זה דבר חשוב אבל לא הכי.. לפי דעתי בתמונות השוואה אהבתי הרבה יותר את הצבעים של הסוני.. יש עוד הרבה צבעים חוץ משחור.. קיצור כל אחד והטעם שלו.....dor8 כתב:שזה הדבר הכי חשוב !! ומה שנותן לתמונה את העומק והראליזם שלה.דבר היחיד שהפיליפס עקפה אותה הוא ברמת השחור והניגודיות...
...
פיליפס PFL9607 60
סבבה יפה שהיא לוקחת בענק והציון שלה יותר נמוך.. ושחור זה לא קובע! יש עוד מיליון צבעים חוץ משחור ולדעתי באיכות תמונה של הצבעים והחדות הסוני לוקחת! ולdor8 אולי יש לך את פיליפס אבל אין לך את הסוני
ולא סתם הם היו שמים תמונות
תסתכל בהבדלים ותראה שהצבעים של הסוני יותר יפים ובכללי היא יותר חדה
תסתכל בהבדלים ותראה שהצבעים של הסוני יותר יפים ובכללי היא יותר חדה
מה אתה כאילו מנסה לשכנע את עצמך בכוח ??edenhemo כתב:סבבה יפה שהיא לוקחת בענק והציון שלה יותר נמוך.. ושחור זה לא קובע! יש עוד מיליון צבעים חוץ משחור ולדעתי באיכות תמונה של הצבעים והחדות הסוני לוקחת! ולdor8 אולי יש לך את פיליפס אבל אין לך את הסוני
תסתכל בהבדלים ותראה שהצבעים של הסוני יותר יפים ובכללי היא יותר חדה...
כבר ניסיתי להסביר לך שלבחון איכות תמונה של מסך דרך תמונות במחשב זה דבר טפשי ביותר בלשון המעטה
ואתה ממשיך להפנות אותי לתמונות בסקירה..??
וזה לא רק שחור ! זה בהרבה דברים כמו בקונטרסט למשל כפי שגם אתה הזכרת.
גם ניסיתי להסביר לך שלפיליפס יש פי 2 יותר אזורי תאורה - פרמטר קריטי!! אך לשווא...
מה גם שמדובר פה על סקירה ספציפית אחת של איזה אתר לא מוכר.
ת'כלס לפי דבריך לא קשה לראות שאתה לא מבין גדול במסכים. אז למה שלא תפתח קצת את הראש
ותנסה ללמוד משהו מבעלי נסיון רב?
בסדר הבנו שאתה פאנבוי של סוני אבל דחילק יש גבול לבדיחות לא?
חחח אני לא פאנבוי של סוני יש לי פיליפס בחדר וסוני בסלון ועדיין אני יגיד לך אני אוהב יותר את הצבעים של הסוני ואם היה לי אפשרות לראות את שתיהן במציאות היתה לי ביקורת טובה אבל אין לי אז אני מסתכל בתמונות ואם אתה רוצה אתה יכול להיכנס לעוד ביקורות..
ומי אמר לך שיש לה פי 2 אזורי תאורה? לשניהם יש full led
וגם לא צריך להיות חכם ומבין גדול (כמו שאתה מגדיר את עצמך למרות שאני בספק על כך..) בשביל לדעת לקרוא את הציונים של בסוף
סוני ניצחה בהכל חוץ מניגודיות וגם לא בהפרש גדול
והיא לא ניצחה בנגן מובנה בשל אי תמיכה בהרבה קבצים ,דבר שלא קשור לטוויזיה.
בנוסף , תראה כמה אדומים יש לפיליפס ממש הרבה בהחלקת תמונה בנזילות בגווני אפור בהרבה דברים
ואני לא מנסה לשכנע אותך שהסוני יותר טובה להפך אתה מנסה לשכנע אותי שהפיליפס יותר טובה לכן אתה הפאנבוי פה.
בוא נסגור את זה שאתה תהנה עם הפיליפס שלך ואני יהנה עם הסוני שלי סבבה?
ומי אמר לך שיש לה פי 2 אזורי תאורה? לשניהם יש full led
וגם לא צריך להיות חכם ומבין גדול (כמו שאתה מגדיר את עצמך למרות שאני בספק על כך..) בשביל לדעת לקרוא את הציונים של בסוף
סוני ניצחה בהכל חוץ מניגודיות וגם לא בהפרש גדול
והיא לא ניצחה בנגן מובנה בשל אי תמיכה בהרבה קבצים ,דבר שלא קשור לטוויזיה.
בנוסף , תראה כמה אדומים יש לפיליפס ממש הרבה בהחלקת תמונה בנזילות בגווני אפור בהרבה דברים
ואני לא מנסה לשכנע אותך שהסוני יותר טובה להפך אתה מנסה לשכנע אותי שהפיליפס יותר טובה לכן אתה הפאנבוי פה.
בוא נסגור את זה שאתה תהנה עם הפיליפס שלך ואני יהנה עם הסוני שלי סבבה?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חבר,edenhemo כתב:סבבה יפה שהיא לוקחת בענק והציון שלה יותר נמוך.. ושחור זה לא קובע! יש עוד מיליון צבעים חוץ משחור ולדעתי באיכות תמונה של הצבעים והחדות הסוני לוקחת! ולdor8 אולי יש לך את פיליפס אבל אין לך את הסוני
תסתכל בהבדלים ותראה שהצבעים של הסוני יותר יפים ובכללי היא יותר חדה...
אל תיפגע אבל השחור הוא קובע, הוא גורם לתמונה להיות תלת מימדית, הוא אחראי לכך שתיראה פרטים
ולא ענן אפור ואם השחור הוא אפור כל הגוונים נדפקים.