למדי. לא פחות מטריד הוא שאני רואה פיקסלים ממרחק הצפיה שלי (פחות מ-3 מטר) על מסך של כ-100".
אידאלית הייתי שמח למקרן ללא צורך ב-IRIS (לא DLP) כגון D-ILA או SXRD, אך גם שם יש לא מעט חסרונות.
יתכן מאוד שהשדרוג הבא שלי ימתין ל-UHD, הכל תלוי בהיצע של החברות, במחירים וכו'.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ברוך הבא למועדון הממתיניםoferlaor כתב:יתכן מאוד שהשדרוג הבא שלי ימתין ל-UHD, הכל תלוי בהיצע של החברות, במחירים וכו'....