קניית משקפי ראייה
היכן אני יכול להשיג את פרטי המרשם של הראייה שלי
אם אתם מכירים בבאר שבע זה יעזור..
פשוט, אני זוכר שבאופטיקנה סירבו בעבר לתת לי את פרטי בדיקת הראיה שעשיתי.
שאלה נוספת, האם כל בדיקת ראייה אצל אופטמטריסט נותנת את כל הנתונים הנחוצים לאתר של זני?
האם צריך לבקש משהו מיוחד ?
תודה
אם אתם מכירים בבאר שבע זה יעזור..
פשוט, אני זוכר שבאופטיקנה סירבו בעבר לתת לי את פרטי בדיקת הראיה שעשיתי.
שאלה נוספת, האם כל בדיקת ראייה אצל אופטמטריסט נותנת את כל הנתונים הנחוצים לאתר של זני?
האם צריך לבקש משהו מיוחד ?
תודה
בדרך כלל, אם תבקש רק מרשם ראייה מחנות הם יבקשו כסף בין 100-200 שקלים.
אם אתה עושה משקפיים אז זה כלול במחיר, ואם תבקש את המרשם כנראה יתנו לך אותו.
אבל אם תחזור אחרי שנה ותבקש את המרשם של המשקפיים שעשית יש סיכוי גדול שלא יתנו לך אותו בחינם.
נראה לי יש חובה בחוק לתת לך את המרשם, אם אתה מבקש (אבל לא בחינם).
מה שהם נותנים זה בדרך כלל מספיק, רק צריך לחשב את הPD, שאת זה אומרים איך לעשות את זה באתר.
אבל אם תחזור אחרי שנה ותבקש את המרשם של המשקפיים שעשית יש סיכוי גדול שלא יתנו לך אותו בחינם.
מה שהם נותנים זה בדרך כלל מספיק, רק צריך לחשב את הPD, שאת זה אומרים איך לעשות את זה באתר.
אם תחפשו קצת לקראת התחלת השרשור יש PDF שמצאתי שמתאר את המצב החוקי כיום, מה חייבים ומה לא חייבים בנוגע למסירת מרשם למשקפיים. ה-PD (המרחק בין האישונים), ד"א, צריך להיות חלק מהמרשם.HT-Assaf כתב:בדרך כלל, אם תבקש רק מרשם ראייה מחנות הם יבקשו כסף בין 100-200 שקלים.
מה שהם נותנים זה בדרך כלל מספיק, רק צריך לחשב את הPD, שאת זה אומרים איך לעשות את זה באתר....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
חברה אחרי כמעט שנה עם המשקפיים של zenni אני יכולה להגיד שהאיכות שלהם לא פוחתת מהמשקפיים היקרות שמוכרים לנו כאן בארץ, המשקפיים מאוד עמידות ונוחות ,
המידה שהזמנתי היית מעולה וקבלתי עם המשקפיים אפילו קיט לתיקון , למרות שלא יצא לי להשתמש בזה עדיין ,
תמורה ממש טובה למחיר!
חברה תקחו את זה לתשומת לבכם בפעם הבאה שאתם הולכים לקנות משקפיים,
ושלא יעבדו עליכם
המידה שהזמנתי היית מעולה וקבלתי עם המשקפיים אפילו קיט לתיקון , למרות שלא יצא לי להשתמש בזה עדיין ,
תמורה ממש טובה למחיר!
חברה תקחו את זה לתשומת לבכם בפעם הבאה שאתם הולכים לקנות משקפיים,
ושלא יעבדו עליכם
נערך לאחרונה על ידי amirss ב 10/10/2013 17:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
@מיכאלדהן
·אין בעיה להזמין ללא עדשות, תפנה לשירות לקוחות בצט. אבל בהזמנת מסגרת גם ככה העדשות הזולות הן בחינם אז מזמינים עם עדשות עם מספר 0.25 לדוגמא.
אין הגיון להזמין מסגרת ללא עדשות, כי על ההרכבה בארץ ויצירת העדשות לוקחים את הכסף הגדול.
יש להם באתר את כל ההסברים שצריך כולל איורים.
·אין בעיה להזמין ללא עדשות, תפנה לשירות לקוחות בצט. אבל בהזמנת מסגרת גם ככה העדשות הזולות הן בחינם אז מזמינים עם עדשות עם מספר 0.25 לדוגמא.
אין הגיון להזמין מסגרת ללא עדשות, כי על ההרכבה בארץ ויצירת העדשות לוקחים את הכסף הגדול.
יש להם באתר את כל ההסברים שצריך כולל איורים.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
Re: משקפי צלילה אופטיות
·לא מכיר, אבל מניסיון אישי אם יש לך + אז במים כמעט ואין צורך בתיקון אופטי.osh78 כתב:מישהו מכיר אתר זול להזמנת משקפי צלילה אופטיות?...
כדי לחסוך בעלויות שילוח, כל מה שאתה צריך זה את העדשות, ומשקפת צלילה שמתאימה לעדשות אפשר לרכוש בארץ.