קניית מערכת קולנוע ראשונה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה השאלה אפי? אתה לא יכול לחבר את הסאונדסטיקס של הרמן קרדון למגבר ק"ב. לא משנה איזה מגבר. אז מה השאלה?

- epony
- חבר במועדון 10K

אולי אתה מתכוון ל-discontinued, כלומר שהפסיקו את הייצור שלהם (הכוונה ב-discounted היא שיש הנחה על המחיר המקורי של המוצר)?
אם הכוונה אכן הייתה ל-discontinued, אז זה לא יותר מדי חריג, וזה קורה גם בחו"ל (אם כי בהחלט ייתכן שזה קורה בארץ קצת יותר משיקולי לוגיסטיקה, גודל השוק, היקפי המכירה, עלויות היבוא וכיו"ב...) - זה שהפסיקו לייצר מוצר זה לא אומר שהפסיקו לשווק אותו (מה שנקרא: "עד גמר המלאי").
יתר על כן, זה שבאתר אינטרנט בחו"ל אומרים שהפסיקו לייצר את המוצר, לא אומר שום דבר לגבי הייצור שלו עבור ייצוא למדינות אחרות, או אפילו לגבי הייצור שלו במדינות אחרות - לדוגמה, עד היום מייצרים ומוכרים במקסיקו את החיפושית המקורית של פולקסוואגן (את המפעל הקימו לפני כמעט 60 שנה!!!), ורק לפני שנתיים חזרה לחיינו פה בארץ הפיז'ו 206 כמה שנים אחרי שהיא הוחלפה ע"י ה-207...
אם הכוונה אכן הייתה ל-discontinued, אז זה לא יותר מדי חריג, וזה קורה גם בחו"ל (אם כי בהחלט ייתכן שזה קורה בארץ קצת יותר משיקולי לוגיסטיקה, גודל השוק, היקפי המכירה, עלויות היבוא וכיו"ב...) - זה שהפסיקו לייצר מוצר זה לא אומר שהפסיקו לשווק אותו (מה שנקרא: "עד גמר המלאי").
יתר על כן, זה שבאתר אינטרנט בחו"ל אומרים שהפסיקו לייצר את המוצר, לא אומר שום דבר לגבי הייצור שלו עבור ייצוא למדינות אחרות, או אפילו לגבי הייצור שלו במדינות אחרות - לדוגמה, עד היום מייצרים ומוכרים במקסיקו את החיפושית המקורית של פולקסוואגן (את המפעל הקימו לפני כמעט 60 שנה!!!), ורק לפני שנתיים חזרה לחיינו פה בארץ הפיז'ו 206 כמה שנים אחרי שהיא הוחלפה ע"י ה-207...
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה יכול לשאול כאן בפורום, ואתה יכול לשאול בחנות מתמחה. בכל מקרה, נראה לי שבשלב זה הבעייה שלך היא שהרמקולים שיש לך (הרמן קארדון סאונדסטיקס) לא מיועדים לחיבור לרסיבר, כך שרכישת רסיבר לא בהכרח תשדרג את החוויה שלך...
לא הבנת אותי נכון או שאני אולי בלבלתי.epony כתב:אתה יכול לשאול כאן בפורום, ואתה יכול לשאול בחנות מתמחה. בכל מקרה, נראה לי שבשלב זה הבעייה שלך היא שהרמקולים שיש לך (הרמן קארדון סאונדסטיקס) לא מיועדים לחיבור לרסיבר, כך שרכישת רסיבר לא בהכרח תשדרג את החוויה שלך......
המטרה של רכישת הרסיבר הינה למערכת קונלוע ביתית, ז"א אני מעוניין גם ברכישת רמקולים על מנת לקבל סאונד היקפי לסרטים.( לא רצפתיים, אם אינני טועה קוראים לזה רמקולים סטלייטיים)
תהיתי האם אפשר לשמוע בזה גם מוזיקה רגילה פשוט.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
אפי
אני חשב שהשאלות שלך פה לא ממש יובילו אותך לתשובות שיספקו אותך
אל תתעצל!!!
ולך לחנות מומחה ושאל שם את השאלות שלך. חלופת ההודעות פה לא מקדמת אותך יותר מידי ואתה חייב לשמוע את הרסיבר והרמקולים שאתה קונה.
אסור לקנות לפי מה שכתוב בפרוספקטים בלבד חייבים לשמוע.
כדי לענות על כל השאלות שלך יש צורך בדו שיח ואת זה אתה יכול לעשות רק פנים אל פנים עם המוכר בחנות המומחה.
אל תלך לחנויות שמוכרות הכול (כמו כל המחסנים למשל) כי שם אנשי המכירות לא ממש יענו לך אלא יובילו אותך לאן שהם רוצים שתגיע
בהצלחה
אני חשב שהשאלות שלך פה לא ממש יובילו אותך לתשובות שיספקו אותך
אל תתעצל!!!
ולך לחנות מומחה ושאל שם את השאלות שלך. חלופת ההודעות פה לא מקדמת אותך יותר מידי ואתה חייב לשמוע את הרסיבר והרמקולים שאתה קונה.
אסור לקנות לפי מה שכתוב בפרוספקטים בלבד חייבים לשמוע.
כדי לענות על כל השאלות שלך יש צורך בדו שיח ואת זה אתה יכול לעשות רק פנים אל פנים עם המוכר בחנות המומחה.
אל תלך לחנויות שמוכרות הכול (כמו כל המחסנים למשל) כי שם אנשי המכירות לא ממש יענו לך אלא יובילו אותך לאן שהם רוצים שתגיע
בהצלחה
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
תקשיב ותקנה את מה שנשמע לך הכי טובEfi222 כתב:יש המלצות לחנויות מתמחות באיזור המרכז? (רמת-גן תל אביב והסביבה שלא צריך להרחיק לכת...) ?
מה שמעציב אותי שאני לא כל כך מבין מה ההבדל מבחינת ההבדל במפרט הטכני + שהמחירים כמעט זהים בין הרבה דגמים של אותה חברה
...
אם כולם נשמעים אותו דבר תקנה את הזול ביותר