מחפש ראוטר אלחוטי עם אות חזק במיוחד (תקציב עד 1200 ש"ח)
הסתדרת? יהיה מעניין לדעת...
גם אצלנו במשרד היו בעיות עם ה-WiFi, עם AP בודד של סיסקו (Aironet 1142).
בדרך כלל אין יותר מ-20 משתמשים, אבל היום לכולם יש סמרטפונים שגם מתחברים לרשת האלחוטית...
הזמנתי עוד סיסקו Aironet 1142 שפתר את הבעיה. שניהם עובדים באופן עצמאי ב-bridge mode, ומנהלים
את הערוצים בעצמם. הם גם מאוד אסתטיים, לא בולטים לעין ועובדים על חיבור רשת PoE - חוסך עוד כבל.
אלי הביתה יגיע בשבוע הבא סיסקו Aironet 3602i, שיחליף את הסיסקו Aironet 1262 שנמצא כרגע בשימוש.
Batnun
.
גם אצלנו במשרד היו בעיות עם ה-WiFi, עם AP בודד של סיסקו (Aironet 1142).
בדרך כלל אין יותר מ-20 משתמשים, אבל היום לכולם יש סמרטפונים שגם מתחברים לרשת האלחוטית...
הזמנתי עוד סיסקו Aironet 1142 שפתר את הבעיה. שניהם עובדים באופן עצמאי ב-bridge mode, ומנהלים
את הערוצים בעצמם. הם גם מאוד אסתטיים, לא בולטים לעין ועובדים על חיבור רשת PoE - חוסך עוד כבל.
אלי הביתה יגיע בשבוע הבא סיסקו Aironet 3602i, שיחליף את הסיסקו Aironet 1262 שנמצא כרגע בשימוש.
Batnun
.
אני מעדיף CLI, אז בשבילי זה לא חיסרון. וממשק הווב אולי מגוחך, אבל עדיין שימושי.m1ke כתב:שלא לדבר על הממשק ווב העוד יותר מגוחך... בלי CLI קשה לשחק איתוGibsonLP כתב:המחיר של האירונט מגוכח לגמרי.......
Batnun
.
גם אני עובד רק עם CLI, מבחינתי הX בלינוקס שלי זה סתם דרך נוחה לסדר חלונות טרמינל...
בכל מקרה - המחיר פשוט הזוי, לא פלא שחברות כמו Ubiquiti פשוט נוגסות להם בשוק בלי רחמים (עולה עשירית ולא בהכרח נותן פחות)
בכל מקרה - המחיר פשוט הזוי, לא פלא שחברות כמו Ubiquiti פשוט נוגסות להם בשוק בלי רחמים (עולה עשירית ולא בהכרח נותן פחות)
So long and thanks for all the fish!