SABO AUDIO - מפגש
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כפרה ישראל, אני כבר הייתי בחנות קודם אז לא התעמקתי, באתי יותר לברך, בעקרון בחנות הזאת הם נתנו את הדגש על וידאו (ובפיתוח על אודיו כידוע). החנות מעוצבת בטוב טעם (לטעמי) ויש שם מבחר לא קטן של פלאזמות כולל נק פנסוניק לווה ושות' (אבל אתה מכיר אותי, אני הפסקתי להסתכל על מה שהוא לא פנסוניק
) בנוסף יש מקרנים כולל הברקו המרשים ונדמה לי שגם סניו (לא סגור על זה יכול להיות משהו אחר).
אני לא יודע אם עשו הצגה מקצועית של איזה פריט, זה היה יותר אוירה חגיגית כזאת, גם לא הייתי לצערי עד הסוף.
אם היה שם משהו חשוב לראות, אל דאגה יש מי שיעדכן אותכם
אני לא יודע אם עשו הצגה מקצועית של איזה פריט, זה היה יותר אוירה חגיגית כזאת, גם לא הייתי לצערי עד הסוף.
אם היה שם משהו חשוב לראות, אל דאגה יש מי שיעדכן אותכם
HiFiMusic IL
באמת היה מאוד נחמד
המקרן בפעולה דווקא לא היה הברקו שנמצא בחנות, אלא ההיטאצ'י 200.
קשה היה להתרשם לעומק, כי היה מואר חלקית, אבל בהתחשב בנסיבות אני חושב שההיטאצי נתן תמונה מאוד יפה.
על כל המסכים שהיו שם (ומדובר על הרבה) הקרינו את תפוס את הכריש.
לא יודע מי ינהל את החנות שם, אבל אני כבר הייתי בזמנו בסניף שלהם בהרצליה והשירות והתמחור הם
.
למי שגר באיזור רמת השרון והסביבה אני מאוד ממליץ גם על הספרייה של קינו (שם ממוקמת החנות). הקימו אותה אנשים שבראש ובראשונה אוהבים סרטים וזה מאוד מורגש.
אני כבר כשנה גר בגבעתיים ועובד בת"א ואני עדיין מחליף סרטים רק אצלם.
קשה היה להתרשם לעומק, כי היה מואר חלקית, אבל בהתחשב בנסיבות אני חושב שההיטאצי נתן תמונה מאוד יפה.
על כל המסכים שהיו שם (ומדובר על הרבה) הקרינו את תפוס את הכריש.
לא יודע מי ינהל את החנות שם, אבל אני כבר הייתי בזמנו בסניף שלהם בהרצליה והשירות והתמחור הם
למי שגר באיזור רמת השרון והסביבה אני מאוד ממליץ גם על הספרייה של קינו (שם ממוקמת החנות). הקימו אותה אנשים שבראש ובראשונה אוהבים סרטים וזה מאוד מורגש.
אני כבר כשנה גר בגבעתיים ועובד בת"א ואני עדיין מחליף סרטים רק אצלם.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
גם אני ביקרתי יום שישי,
אומנם הגעתי לקראת הסיום אבל היה ממש אחלה.
הקרינו את הסרט תפוס את הכריש כמו שנרשם גם על ההיטצ'י וגם על ה Barco שניהם נתנו תמונה טובה מאוד,אישית אהבתי יותר את הברקו שהיה מרשים הרבה יותר ונתן תחושת עומק טובה מאוד.
ואני מצטרף להמלצות על הספריה עצמה היות והצוות שם הוא צוות מיומן ואדיב מאוד.
שיהיה בהצלחה לכולם.
אומנם הגעתי לקראת הסיום אבל היה ממש אחלה.
הקרינו את הסרט תפוס את הכריש כמו שנרשם גם על ההיטצ'י וגם על ה Barco שניהם נתנו תמונה טובה מאוד,אישית אהבתי יותר את הברקו שהיה מרשים הרבה יותר ונתן תחושת עומק טובה מאוד.
ואני מצטרף להמלצות על הספריה עצמה היות והצוות שם הוא צוות מיומן ואדיב מאוד.
שיהיה בהצלחה לכולם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אלי היתקשר להזמין אותי .. ולרוע מזלי לא יכולתי להגיע..
אך אני מוכרח לציין..
שמאז שהוא שם אני מרגיש שרמת החנות עלתה פלאים.. {למרות שגם לפני כן היא הייתה מאוד איכותית}.
נאחל להם בהצלחה ופרנסה טובה..
אך אני מוכרח לציין..
שמאז שהוא שם אני מרגיש שרמת החנות עלתה פלאים.. {למרות שגם לפני כן היא הייתה מאוד איכותית}.
נאחל להם בהצלחה ופרנסה טובה..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
שוב פעם על השבת שסגרתי?
מה יהיה?
מה יהיה?