אני ועוד רבים חייבים לומר שאנחנו קצת מבולבלים מכל סוגי משקפי התלת מימד שיש, אני בעתיד הלא רחוק כנראה בעזרת השם רוצה לקנות את המקרן TW 9100 של אפסון ורבים שיגעו אותי לגבי פאסיבי אקטיבי, מצטער על הבורות אבל אני רוצה משקפי תלת מימד שלא יורידו לי מהרזולוציה ושלא ישחירו לי את המסך [שיהיו כמה שיותר בהירות שאהנה מהצבעים]
הנה מבחר משקפיים מזאפ.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keywor ... 05D3%20%20
מה עושים חבריי המומחים?!
תודה לעוזרים..
sagi1261
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
שליחה
עדיף לך לקנות משקפיים ייעודיים של אפסון ,אל תחפש הרפתקאות.
taliashai
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
שליחה
היי שגיא תודה על התשובה..
האם אתה מתכוון למשקפי RF שהם נותנים בקנייה של המקרן? [אמרו לי שהם מתקלקלים בצ'יק]?
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
לדעתי
הכי נוחות אלו משקפיים פאסיביות.
אבל
מאבדים איתם רזולוציה והם לא ניתנים לשימוש עם מקרנים.
כך שאין הרבה ברירות אם אתה הולך על מקרן .... אכן חושבתני שכדאי ללכת עם המשקפיים של אפסון.
לא ראיתי אינפורמציה על זה שהם מתקלקלות..... מהיכן המידע?
sagi1261
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
שליחה
חיובי אני ממליץ לך ללכת אל המשקפיים של אפסון , לגביי חוסר האמינות קשה לי להאמין , בכל מקרה תנסה ליצור קשר עם עוד משתמשים שיש להם את המישקפיים בהצלחה.
taliashai
חבר פעיל מאוד
שליחה
תודה רבה עזרתם לי מאוד נלך על המשקפי RF העיקר לא לאבד איכות
oferlaor
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור
שליחה
הפסיביות מתאימות למסכים פסיביים. כל מקרן והשיטה שלו (לא מכיר מקרנים פסיביים - אלא פתרונות הקרנה עם מתאמים פסיביים בלבד).
כדי להביא אותם לארץ, תצטרך להשתמש באחד מחברות השילוח.
בכל מקרה אל תרכוש מהקישור הישיר הזה בגלל שהמחיר הסופי יוצא מעל 75$, ואז תשלם מיסים.
תבחר באופציה ספקים נוספים.
יש עוד ספק שמוכר בדולרים בודדים פחות, אבל אז הסכום הסופי יוצא פחות מ 75$ , מה שפוטר אותך ממיסים.
taliashai
חבר פעיל מאוד
שליחה
תודה על העצה חברים ,המשקפיים נראות לי טיפה חשוכות לא? ואני מחפש כמה שיותר בהירות להנות מהצבעים..
opv
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
שליחה
taliashai כתב:תודה על העצה חברים ,המשקפיים נראות לי טיפה חשוכות לא? ואני מחפש כמה שיותר בהירות להנות מהצבעים..