HTPC או סטרימר Xtreamer xtreamer Ultra
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא הבנתי את השאלה שלך.
בכל מקרה, אתה לא צריך להוסיף סכום חודשי לאף אחד בשביל שתהיה לך רשת אלחוטית.
רק לרכוש ראוטר בחנות מחשבים שיהיה שלך. זה הכל. הראוטר הזה גם יספק לך רשת אלחוטית, בלי "טובות" של הוט או בזק.
את הראוטר אתה מחבר למודם עם כבל רשת סטנדרטי שעולה כמה שקלים.
בכל מקרה, אתה לא צריך להוסיף סכום חודשי לאף אחד בשביל שתהיה לך רשת אלחוטית.
רק לרכוש ראוטר בחנות מחשבים שיהיה שלך. זה הכל. הראוטר הזה גם יספק לך רשת אלחוטית, בלי "טובות" של הוט או בזק.
את הראוטר אתה מחבר למודם עם כבל רשת סטנדרטי שעולה כמה שקלים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אולי הנתב הזה יענה על דרישתך
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=130 ... ack_Friday
יותר מזול מ-69 שקלים לא תמצא.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=130 ... ack_Friday
יותר מזול מ-69 שקלים לא תמצא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אחלה מחיר. 
הנציגה של הוט בלבלה אותי ולכן שאלתי שאלה לא ברורה ,גם לי אגב 
לא די שהוט רוצים 130 בזמן ההתקנה ,הם גם דורשים להגדיל את התשלום החודשי ב 10 ש"ח ...ביזיון
תודה לשניכם על ההסבר הנוסף וההמלצה .
המודם נמצא בחדר השינה הכי רחוק והראוטר שצריך לחבר לאקסטרימר יהיה בסלון ,צריך למצוא כבל רשת מספיק ארוך (אנסה למדוד את הכבל של הוט שיוצא מהשקע בסלון ומגיע למודם בחדר, אורך כבל הרשת יהיה די דומה ואף גדול ).
האם עניין מהירות לא יגרע מאיכות וחוויית הצפייה ? ההפרש האלגברי בין 12 ל 100 הוא גדול ביותר , האם בעולם האינטרנט גם כן מדובר בהפרש כה משפיע ?
לא די שהוט רוצים 130 בזמן ההתקנה ,הם גם דורשים להגדיל את התשלום החודשי ב 10 ש"ח ...ביזיון
תודה לשניכם על ההסבר הנוסף וההמלצה .
המודם נמצא בחדר השינה הכי רחוק והראוטר שצריך לחבר לאקסטרימר יהיה בסלון ,צריך למצוא כבל רשת מספיק ארוך (אנסה למדוד את הכבל של הוט שיוצא מהשקע בסלון ומגיע למודם בחדר, אורך כבל הרשת יהיה די דומה ואף גדול ).
האם עניין מהירות לא יגרע מאיכות וחוויית הצפייה ? ההפרש האלגברי בין 12 ל 100 הוא גדול ביותר , האם בעולם האינטרנט גם כן מדובר בהפרש כה משפיע ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

12 ל-100? על מה מדובר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה לא ממש קשור אחד לשניף לא במישרין לפחות.
רשת 1 ג'יגה-ביט תאפשר לך להעתיק קבצים בין המחשבים בבית במהירות גבוהה יותר מאשר ברשת 100 מגה ביט. האמת, לא כזה קריטי למשתמש ממוצע.
שתיהן מספיק טובות לחיבור אינטרנט של 12 מגה ביט, ולכן הראוטר שבני הציע מספיק טוב למשימה.
רשת 1 ג'יגה-ביט תאפשר לך להעתיק קבצים בין המחשבים בבית במהירות גבוהה יותר מאשר ברשת 100 מגה ביט. האמת, לא כזה קריטי למשתמש ממוצע.
שתיהן מספיק טובות לחיבור אינטרנט של 12 מגה ביט, ולכן הראוטר שבני הציע מספיק טוב למשימה.
אני מציע לך גם לקחת את האקסטרימר אולטרה עם ה מודול SSD ועליו כבר מערכת הפעלה OPENELEC מותקנת- זמן עליה מינימלי ומהיר .
בנוסף עדיין מאפשר להתקין WIN7 על כונן קשיח נוסף פנימי.
קישור מצורף למוצר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11295
לי עצמי יש 2 כאלה בבית + מחשב אחר שהמליץ לפי המלצה של external
http://www.hometheater.co.il/vt147308.ה ... למפרט-אחר
דווקא ההמלצה הזו( על המחשב האחר ) התגלתה כמאוד בעייתית בחיבור למספר טלוויזות LCD - היו דגמים שכן התחברו והיו כאלה שלא ( אבל זה עניין לשרשור אחר ) למזלי הייתה לי טלוויזיה אחת שכן התחברה ( משהו עם HANDSHAKE בעייתי בכל מערכת הפעלה ששמתי ולא קשור כלל לעניין ה OS אלא לחומרה עצמה - AMD FUSION על לוח בעייתי )
כנראה שלזה שהמליץ היה מזל בעניין הזה - לי בשתי טלוויזות שניסיתי וגם לקחתי אותו לכמה טלווזיות אחרות לחברים לחבר בכל כבל אפשרי לא הצליח החיבור ולא הייתה תמונה בכלל.
המלצה שלי זה האקסטרימר אולטרה עם המודול SSD
אולי עולה יותר אבל מגיע מוכן מקופסה (התצורה שאני הצעתי -ממליץ למסור להרכבה אצל באג בגלל עינייני אחריות- ללא תשלום נוסף אגב ) בלי הרבה צורך לקנפג ומערכת שקל לתפעל עם הרבה ( XBMC על פלטרופמה של OPENELEC ) קל לעדכן ועובד כבר קרוב לשנה - אגב בתוך ארון די סגור ללא בעיית התחממות.
עוד עניין עם ה OPENELEC זה הפורום שיש לו והרבה חומר שיש שניתן לפתור איתו כל בעייה שתתקל בה
[/b]
בנוסף אם תרצה תוכל להתקין כונן עם WIN7 וכבר באתחול יש בחירה ממערכות הפעלה שקיימות .
בקיצור מובן על מה אני ממליץ מנסיון אישי (וזה סופי) לעניין ה HTPC
*** Xtreamer Ultra * * **
מה שכן ה BLACK FRIDAY של באג מתקרב ואולי המכשיר יכלל פעם נוספת בו ואז המחיר יהיה יותר אטרקטיבי... שווה בדיקה והמתנה.
בנוסף עדיין מאפשר להתקין WIN7 על כונן קשיח נוסף פנימי.
קישור מצורף למוצר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11295
לי עצמי יש 2 כאלה בבית + מחשב אחר שהמליץ לפי המלצה של external
http://www.hometheater.co.il/vt147308.ה ... למפרט-אחר
דווקא ההמלצה הזו( על המחשב האחר ) התגלתה כמאוד בעייתית בחיבור למספר טלוויזות LCD - היו דגמים שכן התחברו והיו כאלה שלא ( אבל זה עניין לשרשור אחר ) למזלי הייתה לי טלוויזיה אחת שכן התחברה ( משהו עם HANDSHAKE בעייתי בכל מערכת הפעלה ששמתי ולא קשור כלל לעניין ה OS אלא לחומרה עצמה - AMD FUSION על לוח בעייתי )
כנראה שלזה שהמליץ היה מזל בעניין הזה - לי בשתי טלוויזות שניסיתי וגם לקחתי אותו לכמה טלווזיות אחרות לחברים לחבר בכל כבל אפשרי לא הצליח החיבור ולא הייתה תמונה בכלל.
המלצה שלי זה האקסטרימר אולטרה עם המודול SSD
אולי עולה יותר אבל מגיע מוכן מקופסה (התצורה שאני הצעתי -ממליץ למסור להרכבה אצל באג בגלל עינייני אחריות- ללא תשלום נוסף אגב ) בלי הרבה צורך לקנפג ומערכת שקל לתפעל עם הרבה ( XBMC על פלטרופמה של OPENELEC ) קל לעדכן ועובד כבר קרוב לשנה - אגב בתוך ארון די סגור ללא בעיית התחממות.
עוד עניין עם ה OPENELEC זה הפורום שיש לו והרבה חומר שיש שניתן לפתור איתו כל בעייה שתתקל בה
[/b]
בנוסף אם תרצה תוכל להתקין כונן עם WIN7 וכבר באתחול יש בחירה ממערכות הפעלה שקיימות .
בקיצור מובן על מה אני ממליץ מנסיון אישי (וזה סופי) לעניין ה HTPC
*** Xtreamer Ultra * * **
מה שכן ה BLACK FRIDAY של באג מתקרב ואולי המכשיר יכלל פעם נוספת בו ואז המחיר יהיה יותר אטרקטיבי... שווה בדיקה והמתנה.
לאחר 4 עמודי דיון הגיע הזמן לסכם על מנת שחברי פורום אחרים המתלבטים בבחירה בין XTREAMER ULTRA ל HTPC אחר , יוכלו לראות את עקרי הדברים
1.שני המכשירים הנ"ל (מפרט של HTPC מופיע באמצע הדיון) עונים על הדרישות שהוצגו בפתיחת הדיון .
2.האולטרה מגיע ללא כונן קשיח -הוספת הכונן -יש להוסיף HDD "ירוק" או SSD
2.1 על הכונן הקשיח מומלץ להתקין תוכנות
WIN7 (להתקין XBMC ) או OPENELEC-מגיעה עם XMBC
בנוסף מומלץ לקנות כונן חיצוני בו יהיו הסרטים אותם נזרים ב XBMC ו\או הפלאגינים לXBMC
3.האולטרה מגיע עם שלט ועל כן השימוש ב HTPC נוח יותר,האולטרה מגיע גם עם מקלדת קטנה ועכבר
ל HTPC אפשר להוסיף שלט (בנוסף להוספת מקלדת ושלט)
4.האולטרה קומפקטי ומתאים יותר כמערכת שתעמוד בסלון
5.שני המכשירים מגיעים עם קירור מספק המאפשר עבודה רציפה
6.שני המכשירים הם מחשבים לכל דבר-אפשר לגלוש ברשת (מה שמחייב הוספת נתב )
6.1 הנתב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=130 ... ack_Friday יתאים בהחלט
7.כאשר עובדים עם XBMC -תגובת התפריטים יכולה להיות איטית יותר אם האולטרה אך איכות התוכן עצמו לא תפגע
בHTPC תגובת התפריטים לא נפגעת
1.שני המכשירים הנ"ל (מפרט של HTPC מופיע באמצע הדיון) עונים על הדרישות שהוצגו בפתיחת הדיון .
2.האולטרה מגיע ללא כונן קשיח -הוספת הכונן -יש להוסיף HDD "ירוק" או SSD
2.1 על הכונן הקשיח מומלץ להתקין תוכנות
WIN7 (להתקין XBMC ) או OPENELEC-מגיעה עם XMBC
בנוסף מומלץ לקנות כונן חיצוני בו יהיו הסרטים אותם נזרים ב XBMC ו\או הפלאגינים לXBMC
3.האולטרה מגיע עם שלט ועל כן השימוש ב HTPC נוח יותר,האולטרה מגיע גם עם מקלדת קטנה ועכבר
ל HTPC אפשר להוסיף שלט (בנוסף להוספת מקלדת ושלט)
4.האולטרה קומפקטי ומתאים יותר כמערכת שתעמוד בסלון
5.שני המכשירים מגיעים עם קירור מספק המאפשר עבודה רציפה
6.שני המכשירים הם מחשבים לכל דבר-אפשר לגלוש ברשת (מה שמחייב הוספת נתב )
6.1 הנתב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=130 ... ack_Friday יתאים בהחלט
7.כאשר עובדים עם XBMC -תגובת התפריטים יכולה להיות איטית יותר אם האולטרה אך איכות התוכן עצמו לא תפגע
בHTPC תגובת התפריטים לא נפגעת
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
2. אתה יכול לשים כונן wd מהסדרה הכחולה הם הרבה יותר טובים ומספיקים לגמרי מניסיון. 7. ממש לא נכון התפריטים עובדים מהר מאוד ואלוהים יודע כמה אני מכביד על המחשב הזה ברמת העבודה שלי עליו ובכל זאת לא מזיז ל-xbmc.