מה דעתכם על שארפ LC60LE635E
-
lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
איך המסך הזה האם התמורה לכסף טובה?
שימושים :
שידורי יס
וחיבור מחשב לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי FHD
שימושים :
שידורי יס
וחיבור מחשב לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי FHD
- NK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1994
אם תעשה חיפוש קל ,תראה שהמסכים של שארפ מככבים פה באתר ולטובה ,בגדלים הללו לשארפ אין תחרות ביחס של גודל למחיר !
-
lalzar
-
- חבר ותיק

איך המסך הזה מתמודד עם שידורי יס רגילים?NK כתב:אם תעשה חיפוש קל ,תראה שהמסכים של שארפ מככבים פה באתר ולטובה ,בגדלים הללו לשארפ אין תחרות ביחס של גודל למחיר !...
ראית לידו מסך לד של סוני 850 מדהים ביופיו ובאיכות אבל סובל מבעיית השתקפות ולי יש טראומה מהתקפויות במסכי פנסוניק.
בנוסף הוא וגם יקר משמעותית משארפ אבל את שניהם ראיתי רק בדיסק הדגמה ולא בשידורי טלוויזיה רגילים
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
מסך VALUE 4 MONEY מהטובים בשוק,
צבעים ואיכות תמונה מעולים
צבעים ואיכות תמונה מעולים
-
lalzar
-
- חבר ותיק

מה בנוגע לסוגיית זליגת האור בסצנות חשוכות שקראתי כאן בפורום? במה היא מתבטאת?gechts כתב:מסך VALUE 4 MONEY מהטובים בשוק,
צבעים ואיכות תמונה מעולים...
- NK
-
- חבר ותיק

הכל עיניין של מחיר,המסך כמובן לא מושלם אבל הכל יחסי,סתם אם יצא לך לראות את השארפ 847 שזה מסך עם תמורה מדהימה לכסף אבל לא במיסגרת תקציבך.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
הסוני 855 לא פחות טוב מהשארפ
-
lalzar
-
- חבר ותיק

ברור לי שהכל עניין של תקציב, אבל קח לדוגמא: רכשתי מסך של פנסוניק לפני כשנתיים a20 אחלה איכות ותמורה מצויינת לכסף. ממש מרוצה אבל מה, בלתי אפשרי לצפות במסך כאשר אור יום בחוץ המסך משתקף כמו מראה.NK כתב:הכל עיניין של מחיר,המסך כמובן לא מושלם אבל הכל יחסי,סתם אם יצא לך לראות את השארפ 847 שזה מסך עם תמורה מדהימה לכסף אבל לא במיסגרת תקציבך....
לכן, אני שואל עד כמה תופעת זליגת האור חריפה במסך הזה האם בכל פעם שתהיה תמונה חשוכה אני אראה אותה ברמה שאני לא אוכל לסבול את זה ( אני יודע שזה סובייקטיבי אבל עדיין לפי המכנה המשותף)
אישית אף פעם לא יצא לי לראות את התופעה הזאת המציאות גם חשבתי שזאת מחלה של lcd ולא של led
-
lalzar
-
- חבר ותיק

באיזו חנות אני יכול למצוא את המסך הזה
- NK
-
- חבר ותיק

יש זאפ לא?lalzar כתב:![]()
באיזו חנות אני יכול למצוא את המסך הזה...
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=808968