התחדשתי, אונקיו 818 שחור
Buzhish כתב:ממש מוזר ...חיכתי שבועיים עד שהגיע מחו"ל המשלוח של השחור וגם כשפתחתי את האריזה הכל היה עטוף וסגור שאין מצב שזה נפתח אי פעם , אני יודע לזהות דברים כאלה.istarmini כתב:תתחדש גם אתהBuzhish כתב:תתחדש גם אני רכשתי אחד כזה לפני כמה ימים אחרי שהמתנתי שבועיים לשחור , אבל איזה קטע אצלי לא היה את המדבקה הזאת שיש לך על הפנאל הקדמי ... מוזר...![]()
![]()
לא רוצה לבאס אותך אבל ענין המדבקה עלול להצביע על זה שאתה לא הראשון שקיבלת את הרסיבר הנ"ל או לא הראשון שפתח את האריזה שלו.
בדוק את הענין יותר לעומק איפה שרכשת.
המכשירים הללו מגיעים תמיד עם המדבקה הזו....
יש לי את המדבקה הירוקה של Spotify אבל לא היה לי את כל השורה הזאת כמו שלו יש (ויצא לי לראות אותה בעוד מקומות ).
קיבלתי גם אחריות מלאה מטופ אודיו ל 3 שנים לפי המספר סיריאלי .
...
גם אני קיבלתי אתמול את שלי מאמזון גרמניה, והיתה בו רק המדבקה הירוקה ולא כל שאר המדבקות
istarmini , ההמלצה שלך היא רק לסאב שיש לו או בכלל לכל סאב שהוא?istarmini כתב:לא הבנתי את ענין פעם ראשונה ושניה. זה לא משנה כמה פעמים ביצעת כיול הווליום בסאב צריך להיות על 75db ובמידה וכיוונת אותו בפעם הראשונה ולא נגעת ובמידה והמיקרופון הוצב באותו המקום אין סיבה לגעת. יש להגביר בתום הכיול את עוצמת הסאב ברסיבר בכ 3-4db.DorM כתב:כשעשיתי את הכיול פעם ראשונה ( עכשיו אחרי פעם שניה וכיילתי אחרת ) שמתי את הווליום על פחות מרבע כדי בדיוק על 75DB.
האם להשאיר את העוצמה בסאב כמו שהיא והגדרות הרסיבר לעלות את תוצאת הכיול ב3-4 DB?...
את ערוץ ה lfe שים על 120hz...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נכון לכל סאבNewboy כתב:istarmini , ההמלצה שלך היא רק לסאב שיש לו או בכלל לכל סאב שהוא?istarmini כתב:לא הבנתי את ענין פעם ראשונה ושניה. זה לא משנה כמה פעמים ביצעת כיול הווליום בסאב צריך להיות על 75db ובמידה וכיוונת אותו בפעם הראשונה ולא נגעת ובמידה והמיקרופון הוצב באותו המקום אין סיבה לגעת. יש להגביר בתום הכיול את עוצמת הסאב ברסיבר בכ 3-4db.DorM כתב:כשעשיתי את הכיול פעם ראשונה ( עכשיו אחרי פעם שניה וכיילתי אחרת ) שמתי את הווליום על פחות מרבע כדי בדיוק על 75DB.
האם להשאיר את העוצמה בסאב כמו שהיא והגדרות הרסיבר לעלות את תוצאת הכיול ב3-4 DB?...
את ערוץ ה lfe שים על 120hz......
העלות:
Artikel: EUR 698,29 המחיר המקורי
Verpackung & Versand: EUR 199,68 המשלוח
------
Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR 897,97
MwSt.: EUR 0,00
מיסים Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 143,67
------
Gesamtbetrag: EUR 1.041,64 סה"כ
קניתי (בצבע שחור) עם המתאם האלחוטי. סה"כ בשקלים: 5,175 ₪
לא התבקשתי להוסיף עלות נוספת.