מקור: prima cinema
חברת Prima Cinema מלוס אנג'לס משיקים מוצר חדש בשם Prima Cinema אשר מבטיח למנוייו לקבל הביתה סרטי קולנוע באותו יום שהם יוצאים רשמית לקולנוע. כלומר, חודשים רבים לפני שהם משוחררים לערוצי הכבלים, ל-VOD או לבלוריי. כל זאת, באיכות תמונה משמעותית טובה ממה שזמין בטכנולוגיות אחרות.
jpost
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
שליחה
מגניב !
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
ואוו, יפה, אני מאמין שיש אנשים שזה לא כסף בשבילם, בטח יחסית למערכות קולנוע שיש להם.
השאלה הכי מעניינת - אם זה יהיה מוגבל IP (קיצר אם אפשר להזמין כזה לארץ)
PRIMA Cinema is intended for private residential, non-commercial use only and must be installed by a PRIMA Cinema Authorized Dealer into an authorized professionally-installed home theater.
[/left]
כנראה שהדרך היחידה זה להתקין אצל מישהוא בארה״ב בבית ואחרי שזה עובד לשלוח את הנגן לארץ.
MarioMan
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
שליחה
תודה על הידיעה - החידוש פה הוא למעשה שיש גוף מסודר שאפשר לפנות אליו בעניין הזה (הרי שרתים של Doremi כבר קיימים שנתיים בערך, רק שעד כמה שאני זוכר בשביל להשיג תוכן היית צריך קשרים במקומות הנכונים או אינטגרטור עם קשרים במקומות הנכונים).
נתחיל מזה שהם משתמשים באותם ערוצים שחברות כמו יס, הוט ומרבית בתי הקולנוע משתמשים בהם, מערכות VPN מסובכות עם DRM מסובך ומערכת הפעלה סגורה ו-FILE SYSTEM נעול...
יהיה מאוד מאוד קשה לפרוץ משהו כזה. מצד שני, יהיה מאוד קל לאתר מישהו שיוציא ממערכת כזו את התוכן (בגלל שזה מושך קבצים, קל מאוד שכל לקוח יקבל קובץ מעט שונה, שיכלול WATERMARK שיזהה אותו).
עופר,
where there's a will there's a way
כל מנגנון הצפנה סופו להיפרץ.
No place like home.......... Theater
shayze
חבר ותיק
תגובות: 2626
שליחה
התחלה טובה מאוד.
עכשיו שיגיע גם כמוצר זול יותר (אין סיכוי שעלות הייצור של החומרה ~30,000 דולר) ועם אפשרות לצפיה במחיר הגיוני אחרי שהסרט שוחרר בבלוריי, (וכמובן הפרט השולי של זמינות בארץ) ואפשר יהיה לומר "ובא לציון גואל"
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
shayze - הפרט השולי הוא העיקרי. הצרה הגדולה שלנו כמשוגעים לדבר - שאני לא חושב שאף אחד כיום נותן לשוק הרחב איכות בלוריי בהזרמה/העברה של התוכן לבית הלקוח.