HW50ES
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
השאלה היא התפשר יחסית לאיזה אופציות.sufgi כתב:אתה רוצה להגיד לי שרן התפשר ?!?! אני בספק.opv כתב:איציק,
אין דבר כזה מקרן LCOS תקין או יותר נכון מושלם.
יש מקרן שבו הבעיות פחות בולטות,
ויש אנשים עם סף טולרנטיות שונה.......
כיוון שDLP היא לא אופציה ולחיות ללא מקרן היא לא אופציה.
נשארו מקרני LCD וLCOS שסובלים מבעיות אחידות שונות.
הוא בחר בפשרה הכי טובה מבחינתו.
אבל למה אני עונה בשמו?
אור,
היצרניות בפירוש לא מכירות בתופעה כבעיה אחרת לך תסביר איך בפס הייצור של החברות ישנם כל כך הרבה מקרנים עם התופעה.
בארה"ב מאפשרים להחליף מקרנים כחלק ממדיניות שבאה לרצות את הלקוח וכחלק ממערך שירות ללקוח אדיר, במידה ולקוח לא מרוצה מהיחידה שקיבל הוא רשאי להחליפה מבלי לפרט מה הבעיה.
בדיוק כמו בארץ
היצרניות בפירוש לא מכירות בתופעה כבעיה אחרת לך תסביר איך בפס הייצור של החברות ישנם כל כך הרבה מקרנים עם התופעה.
בארה"ב מאפשרים להחליף מקרנים כחלק ממדיניות שבאה לרצות את הלקוח וכחלק ממערך שירות ללקוח אדיר, במידה ולקוח לא מרוצה מהיחידה שקיבל הוא רשאי להחליפה מבלי לפרט מה הבעיה.
בדיוק כמו בארץ
sufgi,
אני לא התפשרתי, אבל עברתי תהליך ארוך ומתיש למצוא יחידה טובה.
הצצת בלינק שהפניתי אליו ב- AVS ??
שלחו לי שקופיות כמו שהבחור העלה באותו פוסט, מכל מיני מקומות בעולם. בסופו של יום מצאתי יחידה מצוינת בחוף המזרחי בארה"ב וזאת לאחר שבחנתי וירטואלית לא מעט יחידות, גם באירופה וגם בארה"ב ואפילו גם בארץ.
בחרתי את המקרן שהיה לו פוקוס וקונוורג'נס מושלמים לכל אורך המסך וללא כל פינה זוהרת......
כדיי להשיג יחידה כזו צריך המון סבלנות, לא מעט קשרים ברחבי העולם..ואנשים נחמדים שמוכנים לפתוח קרטונים...להוציא את היחידה... לעלות כל מיני קבצים...לשלוח לך אותם במייל ולחכות לתשובה שלך אם המקרן תקין מבחינתך .....ו.
זה לא פשוט.
בגלל זה אני לא ממהר למכור אותו, כי אין כאן דרך חזרה, גם לא בכסף.
צריך להיות משהו מפתה, חדש ומעניין כדיי שאני אמכור את היחידה הספציפית.
או שסתם אני ארצה להתחדש..
רן.
אני לא התפשרתי, אבל עברתי תהליך ארוך ומתיש למצוא יחידה טובה.
הצצת בלינק שהפניתי אליו ב- AVS ??
שלחו לי שקופיות כמו שהבחור העלה באותו פוסט, מכל מיני מקומות בעולם. בסופו של יום מצאתי יחידה מצוינת בחוף המזרחי בארה"ב וזאת לאחר שבחנתי וירטואלית לא מעט יחידות, גם באירופה וגם בארה"ב ואפילו גם בארץ.
בחרתי את המקרן שהיה לו פוקוס וקונוורג'נס מושלמים לכל אורך המסך וללא כל פינה זוהרת......
כדיי להשיג יחידה כזו צריך המון סבלנות, לא מעט קשרים ברחבי העולם..ואנשים נחמדים שמוכנים לפתוח קרטונים...להוציא את היחידה... לעלות כל מיני קבצים...לשלוח לך אותם במייל ולחכות לתשובה שלך אם המקרן תקין מבחינתך .....ו.
זה לא פשוט.
בגלל זה אני לא ממהר למכור אותו, כי אין כאן דרך חזרה, גם לא בכסף.
צריך להיות משהו מפתה, חדש ומעניין כדיי שאני אמכור את היחידה הספציפית.
או שסתם אני ארצה להתחדש..
רן.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
רן,
מה זאת אומרת לא התפשרת?
אם במקרה תראה אצל מישהו יחידת VW95 עם ניגודיות יותר טובה משלך, זה אפשרי כמובן, עדיין תחשוב שלא התפשרת?
אני חושב שכמו הבחור בדוגמה שציינת קודם, לא בא מישהו עם יחידה טובה יותר משלך וניפץ לך את האשליה.
מה זאת אומרת לא התפשרת?
אם במקרה תראה אצל מישהו יחידת VW95 עם ניגודיות יותר טובה משלך, זה אפשרי כמובן, עדיין תחשוב שלא התפשרת?
אני חושב שכמו הבחור בדוגמה שציינת קודם, לא בא מישהו עם יחידה טובה יותר משלך וניפץ לך את האשליה.
No place like home.......... Theater
אור,
יש מספיק בעיות לטכנולוגיה...לא צריך לעלות בעיות שאני לא מכיר את קיומן.....אין למה שאתה אומר שום סימוכין.
לא מכיר הבדלים של קונטרסט בין היחידות, ברמה כזו שיש פערים מהותיים....כל עוד המדידה לא מבוצעת על איזו פינה מוארת.
ולכן לא יכול לבוא "מישהו" ולנפץ לי משהו.....
רן
יש מספיק בעיות לטכנולוגיה...לא צריך לעלות בעיות שאני לא מכיר את קיומן.....אין למה שאתה אומר שום סימוכין.
לא מכיר הבדלים של קונטרסט בין היחידות, ברמה כזו שיש פערים מהותיים....כל עוד המדידה לא מבוצעת על איזו פינה מוארת.
ולכן לא יכול לבוא "מישהו" ולנפץ לי משהו.....
רן
הקיטלוג בוצע בין יחידות עם פינות מוארות שזולגות למרכז ובכך יש השפעה על מדידת השחור, קרי ה- on/off קונטרסט.
ככל שאין פינות מוארות או שהן ברמה מאוד מאוד זניחה, קרי אין השפעה על מרכז המסך, אין ולא צריכים להיות הבדלים.
ברור שיהיה הבדל דרמטי בקונטרסט בין יחידה עם פינה מוארת ליחידה תקינה.
לו היינו לוקחים את היחידה שאתה ואני ראינו שהגיעה מישפאר... לעומת היחידה שיש אצלי היום בבית היינו חושבים שמדובר במקרנים עם קונטרסט שונה בתכלית השינוי...הבדלים של מספר דורות...
רן
ככל שאין פינות מוארות או שהן ברמה מאוד מאוד זניחה, קרי אין השפעה על מרכז המסך, אין ולא צריכים להיות הבדלים.
ברור שיהיה הבדל דרמטי בקונטרסט בין יחידה עם פינה מוארת ליחידה תקינה.
לו היינו לוקחים את היחידה שאתה ואני ראינו שהגיעה מישפאר... לעומת היחידה שיש אצלי היום בבית היינו חושבים שמדובר במקרנים עם קונטרסט שונה בתכלית השינוי...הבדלים של מספר דורות...
רן