אין לי העדפות השאלה היא אם אחרי 4 שנים של אייפונים.... אני אסתדר עם אנדרואיד 4.1.4 ?
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
תסתדר, זה לא זורם וחלק כמו iOS אבל היא מפצה בדברים אחרים, לדעתי עניין הגודל הוא בעצם ההבדל המרכזי כאן
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 18/10/2012 9:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
שי
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
תשמע - בתור מי שביום יום מסתובב עם אייפד וSGS2 - כמובן שאפשר.
מי שאוהב טכנולוגיה יסתדר כאן וכאן
אם אתה לא מחפש לגדול בגודל המסך בהרבה, לא זקוק ליכולות שמעבר למה שהאייפון נותן (העתקת קבצים קלה לדוג') - תשאר עם האייפונים.
ד"א - אם אתה רוצה לחסוך - ואתה לא מחפש איזה מפלצת סופר דופר - לך על SGS2 - טלפון מעולה, מחיר טוב, אני עם JB עליו דרך CM10 (בקיצור 4.1)
מעבר לחסרון המסך הקטן, לאייפון יש כמה מגבלות מובנות אשר הופכות אותו ל-לא רלוונטי מבחינתי:
א. חוסר יכולת להחליף סוללה(קניתי סוללה חלופית לגלקסי S3 שלי, אשר תמיד איתי וברגע אני יכול "לטעון מחדש" את הטלפון).
ב. אין אפשרות להרחיב זכרון - קניתי microSD בגודל 64 ג'יגה, וכעת יש לי מפלצת של 80 ג'יגה אשר מחזיקה לי כמות אינסופית של מוזיקה, סרטים, תמונות ותוכנות מבלי הצורך לדאוג למחסור במקום. והכל תמורת 250 ש"ח.
ג. סנדול העברת קבצים דרך Itunes. אין צורך להרחיב כמה הרבה יותר נוח להשתמש בטלפון באותה פשטות כמו הארד דיסק נייד, ובמשקל של 130 גרם.
ד. חוסר יכולת להתקין מערכות הפעלה מגוונות, לבצע tweaks למכשיר.
ה, ו, ז' .... זה לא נגמר.
ההשוואה למכשיר מבוסס iOS למכשיר מבוסס אנדרואיד שקולה להשוואה בין פלייסטיישן ל-PC.