הפתעה לא נעימה בקפה ירוק של אמיגו
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
היום היייתי באמיגו, בסניף מפרץ חיפה, לשם הבאתי את קופסאות הקפה ה"חשודות/נגועות" שרכשתי לפני כשבועיים.
אמרתי שאני מתלבט, לא בטוח, וכו'. מיד אמרו לי שם כולם שאין התלבטות. הם לוקחים בחזרה וזהו. שאול המליץ (ואני קיבלתי) לא לקחת מיד קפה חדש אלא לחכות שבוע שבועיים אם אני לא לחוץ מיידית על קפה (ואני לא) כדי להיות בטוח שהקפה שאקבל כבר בטוח נקי (בגלל מחזור החיים של העש). שאול הסביר לי בגילוי לב על כל מה שקרה, הראה לי את ה"מלכודות" שהמדביר הניח כדי ללכוד את הפרפרים אם יהיו עדיין, ובכלל, כרגיל, היה מסביר פנים, רציני ונותן שירות מעולה.
אנחנו הישראלים אוהבים לעיתים קרובות "לחבוט" בנותני שירות ובעלי עסקים כשאנחנו מקבלים טיפול גרוע, אבל שוכחים שכשקורה ההיפך כדאי ורצוי לתת גם מחמאות. שמחתי לראות ששאול וצוות אמיגו קיבלו כאן הרבה מחמאות על התגובה ההולמת והמכובדת שלהם לתקרית המצערת.
אני שב ומצרף את ברכותי לרשת אמיגו על שירות לקוחות למופת שגילו במקרה הזה.
אמרתי שאני מתלבט, לא בטוח, וכו'. מיד אמרו לי שם כולם שאין התלבטות. הם לוקחים בחזרה וזהו. שאול המליץ (ואני קיבלתי) לא לקחת מיד קפה חדש אלא לחכות שבוע שבועיים אם אני לא לחוץ מיידית על קפה (ואני לא) כדי להיות בטוח שהקפה שאקבל כבר בטוח נקי (בגלל מחזור החיים של העש). שאול הסביר לי בגילוי לב על כל מה שקרה, הראה לי את ה"מלכודות" שהמדביר הניח כדי ללכוד את הפרפרים אם יהיו עדיין, ובכלל, כרגיל, היה מסביר פנים, רציני ונותן שירות מעולה.
אנחנו הישראלים אוהבים לעיתים קרובות "לחבוט" בנותני שירות ובעלי עסקים כשאנחנו מקבלים טיפול גרוע, אבל שוכחים שכשקורה ההיפך כדאי ורצוי לתת גם מחמאות. שמחתי לראות ששאול וצוות אמיגו קיבלו כאן הרבה מחמאות על התגובה ההולמת והמכובדת שלהם לתקרית המצערת.
אני שב ומצרף את ברכותי לרשת אמיגו על שירות לקוחות למופת שגילו במקרה הזה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
קראתי את השרשור הזה רק עכשיו, אבל גם אצלי גיליתי את ההפתעה הלא נעימה הזו לפני מספר שבועות (לא פרסמתי בפורום כי לא הייתי בטוח ב 100% שמקור הבעיה באמיגו)
כמובן ששאול לקח חזרה את הקפה ואף הביא קפה חדש במקום (שהיה נגוע אף הוא, עוד בחנות הבחנתי בתולעים)
כל הכבוד לשאול שלוקח אחריות ומטפל בנושא
השאלה מה עושים עם המטבח בבית, אני חושש מהדבקה של העש הדוחה הזה
כמובן ששאול לקח חזרה את הקפה ואף הביא קפה חדש במקום (שהיה נגוע אף הוא, עוד בחנות הבחנתי בתולעים)
כל הכבוד לשאול שלוקח אחריות ומטפל בנושא
השאלה מה עושים עם המטבח בבית, אני חושש מהדבקה של העש הדוחה הזה
שלום benk,
רוני קרן רשם לגבי מלכודות לעש ואף נתן קישורים, אני לא חושב שיש לך מעבר לכך הרבה מה לעשות, רק לקוות שלא השארת את המזיק הזה אצלך בבית.
המלכודות אמורות לתפוס אותו ולא לאפשר לו להמשיך להתרבות, בהצלחה.
חפש בעמוד 3 של השירשור או הבט בזה:
רוני קרן רשם לגבי מלכודות לעש ואף נתן קישורים, אני לא חושב שיש לך מעבר לכך הרבה מה לעשות, רק לקוות שלא השארת את המזיק הזה אצלך בבית.
המלכודות אמורות לתפוס אותו ולא לאפשר לו להמשיך להתרבות, בהצלחה.
חפש בעמוד 3 של השירשור או הבט בזה:
Kerenfood כתב:לינקים למכודות עש
http://www.bessman.co.il/index.php?opti ... &Itemid=99
http://www.pest-control.co.il/Default.a ... oId=331298
http://www.afik-ramot.co.il/product/%D7 ... 7%95%D7%9F
http://www.ziv-hadbarot.co.il/%D7%94%D7 ... %95%D7%9F/
http://www.allbiz.co.il/kal-risus/Page24854.asp?id=5337
http://insectour.blogspot.co.il/2011/08 ... z2FOMyD700...
גבירותיי ורבותיי העוסקים בתחום, קחו שיעור בהתנהלות עסקית הגונה שהופכת מצב שלילי למצב מתקבל על הדעת ואפילו חיובי. יישר כח!שאולרובין כתב:כל מי שקנה מוזמן להחזיר את הקפה ולקבל אחר בעוד שבוע, או את כספו.
אני מצטער על המקרה, אנו באמיגו נעשה את כל מה שידרש כדי שבעתיד מקרה כזה לא יחזור.
שאול רובין....
עשו את המינימום שצריך ולא יותר.
ברור שהבעיה היתה אצלם, הם מכרו מוצר מקולקל ולכן צריכים להחליף אותו.
אין לי שום ביקורת כלפי אמיגו, קיבלו את הקפה בחזרה ללא שום בעיות והודו כאן בפורום במהירות שהבעיה אצלם.
מה שאני אומר זה שהם התנהגו בצורה תקינה. אין כאן ביקורת אבל גם לא צל"ש.
מי שמתחמק מאחריות ראוי לגינוי, אבל מי שעומד באחריות לא צריך לקבל צל"ש אילה אם כן עשה באמת משהוא יוצא דופן.
אישית, נסעתי במיוחד לאמיגו בחיפה כדי לקנות את הקפה, אשתי נסעה שוב כדי להחזיר אותו ועכשיו צריך לחכות שבוע וליסוע שוב כדי לקחת קפה חדש.
ברור שהבעיה היתה אצלם, הם מכרו מוצר מקולקל ולכן צריכים להחליף אותו.
אין לי שום ביקורת כלפי אמיגו, קיבלו את הקפה בחזרה ללא שום בעיות והודו כאן בפורום במהירות שהבעיה אצלם.
מה שאני אומר זה שהם התנהגו בצורה תקינה. אין כאן ביקורת אבל גם לא צל"ש.
מי שמתחמק מאחריות ראוי לגינוי, אבל מי שעומד באחריות לא צריך לקבל צל"ש אילה אם כן עשה באמת משהוא יוצא דופן.
אישית, נסעתי במיוחד לאמיגו בחיפה כדי לקנות את הקפה, אשתי נסעה שוב כדי להחזיר אותו ועכשיו צריך לחכות שבוע וליסוע שוב כדי לקחת קפה חדש.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
העש הזה בטוח הופיע במחסנים שלהם הרבה לפני שאתם ראיתם כי יש להם הרבה יותר קפה שם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שמוליק היו פה כ"כ הרבה מקרים שאנשים לא עשו את המינימום הזה שאתה מדבר עליו. לנוכח כך, גם לפרגן על התנהלות שגרתית הוגנת זה דברך שחשוב בעיניי - ותראה את זה בפורום בעוד מקרים ובהקשרים אחרים (מכירה, הדרכה, שירות והחלפת רכיבים וכו').
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מאור_בר כתב:שמוליק היו פה כ"כ הרבה מקרים שאנשים לא עשו את המינימום הזה שאתה מדבר עליו. לנוכח כך, גם לפרגן על התנהלות שגרתית הוגנת זה דברך שחשוב בעיניי - ותראה את זה בפורום בעוד מקרים ובהקשרים אחרים (מכירה, הדרכה, שירות והחלפת רכיבים וכו')....
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם
אני מתלבש על השירשור הזה על מנת לפנות לחברים שאליהם זה רלוונתי
לפני החגים קיבלתי הודעה מ אמיגו פתח תקווה להגיע ולאסוף את הקפה הירוק במקום הפגום שהחזרתי.
חיכתה לי חבילה שהכילה בדיוק את אותה כמות ואותם זנים ש החזרתי וכללו : אינדיין פלנטיישן, סנטו דומינגו,בורונדי וגואטמלה.
היות ולא הייתי פה בכל תקופת החגים יצא לי לקלות רק בשבועיים האחרונים.
אני קולה ב גין קלייות דיי בהירות ומשום מה הקפה יוצא לי מר. כלכך מר שאי אפשר לשתות אותו בכלל.
על מנת לבודד את הבעייה קליתי חד זני את כל אחד מהזנים ו ממש מיד אחרי פיצוץ ראשון סיימתי את הקלייה תוך כדי קירור חיצוני.
הקלייה למראה דיי בהירה וכשטעמתי כל אחד מהזנים הבעייה הופיעה בכולם, הקפה מר מאד אי אפשר לשתות.
לפני שאני ממהר להסיק מסקנות רציתי לברר אם מישהו מכם ש קיבל קפה במקום הפגום שמסר נתקל במה שתיארתי להלן.
תודה מראש ושבוע טוב לכם
אני מתלבש על השירשור הזה על מנת לפנות לחברים שאליהם זה רלוונתי
לפני החגים קיבלתי הודעה מ אמיגו פתח תקווה להגיע ולאסוף את הקפה הירוק במקום הפגום שהחזרתי.
חיכתה לי חבילה שהכילה בדיוק את אותה כמות ואותם זנים ש החזרתי וכללו : אינדיין פלנטיישן, סנטו דומינגו,בורונדי וגואטמלה.
היות ולא הייתי פה בכל תקופת החגים יצא לי לקלות רק בשבועיים האחרונים.
אני קולה ב גין קלייות דיי בהירות ומשום מה הקפה יוצא לי מר. כלכך מר שאי אפשר לשתות אותו בכלל.
על מנת לבודד את הבעייה קליתי חד זני את כל אחד מהזנים ו ממש מיד אחרי פיצוץ ראשון סיימתי את הקלייה תוך כדי קירור חיצוני.
הקלייה למראה דיי בהירה וכשטעמתי כל אחד מהזנים הבעייה הופיעה בכולם, הקפה מר מאד אי אפשר לשתות.
לפני שאני ממהר להסיק מסקנות רציתי לברר אם מישהו מכם ש קיבל קפה במקום הפגום שמסר נתקל במה שתיארתי להלן.
תודה מראש ושבוע טוב לכם