זקוק לעזרתכם לשם לעסק עצמאי
זה נשמע גם כמו גרפס.... אז לא...
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
תודה לכולם...
אז ככה , ה"שוק" כרגע הוא ישראלי ולא חו"ל.
מאוד הייתי רוצה ששם העסק יהיה גם שם הדומיין , אבל גם אם תפוס אז לא נורא , עושים וריאציה...
התלבטתי בן 2 כיוונים :
1. דברים בסגנון Advanced Thiknong , New Concepts וכו' וכו'.. שמשרה משהו מקצועי ומנופח.
2. משהו באמת קליל ונחמד (לא grapes חחח..
)
דווקא מצחיק שהיה לי שם לחברה שעוסקת ב QA :
YouNeedTest (על משקל Unit Test)
אבל לא בפיתוח ...
אז ככה , ה"שוק" כרגע הוא ישראלי ולא חו"ל.
מאוד הייתי רוצה ששם העסק יהיה גם שם הדומיין , אבל גם אם תפוס אז לא נורא , עושים וריאציה...
התלבטתי בן 2 כיוונים :
1. דברים בסגנון Advanced Thiknong , New Concepts וכו' וכו'.. שמשרה משהו מקצועי ומנופח.
2. משהו באמת קליל ונחמד (לא grapes חחח..
דווקא מצחיק שהיה לי שם לחברה שעוסקת ב QA :
YouNeedTest (על משקל Unit Test)
אבל לא בפיתוח ...
אמרת מיתולוגיה?
פגסוס אפס
מינוטאור אפס
תחפש חיה עם כוח ושם קליט שהרבה מכירים ותתלבש עליה. בלוגו זה יכול להיות גם מאוד מוצלח (אהמ-תראה את אפל).
פגסוס אפס
מינוטאור אפס
תחפש חיה עם כוח ושם קליט שהרבה מכירים ותתלבש עליה. בלוגו זה יכול להיות גם מאוד מוצלח (אהמ-תראה את אפל).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
התכוונת pegasuszero ?Beta כתב:אמרת מיתולוגיה?
פגסוס אפס
מינוטאור אפס
תחפש חיה עם כוח ושם קליט שהרבה מכירים ותתלבש עליה. בלוגו זה יכול להיות גם מאוד מוצלח (אהמ-תראה את אפל)....
באנגלית זה לא נשמע כל כך טוב...
צריך לעשות עוד קצת brainstorming...
לא יודע למען האמת איך מבטאים/מאייתית פגסוס באנגלית, אבל כוונתי הייתה לחצי סוס-חצי אדם (כמו שיש בהארי פוטר ועוד הרבה פנטזיה וכד' בסגנון).
עוד שם מעניין ונחמד שלאוו דווקא מהמיתולוגיה- LIZARD APP עם צללית של סממית יכול להשתלב נהדר.
תחשוב על בע"ח שנתפס טוב בעין, שמייצג את החברה שלכם בצורה נחמדה (נגיד פיל=אבטחה/מנעולים וכו') ובאנגלית יושב טוב לצד המילה APP או משהו בסגנון. בע"ח ודברים מהטבע תמיד הולכים טוב בלוגואים ולא חסר חברות שמשתמשות בכך כמו: פלייבוי, לאקוסט, אפל ועוד ועוד...
יש כתבות לגבי חברות ואיך בחרו דווקא את הלוגו שלהן. תכנס ותקרא, אולי זה יביא לך מוזה (השראה).
עוד שם מעניין ונחמד שלאוו דווקא מהמיתולוגיה- LIZARD APP עם צללית של סממית יכול להשתלב נהדר.
תחשוב על בע"ח שנתפס טוב בעין, שמייצג את החברה שלכם בצורה נחמדה (נגיד פיל=אבטחה/מנעולים וכו') ובאנגלית יושב טוב לצד המילה APP או משהו בסגנון. בע"ח ודברים מהטבע תמיד הולכים טוב בלוגואים ולא חסר חברות שמשתמשות בכך כמו: פלייבוי, לאקוסט, אפל ועוד ועוד...
יש כתבות לגבי חברות ואיך בחרו דווקא את הלוגו שלהן. תכנס ותקרא, אולי זה יביא לך מוזה (השראה).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אופס... EPIC FAIL שלי...
בכל אופן, העיקר שאנחנו מתואמים ומבינים אחד ת'שני...
בכל אופן, העיקר שאנחנו מתואמים ומבינים אחד ת'שני...
תודה! **