היום בדקתי את התוכנה לראשונה, לדעתי יש לחברים מוויז הרבה לדאוג. הממשק מאוד נוח ואינטואטיבי , הניווט הקולי שכולל שמות רחובות וכבישים, פשוט טוב. המפות יפות, דיווחי התנועה התעדכנו כל כמה דקות והיו די מדוייקים וברור שבסיס המשתמשים יגדל זה ישפר עוד את עניין הדיווחים.
בחלק הפחות טוב, הצלחתי להקריש את התוכנה פעם אחת שהכנסתי כתובת קולית (אגב, עבד מצויין). זמן העלייה של התוכנה מוגזם, יש לי מכשיר חזק (NOTE 2) והם חייבים לשפר את זה.
נהגתי אתה כמה נסיעות רובן מחוץ לעיר ומאוד נהניתי ממשק הניווט המאוד ברור ונקי ביחס לוויז שמציקה עם הודעות קופצות ומלא קשקושים על המסך...
אין לי מושג איך היא מתמודדת עם עומסים ודרכים חלופיות ביחס לוויס המדהימה - אבל אם היא תצליח לעמוד גם ביעד הלא פשוט הזה אז אני עובר אליה בלי לחשוב בכלל...
וד"א היא עבדת אצלי עם מכשיר "פרמיטיבי" יחסית - DEFY של מוטורולה - והעבודה חלקה בלי שום בעיות , ככה שכנראה כל סמארטפון סביר יריץ אותה יפה - וגם לא ראיתי שום בעיה לעבוד ללא מטען - "טחינת" הסוללה לא היתה יותר מכלי ניווט אחרים - כולל וויז..
קיבלתי את התוכנה לפני שנתיים כשרכשתי DESIRE HD בגרמניה .
תוכנה חינמית מצוינת , אבל , משום מה , אני צריך להזכיר לעצמי להשתמש בה , גוגל פשוט יותר נוח ודווקא הפשטות וחוסר ה "תוספים" הופכים אותו ליותר אטרקטיבי , אם אני צריך משהו אני פשוט "מחפש ליד" אני לא בטוח אפילו שזה יותר איטי מללחוץ על כמה כפתורים בשביל להגיע ל POI הרצוי..
נסעתי עם התוכנה מראשון לציון לרמת החייל,התוכנה הכניסה אותי לרמת גן דרך אלוף שדה ומשם לבני ברק(לקח לי שעה להגיע,הכניסה אותי לפקקים של אותן ערים). לפי דעתי האלגוריתם שלהם לא מספיק מדוייק.
אחרי כמה שבועות של שימוש לא אינטנסיבי - בעיקר לנסיעות רחוקות ולא בערים (שם נראה לי וויז עדיפה..) אני די מרוצה ..
יש פה ושם באגים משונים - כמו פניה שמאלה פשוטה בצומת גדולה הראה לי שצריך לסוע קדימה לעשות פרסה ולחזור ..
חוץ מזה - רק לי השתנה סמלון המכונית היפה בניווט לברווזון צהוב ומתנדנד... וכשלוחצים עליו הוא משמיע געגע ועושה סלטה... LOL....