ממיר Yes HD
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
קבלו תיקון
בגב הממיר יש 2 כניסות USB, אחד רשת, קומפוננט, חיבור קואקסיאל לסאונד, HDMI כמובן...
עכשיו באמת מוזר מה שהולך כאן, אם זה ממיר ייעודי ל-HD
למה כניסת רשת ו-2 כניסות USB?
אגב מה העדכון קושחה האחרון עבור הממיר? האם העדכונים נעשים בשוטף או שאני יכול ל"הכריח" את הממיר להוריד עדכון אחרון מחברת יס?
אם לא תיהיה ברירה אצטרך לבלבל במוח לתמיכה, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי איתכם אולי יבוא גואל בחלום,
בגב הממיר יש 2 כניסות USB, אחד רשת, קומפוננט, חיבור קואקסיאל לסאונד, HDMI כמובן...
אגב מה העדכון קושחה האחרון עבור הממיר? האם העדכונים נעשים בשוטף או שאני יכול ל"הכריח" את הממיר להוריד עדכון אחרון מחברת יס?
אם לא תיהיה ברירה אצטרך לבלבל במוח לתמיכה, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי איתכם אולי יבוא גואל בחלום,
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
אני אנסה להסביר:uh99 כתב:קבלו תיקון
אם לא תיהיה ברירה אצטרך לבלבל במוח לתמיכה, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי איתכם אולי יבוא גואל בחלום,...
כניסת האינטרננט מיועדת לחיבור לרשת עבור הויאודי.
2 כניסות הUSB מיועדות לכרטס זכרון פנימי למי שמנוי לויאודי.
-עדכון תוכנה נעשה אוטמאטית על ידיי חברת יס.
המלצה שלי ,תוותר על בילבול מוח לטלפניות שעונות במוקד.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
בקשר לשמע יש יציאה קואקסיאלית.
השמע בחיבור HDMI תמיד נמוך יותר מאשר בחיבור RCA
-בחיבור HDMI אין השפעה של הווליום הפנימי של הממיר ולכן אין נעילה בשמע.
מגיע לך באותה הזדמנות ובאותו מחיר,וגם חודשים חינם חיבור והתקנה לויאודי חינם במעמד התקנת הממיר.
השמע בחיבור HDMI תמיד נמוך יותר מאשר בחיבור RCA
-בחיבור HDMI אין השפעה של הווליום הפנימי של הממיר ולכן אין נעילה בשמע.
מגיע לך באותה הזדמנות ובאותו מחיר,וגם חודשים חינם חיבור והתקנה לויאודי חינם במעמד התקנת הממיר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא זקוק האמת ל-VOD מה שכן הייתי רוצה לברר אם ניתן להשיג את ה-3 חודשי חינם למצטרפים חדשים לממירי HD..
בקשר לחיבור שציינת זה רלוונטי רק לרסיבר.. ואני לא אדליק רסיבר כדי לשמוע סאונד מהמסך
בקשר לשלט יש מה לעשות?
האם התמיכה של השלט ביס על שאר המוצרים היא כל כך מנימליסטית?
כרגע הוא שולט על הטלוויזיה רק על כיבוי/הדלקה, AV מעלה לי מסך בחירת כניסה אבל לא מעבר.. ווליום של הטלוויזיה עצמה
ברסיבר רק הדלקה/כיבוי ובחירת כניסות...
אם לא תיהיה ברירה עלי לעבוד עם 2 שלטים בעצם
תודה
בקשר לחיבור שציינת זה רלוונטי רק לרסיבר.. ואני לא אדליק רסיבר כדי לשמוע סאונד מהמסך
בקשר לשלט יש מה לעשות?
האם התמיכה של השלט ביס על שאר המוצרים היא כל כך מנימליסטית?
כרגע הוא שולט על הטלוויזיה רק על כיבוי/הדלקה, AV מעלה לי מסך בחירת כניסה אבל לא מעבר.. ווליום של הטלוויזיה עצמה
ברסיבר רק הדלקה/כיבוי ובחירת כניסות...
אם לא תיהיה ברירה עלי לעבוד עם 2 שלטים בעצם
תודה
-
benny123
- חבר מכור קשה

שאלה נוספת ברשותכם
האם אפשר ליצור תזמון תוכניות קבוע?
למה אני מתכוון.. לדוגמה ארץ נהדרת ביום שלישי שעה 9.. במקום שכל יום שלישי אני אתזמן לאותו יום אז אני רוצה ליצור מצב בדומה לממיר ה-DTT שזה קבוע יהיה יום שלישי ולא חד פעמי... נראה לי הזוי שדבר כה נחוץ לא יהיה קיים ברובד תוכנה בעוד כל ממיר סיני מאיביי יודע לעשות זאת מהקופסה
למה אני מתכוון.. לדוגמה ארץ נהדרת ביום שלישי שעה 9.. במקום שכל יום שלישי אני אתזמן לאותו יום אז אני רוצה ליצור מצב בדומה לממיר ה-DTT שזה קבוע יהיה יום שלישי ולא חד פעמי... נראה לי הזוי שדבר כה נחוץ לא יהיה קיים ברובד תוכנה בעוד כל ממיר סיני מאיביי יודע לעשות זאת מהקופסה
- uh99
- חבר מביא חבר

http://www.hometheater.co.il/vt182441.% ... %D7%A8-yesbenny123 כתב:שאלה נוספת ברשותכם
למה אני מתכוון.. לדוגמה ארץ נהדרת ביום שלישי שעה 9.. במקום שכל יום שלישי אני אתזמן לאותו יום אז אני רוצה ליצור מצב בדומה לממיר ה-DTT שזה קבוע יהיה יום שלישי ולא חד פעמי... נראה לי הזוי שדבר כה נחוץ לא יהיה קיים ברובד תוכנה בעוד כל ממיר סיני מאיביי יודע לעשות זאת מהקופסה...
הנושא עלה כמה פעמים yes מודעים לבעיה זאת !
- uh99
- חבר מביא חבר

benny123 כתב:תזמון תוכניות קבוע ולא חד פעמי.....
חוויה קולנועית גדולה מהחיים - yes
במידה וכוונתך אכן הזמנה לצפיה כסדרה אז אעדכנך כי לא קיימת אפשרות כזו בכלל.
-
benny123
- חבר מכור קשה

אולי אחד מהאדמינים של האתר יוכל לפנות ל-יס בשאילתא לעניין?
אני ראיתי בטרד של הממיר HD כי היו מגעים מול חברת יס בדבר תקלות בתוכנה וכן יס שיפרה את הקושחה
אם מדובר בפיצ'ר חסר לכולם אז בהחלט אני חושב שיש מקום להפעיל לחץ בשביל להגיע לזה..
אני לא רואה למה הדבר לא אפשרי בעוד ממירי DTT עושים זאת טבעית.
כל יום ויום לתכנת את הממיר מחדש זה בלתי נסבל בהיקף הערוצים שיש וזה מוריד מחווית השימוש.. חבל.
אני ראיתי בטרד של הממיר HD כי היו מגעים מול חברת יס בדבר תקלות בתוכנה וכן יס שיפרה את הקושחה
אם מדובר בפיצ'ר חסר לכולם אז בהחלט אני חושב שיש מקום להפעיל לחץ בשביל להגיע לזה..
אני לא רואה למה הדבר לא אפשרי בעוד ממירי DTT עושים זאת טבעית.
כל יום ויום לתכנת את הממיר מחדש זה בלתי נסבל בהיקף הערוצים שיש וזה מוריד מחווית השימוש.. חבל.
- uh99
- חבר מביא חבר

אם אני מביא את תשובת yes לשאלהElad8 כתב:uh99 זה מה יש. להמשיך להתלונן על יס בכל דיון לא ישנה את זה פתאום....
הbenny123 כתב:שאלה נוספת ברשותכם
למה אני מתכוון.. לדוגמה ארץ נהדרת ביום שלישי שעה 9.. במקום שכל יום שלישי אני אתזמן לאותו יום אז אני רוצה ליצור מצב בדומה לממיר ה-DTT שזה קבוע יהיה יום שלישי ולא חד פעמי... נראה לי הזוי שדבר כה נחוץ לא יהיה קיים ברובד תוכנה בעוד כל ממיר סיני מאיביי יודע לעשות זאת מהקופסה...
מתפרש כתלונה אז יש כאן חוסר הבנת נקרא