לגבי פנסוניק 65ST50
-
RAF23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
אני לא מוצא את ההגדרות של ה24P FILM ניסיתי הכל איך זה יכול להיות אני נמצא על HDMI וזה לא נותן לי את זה. מישהו יכול לעזור?כי אני יודע שיש את זה בהגדרות של התמונה...
-
RAF23
-
- חבר שרק התחיל

אני מבין שחוץ מלהגיד מזל טוב או תתחדש על מסכים שאנשים קונים אף אחד לא יודע לעזור מעבר לזה?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
RAF23,
אתה שואל שאלה לא ברורה עם כותרת ברורה עוד פחות, ואחרי שלא ענו לך במשך שעתיים אתה כבר מתלונן? תמוה קצת בעיניי.
אתה שואל שאלה לא ברורה עם כותרת ברורה עוד פחות, ואחרי שלא ענו לך במשך שעתיים אתה כבר מתלונן? תמוה קצת בעיניי.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
איזה הגדרות בדיוק אתה מחפש במסך ?RAF23 כתב:אני לא מוצא את ההגדרות של ה24P FILM ניסיתי הכל איך זה יכול להיות אני נמצא על HDMI וזה לא נותן לי את זה. מישהו יכול לעזור?כי אני יודע שיש את זה בהגדרות של התמונה......
ה24P FILM יופיע לך על צג המסך במידה והתוכן שתציג יהיה ב 24p .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

uriler כתב:RAF23,
אתה שואל שאלה לא ברורה עם כותרת ברורה עוד פחות, ואחרי שלא ענו לך במשך שעתיים אתה כבר מתלונן? תמוה קצת בעיניי....
RAF23
למד והשכל מההמלצה של החבר uriler .
-
RAF23
-
- חבר שרק התחיל

כל סרט היום שנמצא אצלי בסטרימר הוא 24P אני יודע שה24Pאמור להופיע בכיול של התמונה כמו הIFC והקונטרס אבל משום מה אצלי הוא לא מופיע אולי יש איזה הגדרה שצריך להכנס אלייה בשביל לראות את זה?
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
אתה יכול לגשת להגדרות הרלוונטיות ל 24P, רק כאשר המסך מציג תוכן ב 24P.
כמו שהגדרות התלת מימד היחודיות לשידור תלת מימד, זמינות רק שהמסך במצב זה.
נגן סרט ב 24P, במהלך הניגון הכנס לתפריט הרלוונטי ומה שזמין תוכל לשנות.
כמו שהגדרות התלת מימד היחודיות לשידור תלת מימד, זמינות רק שהמסך במצב זה.
נגן סרט ב 24P, במהלך הניגון הכנס לתפריט הרלוונטי ומה שזמין תוכל לשנות.
-
RAF23
-
- חבר שרק התחיל

הסתדרתי פשוט הייתי צריך להכנס לסטרימר ולהגדיר אותו על 24P . עכשיו כל סרט שאני שם הוא עומד על 24HR
ומקודם היה על 60 HR. איך הכי טוב לראות או אייך מומלץ לראות? יש לציין שה24P על המקסימום... תודה לכל מי שעוזר.
ומקודם היה על 60 HR. איך הכי טוב לראות או אייך מומלץ לראות? יש לציין שה24P על המקסימום... תודה לכל מי שעוזר.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

תתחדש ותהנה ותמונותRAF23 כתב:הסתדרתי פשוט הייתי צריך להכנס לסטרימר ולהגדיר אותו על 24P . עכשיו כל סרט שאני שם הוא עומד על 24HR
ומקודם היה על 60 HR. איך הכי טוב לראות או אייך מומלץ לראות? יש לציין שה24P על המקסימום... תודה לכל מי שעוזר....