צודק, אבל איך זה יכול להיות ? גם לי יש את ה- VT50 אבל הגדם הארופאי... למה הוא נחות יותר ולא כולל את כל האופציות... אין לא מבין זאת ?DanDan01 כתב:בפעם הבאה תתייעץ כאן בפורום לפני שאתה רוכש מסך.את הנעשה כבר אין להשיבwindshear כתב:לי אפילו אין ה- Clear cienma....קניתי דגם נחות..........
רכשתי 55VT50 - הגיע - מותקנת
בפעם הבאה תתייעץ לפניwindshear כתב:צודק, אבל איך זה יכול להיות ? גם לי יש את ה- VT50 אבל הגדם הארופאי... למה הוא נחות יותר ולא כולל את כל האופציות... אין לא מבין זאת ?DanDan01 כתב:בפעם הבאה תתייעץ כאן בפורום לפני שאתה רוכש מסך.את הנעשה כבר אין להשיבwindshear כתב:לי אפילו אין ה- Clear cienma....קניתי דגם נחות.............
שמע,מר בחור:אתה עושה את עצמך או שאתה באמת כזה???windshear כתב:אז אתה חושב שהדגם הארופאי נחות יותר מהדגם שנמכר ביורוקום ?...
מאז שקנית את המסך הזה אתה רק בוכה מתלונן ומקטר כאן על זה שקנית מסך ***.מחפש תקלות ופגמים מידי יום... כשרושמים לך שתירגע והכל בסדר-אז אתה משיב שאתה פרנואיד...אז שוב פעם רושמים לך שתירגע כי הדגם האירופאי עדיף מבחינה טכנית (מכיל תוספות) על הדגם של יורוקום-ואז אתה שוב פעם חופר ומחפש פגמים ושואל שוב את אותה השאלה.תגיד:מה ניסגר איתך???????
למה אתה קשה איתי ? יש לי בעיות נפשיות קשות, אני יודע, אבל בבקשה, אני מאוד חדש בקטגוריה הזו אז קצת סבלנות..DanDan01 כתב:שמע,מר בחור:אתה עושה את עצמך או שאתה באמת כזה???windshear כתב:אז אתה חושב שהדגם הארופאי נחות יותר מהדגם שנמכר ביורוקום ?...
מאז שקנית את המסך הזה אתה רק בוכה מתלונן ומקטר כאן על זה שקנית מסך *** מחפש תקלות ופגמים מידי יום... כשרושמים לך שתירגע והכל בסדר-אז אתה משיב שאתה פרנואיד...אז שוב פעם רושמים לך שתירגע כי הדגם האירופאי עדיף מבחינה טכנית (מכיל תוספות) על הדגם של יורוקום-ואז אתה שוב פעם חופר ומחפש פגמים ושוכל שוב את אותה השאלה.תגיד:מה ניסגר איתך???????...
אני מבין אותך..אבל זה לא הפורום המתאים להצגת בעיות מסוג אלו.עם כל הכבוד.זה מציק ,כי אתה מקבל כאן תשובות לעניין ואתה לא מפנים את זה.חלאס,רכשת מסך ליגה לאומית-תתחיל להנות ממנו וזהו!!windshear כתב:למה אתה קשה איתי ? יש לי בעיות נפשיות קשות, אני יודע, אבל בבקשה, אני מאוד חדש בקטגוריה הזו אז קצת סבלנות..DanDan01 כתב:שמע,מר בחור:אתה עושה את עצמך או שאתה באמת כזה???windshear כתב:אז אתה חושב שהדגם הארופאי נחות יותר מהדגם שנמכר ביורוקום ?...
מאז שקנית את המסך הזה אתה רק בוכה מתלונן ומקטר כאן על זה שקנית מסך *** מחפש תקלות ופגמים מידי יום... כשרושמים לך שתירגע והכל בסדר-אז אתה משיב שאתה פרנואיד...אז שוב פעם רושמים לך שתירגע כי הדגם האירופאי עדיף מבחינה טכנית (מכיל תוספות) על הדגם של יורוקום-ואז אתה שוב פעם חופר ומחפש פגמים ושוכל שוב את אותה השאלה.תגיד:מה ניסגר איתך???????......
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
סליחה חברים יש מישהו שייכול לשפוך אור על המחיר איפה הכי זול לרכוש ??