ValorHeart כתב:איזה מוזר, אני פשוט לא חווה את כל התקלות האלה, האיפי שלי מתחיל ב37.142 - אולי הניתוב שלי שונה?
...
אם מתחיל ב 37 זה אומר שאתה בתשתית הוט. אני רואה שהתקלות הן בעיקר אצל לקוחות עם תשתית בזק, למרות שהיו ג כמה עם תשתית הוט שהיו להם בעיות.
...
אני בתשתית הוט ובאייפי 213.57 ככה שזה לא בהכרח נכון.
יכול להיות שכל מי שבפול אייפי 213.57 סובל?
הכי טוב שכל מי שיש לו הוטנט ירשום איזה אייפי הוא והאם סובל מהבעיה שלפחות נוכל לבודד אותה למשהו
Hertz33 כתב:כנ"ל גם אצלי. תשתית של הוט עם הוטנט 100 מגה. גלישה מזוויע. הורדות איטיות. בבדיקת מהירות באתר של הוט מתקבל 20 מגה. אני מנתק את ההוטבוקס מהחשמל והמהירות חוזרת לאיזור ה90 כנ"ל גם בהורדות אך העיניין חוזר חלילה אחרי חצי יום. בתמיכה טכנית מגמגמים ולא נותנים פתרונות. למה אני משלם סכום עתק שבפועל אני מקבל בקושי רבע מהירות שאני משלם עליה?
ValorHeart כתב:איזה מוזר, אני פשוט לא חווה את כל התקלות האלה, האיפי שלי מתחיל ב37.142 - אולי הניתוב שלי שונה?
...
אם מתחיל ב 37 זה אומר שאתה בתשתית הוט. אני רואה שהתקלות הן בעיקר אצל לקוחות עם תשתית בזק, למרות שהיו ג כמה עם תשתית הוט שהיו להם בעיות.
...
אני בתשתית הוט ובאייפי 213.57 ככה שזה לא בהכרח נכון.
יכול להיות שכל מי שבפול אייפי 213.57 סובל?
הכי טוב שכל מי שיש לו הוטנט ירשום איזה אייפי הוא והאם סובל מהבעיה שלפחות נוכל לבודד אותה למשהו
...
אני זוכר שגם כשהאיפי שלי התחיל ב5 היתה הבעיה, ודווקא ב 213.57 הבעיה היתה פחות חמורה.
Hertz33 כתב:כנ"ל גם אצלי. תשתית של הוט עם הוטנט 100 מגה. גלישה מזוויע. הורדות איטיות. בבדיקת מהירות באתר של הוט מתקבל 20 מגה. אני מנתק את ההוטבוקס מהחשמל והמהירות חוזרת לאיזור ה90 כנ"ל גם בהורדות אך העיניין חוזר חלילה אחרי חצי יום. בתמיכה טכנית מגמגמים ולא נותנים פתרונות. למה אני משלם סכום עתק שבפועל אני מקבל בקושי רבע מהירות שאני משלם עליה?
...
האם ההוטבוקס שלך משמש גם כראוטר או כמודם בלבד?
...
גם כנתב אלחוטי.
...
אז כאן הבעיה שלך. ההוטבוקס מצויין כאשר הוא מהווה כמודם בלבד אבל בתור ראוטר + מודם הוא גרוע ומצריך איפוס פעם ביום לפחות. הפיתרון בשבילך הוא לרכוש את הראוטר שאני רכשתי ולהתקשר להוט שיגדירו את ההוטבוקס כמודם בלבד.
וואלה שמח שראיתי את האשכול הזה.
אני בהוטנט ובזק.
15 מגה.
כרגע המצב סביר פחות או יותר.
לפני כמה ימים(נדמה לי שפחות משבוע) באמת הייתה לי בעיה דומה כמו שמתואר בפתיחת האשכול.
צריך לרענן כמה פעמים עד שהדף מואיל בטובו לעלות.
לפעמים גם קיבלתי שגיאה של DNS ולא עלה כלום.
אם זה משנה משהו, כרגע ה- IP שלי מתחיל ב- 5.
אין לי מושג כמה זמן זה כבר על 5.
אני רק זוכר ש-5 זה די חדש, כי ממה שבדקתי בעבר, כל ה-IPים שלי התחילו ב-213.
גם נדמה לי שלרוב הבעיה קרתה במחשב נייד.
במחשב שמחובר חוטית(הנייח) לא זכור לי שהייתה את הבעיה.
לפחות כך אני חושב.
מעדכן.....
עקב שינוי חבילות יצא ככה שהייתי מנותק מהוטנט לכמה שעות (בשיוך לתשתית להוט)
כשחיברו אותי חזרה קיבלתי אייפי מפול שמתחיל ב- 37.142
בינתיים נראה שהדברים חזרו לסדרם.
הגלישה חזרה להיות חלקה
דרך אגב, מסתבר שבזק בינלאומי לא ניתקו אותי מאז שביקשתי להתנתק כי קיבלתי קבלה במייל, ואין שירות לקוחות כבר בשעה זו אז ביקשתי לחזור אליהם רק בשביל לראות אם הם תיקנוא הבעיה שהייתה עם הוט לפני חודש, אני אשאר איתם כל הסוף שבוע ואז אחליט את מי לנתק, הוטנט או בזק בילאומי, דרך אגב אני משלם לבזק 30 ש"ח על 100 ולהוט 20 ש"ח על 100 אז זה לא עניין של כסף..
want_upload כתב:האם הכל הסתדר למשתמשי בזק+הוטנט? אני פשוט התנתקתי מהוטנט ועברתי ל018 אבל אני לא ממש מרוצה מספק הזה ו וחושב שוב להתחבר להוטנט
...
לא ממש הסתדר אבל השתפר בסופ"ש האחרון.
אני שוקל לעבור ל Netvision אבל עד שיהיה לי זמן להתעסק עם זה יכולים לעבור שבועות
לא מדובר מתופעה לא נסבלת אלא רק מציקה.
אגב: לכל המשווים: ה IP שלי מתחיל ב 5.