המלצה למסך חדש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ה ut50 השתפרה מהדגם הקודם שלה.
יחד עם זאת, אני עדיין חושב שהצבעים שלה הרבה פחות טובים מה E550.
בשביל להוציא ממנה את המקסימום צריך כיול רציני שלבצע אותו יהיה לא ממש פשוט בגלל אפשרויות הכיול המוגבלות שלה.
גם יש לה פחות כניסות מלסמסונג.
בקיצור...
אני הייתי הולך על ה E550.
יחד עם זאת, אני עדיין חושב שהצבעים שלה הרבה פחות טובים מה E550.
בשביל להוציא ממנה את המקסימום צריך כיול רציני שלבצע אותו יהיה לא ממש פשוט בגלל אפשרויות הכיול המוגבלות שלה.
גם יש לה פחות כניסות מלסמסונג.
בקיצור...
אני הייתי הולך על ה E550.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
סליחה על ההקפצה אבל הייתי חייב להגיב... רק עכשיו ראיתי את זה במקרה בחיפוש בהיסטוריה...
יש לי רק משפט אחד לומר לכל אלו ש"קפצו" על מה שכתבתי.. "על טעם וריח אין להתווכח"
לדעתי בלבד, פלזמה זה מוצר נחות ביחס לאחרים, זו דעתי!
בעניין האחריות.. מי כמוני יודע שיש חברות בעייתיות שעדיף לא להיכנס אתם להרפתקאות.. אבל אם כבר מקבלים אחריות על מוצר שרוכשים, תמיד עדיף שזה יהיה ל 3 שנים ולא לשנה! חברה שנותנת שנה אחריות על מוצר שמקובל לתת עליו לפחות 3 שנים, זה מטיל ספק על אמינות החברה ועל איכות המוצר הספציפי המדובר..
אז לכל ה"גאונים" שתוקפים בלי לשאול, תפעילו קצת את מה שיש לכם בין האוזניים... אני מעדיף LCD או LED על כל פלזמה!
תכף תגידו לי שקוויאר טעים יותר מגבינה, אני מעדיף גבינה לבנה על פני קוויאר! וזו זכותי!
פלזמה זה מוצר נחות טכנולוגית, זו דעתי, עכשיו לכו לאכול קוויאר . . .
הכל ברוח טובה . . .
יש לי רק משפט אחד לומר לכל אלו ש"קפצו" על מה שכתבתי.. "על טעם וריח אין להתווכח"
לדעתי בלבד, פלזמה זה מוצר נחות ביחס לאחרים, זו דעתי!
בעניין האחריות.. מי כמוני יודע שיש חברות בעייתיות שעדיף לא להיכנס אתם להרפתקאות.. אבל אם כבר מקבלים אחריות על מוצר שרוכשים, תמיד עדיף שזה יהיה ל 3 שנים ולא לשנה! חברה שנותנת שנה אחריות על מוצר שמקובל לתת עליו לפחות 3 שנים, זה מטיל ספק על אמינות החברה ועל איכות המוצר הספציפי המדובר..
אז לכל ה"גאונים" שתוקפים בלי לשאול, תפעילו קצת את מה שיש לכם בין האוזניים... אני מעדיף LCD או LED על כל פלזמה!
תכף תגידו לי שקוויאר טעים יותר מגבינה, אני מעדיף גבינה לבנה על פני קוויאר! וזו זכותי!
פלזמה זה מוצר נחות טכנולוגית, זו דעתי, עכשיו לכו לאכול קוויאר . . .
הכל ברוח טובה . . .
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
אז אמרת. אין מתחרה לאיכות התמונה בפלסמה זולה, גם לא LED יקרה. באחרונה הדמויות לרוב נראות עשויות מפלסטיק צבעוני ולא מחומרים אורגניים. יש כאלו שאוהבים את הדבר הזה כנראה ויש שמעדיפים משהו יותר קרוב לצבעים טבעיים. ענין של טעם.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
למרות שאני שמח לראות שרשור שאני התחלתי "מוקפץ"
...
ל"פרש הבודד" שדוהר על לד...תמשיך לדהור. יש הרבה שמעדיפים את היתרונות של פלזמה (כמוני). תפנים את זה.
ל"פרש הבודד" שדוהר על לד...תמשיך לדהור. יש הרבה שמעדיפים את היתרונות של פלזמה (כמוני). תפנים את זה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
קשקוש!אז אמרת. אין מתחרה לאיכות התמונה בפלסמה זולה, גם לא LED יקרה. באחרונה הדמויות לרוב נראות עשויות מפלסטיק צבעוני ולא מחומרים אורגניים. יש כאלו שאוהבים את הדבר הזה כנראה ויש שמעדיפים משהו יותר קרוב לצבעים טבעיים. ענין של טעם....
פלזמה אולי יכולה להתחרות אם משווים דגמים זולים עד 3K וגם אז לא בכל פרמטר.
לפי התיאורים הססגוניים שלך לא ראית מסכי לד יקרים. אולי רק בתמונות.... הם טובים בכל פרמטר מהטכנולוגיה שבקרוב תמות.
הפרש הבודד בהחלט צודק. הוא דוהר ומעדיף טכנולוגיה טובה יותר.ל"פרש הבודד" שדוהר על לד...תמשיך לדהור. יש הרבה שמעדיפים את היתרונות של פלזמה (כמוני). תפנים את זה....
זה שאתה מעדיף פלזמה זה יפה אבל תפנים אתה שהחל משנה הבאה שיופסק יצור הפלזמה לאלתר אתה תתיישר עם מה שנכון ועדיף שזה טכנולוגית לד או אולד.
- חבר ותיק

מה הקשר...? זה שפיוניר הפסיקו לייצר פלזמות לא הוריד מאיכות המסכים שלה. לא ראיתי הוכחה אחת שבכללי, לד עדיפה על פלזמה.amitC85 כתב:קשקוש!אז אמרת. אין מתחרה לאיכות התמונה בפלסמה זולה, גם לא LED יקרה. באחרונה הדמויות לרוב נראות עשויות מפלסטיק צבעוני ולא מחומרים אורגניים. יש כאלו שאוהבים את הדבר הזה כנראה ויש שמעדיפים משהו יותר קרוב לצבעים טבעיים. ענין של טעם....
לפי התיאורים הססגוניים שלך לא ראית מסכי לד יקרים. אולי רק בתמונות.... הם טובים בכל פרמטר מהטכנולוגיה שבקרוב תמות.
הפרש הבודד בהחלט צודק. הוא דוהר ומעדיף טכנולוגיה טובה יותר.ל"פרש הבודד" שדוהר על לד...תמשיך לדהור. יש הרבה שמעדיפים את היתרונות של פלזמה (כמוני). תפנים את זה....
זה שאתה מעדיף פלזמה זה יפה אבל תפנים אתה שהחל משנה הבאה שיופסק יצור הפלזמה לאלתר אתה תתיישר עם מה שנכון ועדיף שזה טכנולוגית לד או אולד.
_________________...
אז מה אם לא ראית? אתה הפרמטר הקובע לכולם? עדיף באמת שתחפש מסך של פיוניר בלוחות או משהו כזה.מה הקשר...? זה שפיוניר הפסיקו לייצר פלזמות לא הוריד מאיכות המסכים שלה. לא ראיתי הוכחה אחת שבכללי, לד עדיפה על פלזמה....
מאז 2008 אכן הטכנולוגיה המהוללת נעצרה ולא התפתחה במאומה עד סופה הקרב ב2014...
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

באותה מידה כל חסידי הלד למינהם לא קובעים שלד יותר טוב מפלזמה. ושים לב שכתבתי בכללי. חמותי קונה עכשיו לד כי הסביבה שלה מוארת. אני מעדיף פלזמה, בין השאר, כי רוב הצפייה שלי בערב. אבל חבל הויכוח הזה שלא הולך לשום מקום.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
גם זה לא מדוייק לגמרי.amitC85 כתב:אז מה אם לא ראית? אתה הפרמטר הקובע לכולם? עדיף באמת שתחפש מסך של פיוניר בלוחות או משהו כזה.מה הקשר...? זה שפיוניר הפסיקו לייצר פלזמות לא הוריד מאיכות המסכים שלה. לא ראיתי הוכחה אחת שבכללי, לד עדיפה על פלזמה....
מאז 2008 אכן הטכנולוגיה המהוללת נעצרה ולא התפתחה במאומה עד סופה הקרב ב2014......
נכון שפיוניר הקדימו את זמנם והציגו איכות של 2013, כבר ב 2008....אבל זה עלה להם ביוקר ולא היו מספיק קונים שהיו יכולים ומוכנים לשלם על זה ולכן סגרו את הבאסטה.
סמסונג ופנאסוניק המשיכו בפיתוח הפלאזמות ב5 שנים האלו והציגו מסכים טובים ואיכותיים יותר כל שנה בהתמדה.
השנה, ZT60 + VT60 + F8500 יציגו את האיכות הטובה ביותר ב 5 שנים האחרונות (וסוף סוף כזו שתתעלה גם על הפיוניר של 2008).
הראשונה שנבחנה וקיבלה ציון 10 מושלם היא F8500.
בקיצור, מי שאוהב פלאזמה ומחפש הזדמנות להחליף את הקורו, 2013 היא הזמן לעשות כן.
אולי קישקוש, אבל לא בגלל שלא ראיתי לדים יקרים. יש לי אחד כזה בבית ולעולם הפלסמה בחדר השני שעולה שליש ממנו מראה תמונה נכונה יותר, הגם שבתנאי אור מלא היא כמובן נחותה.amitC85 כתב:קשקוש!אז אמרת. אין מתחרה לאיכות התמונה בפלסמה זולה, גם לא LED יקרה. באחרונה הדמויות לרוב נראות עשויות מפלסטיק צבעוני ולא מחומרים אורגניים. יש כאלו שאוהבים את הדבר הזה כנראה ויש שמעדיפים משהו יותר קרוב לצבעים טבעיים. ענין של טעם....
_________________...
ואני גם לא מבין למה העובדה שהטכנולוגיה ב"גסיסה" ( אולי ), מצביעה על נחיתותה. אני שאיני באמת יודע מהי הסיבה נוטה יותר להאמין שמדובר במוצר רווחי פחות ולכן אין טעם רב בהמשך ייצורו. אלא שקטונתי ואני מוכן גם לקבל את האופציה שמשהו אצלי בעיניים "דפוק".
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
גם טושיבה הפסיקו לייצר את ה- ZL1 שלהם (כזכור מסך LCD full led), זה אומר שהטכנולוגיה שלהם נחותה/מיושנת או זולה? זה אומר שלא כלכלי להמשיך לפתח ולהוציא אותה לשוק למרות שהוא נחשב למסך מצויין.
אפרופו "נחיתות טכנית" - אם הLCD -ים למינהם נחותים טכנית, מכיוון שעל מנת שתוכל לצפות בהם צריכים לתקוע להם פרוז'קטורים קטנים מאחורי הפנל (leds למי שלא הבין)
אפרופו "נחיתות טכנית" - אם הLCD -ים למינהם נחותים טכנית, מכיוון שעל מנת שתוכל לצפות בהם צריכים לתקוע להם פרוז'קטורים קטנים מאחורי הפנל (leds למי שלא הבין)