בכל מקרה שימו לב לקישור וראו אם שווה לעדכן אותו -נראה לי שיש שם כמה עידכונים שווים...
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... xP8ml6Pr8g

שלומיADICT כתב:טוב חברים תרשו לי לאמר בלי הרבה תובנות פילוסופיות והרהורים נוגים שהעוצמה והכוח שהזוג הרוטלי הזה
מסוגל להוציא -עוד לא קם הרסיוור שיוכל להוציא דינמיות וכוח והרבה כוח ועוד כוח ועוד ווליום (וווליום לשכנים .לכאב ראש..)![]()
וזאת מבלי לפחד לסובב את החוגה כמו שנהוג ברסיוורים אחרים עד לנקודה שבה הם פשוט נכבים.......![]()
אז אולי העוצמות שלי הם לא כלכך סטנדרטיים ולא מתאימים לכוס תה של אחר הצהריים
אבל מי שרוצה כוס תה ומוסיקה שילך למוזיאונים או קונצרטים אבל לא אצלי ...
בכל מקרה לגבי הצליל שלהם הייתי אומר פתוח אך אפילו פתוח מידי ודי מפורט
למרות שהייתי רוצה אפילו יותר ווקאליות מהצמד הזה ושיפורים יותר גדולים במיד והחלק העליון
אך כנראה שקבלתי הרבה כוח ועוד רזרבה להגביה אך לא שינוי מהותי באופי הצליל
לטוב ואו לרע...![]()
החסרונות הכי בולטים שנתקלתי מהצמד הזה הינם
אי יכולת כיול אוטומטית של עוצמות ותדרים שזה MUST היום ..כלומר אין מיקרופון......
שלט די גדול ומסורבל של הפרה הנל ...
בסרטים הדבר בולט עוד יותר החוסר אפשרות לכייל עוצמות בצורה מדוייקת....ועוד ללא SPL....
ככה שהכל נעשה על עיוור
בסטריאו אין אפשרות דיירקט....
וכן הסאב אני לא מצליח לנתק אותו מהסטריאו ...(כלומר הוא מופיע תמיד בחיווי של המסך של הפרה עצמו
יחד עם הקדמיים
סך הכל ובסך הכל אני די מרוצה ..![]()
![]()
...

כפילות , נערךADICT כתב:טוב חברים תרשו לי לאמר בלי הרבה תובנות פילוסופיות והרהורים נוגים שהעוצמה והכוח שהזוג הרוטלי הזה
מסוגל להוציא -עוד לא קם הרסיוור שיוכל להוציא דינמיות וכוח והרבה כוח ועוד כוח ועוד ווליום (וווליום לשכנים .לכאב ראש..)![]()
וזאת מבלי לפחד לסובב את החוגה כמו שנהוג ברסיוורים אחרים עד לנקודה שבה הם פשוט נכבים.......![]()
אז אולי העוצמות שלי הם לא כלכך סטנדרטיים ולא מתאימים לכוס תה של אחר הצהריים
אבל מי שרוצה כוס תה ומוסיקה שילך למוזיאונים או קונצרטים אבל לא אצלי ...
בכל מקרה לגבי הצליל שלהם הייתי אומר פתוח אך אפילו פתוח מידי ודי מפורט
למרות שהייתי רוצה אפילו יותר ווקאליות מהצמד הזה ושיפורים יותר גדולים במיד והחלק העליון
אך כנראה שקבלתי הרבה כוח ועוד רזרבה להגביה אך לא שינוי מהותי באופי הצליל
לטוב ואו לרע...![]()
החסרונות הכי בולטים שנתקלתי מהצמד הזה הינם
אי יכולת כיול אוטומטית של עוצמות ותדרים שזה MUST היום ..כלומר אין מיקרופון......
שלט די גדול ומסורבל של הפרה הנל ...
בסרטים הדבר בולט עוד יותר החוסר אפשרות לכייל עוצמות בצורה מדוייקת....ועוד ללא SPL....
ככה שהכל נעשה על עיוור
בסטריאו אין אפשרות דיירקט....
וכן הסאב אני לא מצליח לנתק אותו מהסטריאו ...(כלומר הוא מופיע תמיד בחיווי של המסך של הפרה עצמו
יחד עם הקדמיים
סך הכל ובסך הכל אני די מרוצה ..![]()
![]()
...
בן תודה רבה על התובנה המעניינתbeller007 כתב:שלומי בוקר טוב
כל הרוטלים (מגבר הכוח שלהם) נשמעים זהים לחלוטין החל מה-RB-991 המוצלח שלהם ועד ל-RB-1090.
ניחנים בכוחניות וטו לא.
אם אתה מבקש יותר עידון, דווקה המגברים ה"נחותים" מה-991 היו יותר מאוזנים לטעמי.
ז"א RB-990 RB-981 RB-970....