Yatse נופל וקם - האפליקציה האולטימטיבית לשליטה על ה-XBMC מהאנדרואיד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #41 

אם זה קורה רק -WOL אתם לא במסך מלא! למב אנשים לא מוכנים להקשיב, זה נראה אותו הדבר, אבל זה לא באמת מסך מלא, כנסו להגדרות של XBMC, ותעברו שם למסך מלא אמיתי, ולא מסך מלא בחלון

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #42 

אנשים מקשיבים אבל לא בהכרח מסכימים.
אם אתה מדבר על WAKE ON LAN אז זה לא היה המקרה אצלי כי לא עבדתי ככה.
אצלי בוודאות המסך היה מלא ולא חלון.
ולידיעה, אפשר להחליף בזריזות בין מסך מלא לחלון ע"י הקלדה על \ במקלדת.
קובי

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #43 

אם אתה מדבר על BACKSLASH, אץתה כנראה לא מבין על מה אני מדבר, חלון מסך מלא זה לא חלון שאתה רואה את ה-X מצד ימין למעלה, זה נראה מסך מלא לכל דבר אבל זה בעצם חלון, לXBMC יש שלושה מצבים, מסך מלא, חלון, וחלון מסך מלא, כנס להגדרות ותבדוק את זה, חבל על העקשנות המיותרת הזאת במקום להיכנס רגע להגדרות ולראות על מה אני מדבר, מנסים לעזור לכם ואפילו להיכנס שניה להגדרותנולראות על מה אני מדבר אתם לא מוכנים, אז שיהיה בהצלחה

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

ניכנסתי ל-VIdeo Output ואני רואה שם את שני המצבים הרגילים: Full screen ו-Windowed.
אבל מצאתי בסוף על מה אתה מדבר, זאת הגדרה אחרת: Use fullscreen window rather than full screen והיא אכן הייתה מסומנת אצלי ולא שמתי לב אליה אף-פעם.
אז פעם תסביר את עצמך טוב יותר :wink:
קובי

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

ניכנסתי פעם נוספת ל-VIdeo Output ואני רואה שם את שני המצבים הרגילים: Full screen ו-Windowed.
אבל מצאתי בסוף על מה אתה מדבר, זאת הגדרה אחרת: Use fullscreen window rather than full screen והיא אכן הייתה מסומנת אצלי ולא שמתי לב אליה אף-פעם.
אז פעם תסביר את עצמך טוב יותר :wink:
קובי

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

שאני אסביר את עצמי יותר טוב, 7 הודעות אני מנסה להסביר אבל כל אחד חושב שהוא יודע הכל, אם היית נכנס להגדרות מהתחלה לא הייתי צריך לחזור על עצמי 7 פעמים, ושאומרים חלון מסך מלא זה לא חלון מה לא ברור בזה ? אם אתה לא יודע מה זה תגיד ויסבירו לך במקום לנסות לתקן אותי

ומה יש למצוא, זה מופיע ממש מתחת

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #47 

תראו יכול להיות שזה ברור לכולם אבל לא הצלחתי להבין את זה מהשרשור הנוכחי לכן אני בכל זאת אספר את מה שגיליתי אתמול:
0. מתקינים את Yatse ומקנפגים אותו כדי שיעבוד עם ה-Xbmc
1. בסמרטפון אנדרואיד פותחים את אפליקציית youtube, מחפשים, בוחרים, ומתחילים לנגן סרטון.
2. לוחצים על כפתור share שנראה כמו סימן ">" עם עיגולים בקצוות ואז בוחרים Send to Xbmc
3. הסרטון מתחיל לנגן ב-Xbmc

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

אתהיכול להיכנס ל"קבצים / רשימות השמעה" בyatse לבחור addons לבחור ביוטיוב ( תתקין קודם את ההרחבה ב-xbmc למקרה שעוד לא עשית את זה ) ואז אתה יכול לחפש ולראות תוצאות מיוטיוב בyatse ושאתה בוחר סרטון זה מנגן אותו בxbmc

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

puma1 כתב:שאני אסביר את עצמי יותר טוב, 7 הודעות אני מנסה להסביר אבל כל אחד חושב שהוא יודע הכל, אם היית נכנס להגדרות מהתחלה לא הייתי צריך לחזור על עצמי 7 פעמים, ושאומרים חלון מסך מלא זה לא חלון מה לא ברור בזה ? אם אתה לא יודע מה זה תגיד ויסבירו לך במקום לנסות לתקן אותי

ומה יש למצוא, זה מופיע ממש מתחת
...
בלי לפגוע, אבל אתה סתם מתעצבן כי אם שלושה אנשים שונים לא הבינו מה אתה מדבר כנראה שבכל זאת הבעיה היא בהסבר ולא בהם.
קובי

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

אם שלושה אנשים חושבים שהם יודעים הכל ולא מנסים אפילו לבדוק בהגדרות כנראה שהבעיה לא אצלי, וחבל להתווכח על זה, מנסים לעזור לך תנסה לבדוק או לשאול אם אתה לא מבין במקום להאשים אותי שלא הסברתי את עצמי טוב, אמרתי במפורש שיש אפשרות של מסך מלא, וחלון מסך מלא, אתה החלטת שאתה יודע שחלון מסך מלא זה בעצם חלון רגיל, במקום לשאול או מינים להיכנס להגדרות ולבדוק מה שאמרתי, עובדה שכבר כן נכנסת לא היה לך שום בעיה לראות על מה אני מדבר, כי כתוב במפורש חלון מסך מלא \ מסך מלא אמיתי, כנראה שהעצלנות גברת על הרצון לפתור את הבעיה, ונסיים את זה פה ( לפחות במחינתי ) בסך הכל ניסיתי לעזור, ואין לי כח להמשיך את השיח המיותר הזה על לא כלום

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

תופתע לגלות שדווקא ניכנסתי לפני כן אבל התסתכלתי על Display Mode כי ציינת שיש שם שלוש אפשרויות ועל זה הסתכלתי.
בוא באמת ניסגור את זה במקום סתם להתלהט לחינם.
קובי

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 565
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #52 

עכשיו אחרי שקובי רשם שהאפשרות הזאת נמצאת בתוך VIDEO OUTPUT מצאתי אותה וראיתי באמת על מה אתה מדבר
אני חושב שאם הייתה מציין איפה בדיוק האפשרות הזאת נמצאת זה היה פותר הרבה בלאגן :)

מצטער אני חדש עם XBMC ואני לא בדיוק זוכר איפה כל האפשרויות ממוקמות אני עדיין הולך לאיבוד בתפריטים
באמת שלא התכוונתי שהנושא הזה יהפוך לוויכוח :)

עכשיו ניסיתי וזה עובד תודה רבה!

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

ציינתי שזה נמצא בהגדרות, אם לא מצאת את זה יכולת לשאול, הבעיה שאף אחד מכם לא בדק, מי שהיה בודק היה אומר בדקתי אבל לא מצאתי אפשרות כזאת, בכל מקרה העיקר שהסתדר

nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

תשמע, הנושא טחון דק כבר.
אבל אתה טועה, כי הסברתי לך שבדקתי והאפשרות לא הייתה איפה שציפיתי שהיא תהיה ולא איפה שציינת אז אתה ממש סתם מתעצבן פה.
קצת אורך רוח ותושיה והכל בסוף מסתדר.
קובי

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

איפה שציפית זה בעיה שלך, לא אמרתי איפה זה, אמרתי בהגדרות, מן הסתם בהגדרות הוידאו, יכולת לשאול, ואם באמת היית בודק ולא מוצא היית אומר לא מצאתי, לא רק שלא אמרת שבדקת ולא מצאת, אמרת שאתה לא מסכים איתי שזאת הבעיה, רק אחרי ההודעה ה4 שלי בדקת ואז גם מצאת את זה

ואני לא מבין מה אתה רוצה שוב, כבר אמרת את זה ולא הגבתי לך ( ולא בגלל שאתה צודק ), אבל משום אתה כנראה רוצה להיכנס לזה שוב, ההודעה האחרונה שלי לא הופנתה אליך, ולא התעצבנתי אמרתי לו שהעיקר שהכל עובד עכשיו ונסגר הסיפור, בשבילך מה לחזור על עצמך שוב ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #56 

העיקר שהכל הסתדר וכולם מרוצים. חבל לריב... (f)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #57 

אייך בגירסה החדשה עושים בשלט יהיה רקע מתוך תמונה של סרט?

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #58 

האם האפליקציה קיימת באפל סטור ?

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

לא, אין גרסה ל-IOS

שליחה #59 

netivi כתב:האם האפליקציה קיימת באפל סטור ?
...
·

יש שלטים אחרים ב-IOS, לא יודע אם הם טובים יותר או לא...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”