לאחרונה חל גידול רב מידי בכמות הפורומים

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

oferlaor כתב:לגבי יצירת פורום "אב" וירטואלי, אני צריך לבדוק. זה לא משהו שנתמך במערכת כיום...
...
"הודעות חדשות" לא עושה משהו דומה?

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #22 

אולי כדאי לפתוח קטגוריה ע"פ שמות יצרנים ? (לא בציניות)

אני מוכן לתרום את כל הידע שלי הקשור לחברת Cyrus האנגלית (כלקוח מרוצה של החברה הנ"ל )
http://www.cyrusaudio.com/content.asp?ContentID=21

אני משוכנע שלכל אחד יש שאלות ספציפיות לציוד בבעלותו , או שהוא מוכן לשתף את הידע שלו עם אחרים בעלי רכיבים מאותה חברה (f)
[/b]

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

oferlaor כתב:

שיניתי את זה כך שאם לוחצים על התפריט הכללי (למשל וידאו) נפתחים לך כל הפורומים של הוידאו. כך אפשר לפתוח במקביל כמה חלונות (לחץ עם SHIFT או CTRL תלוי באיזה דפדפן יש לך) ותוכל לראות את ההודעות.

.
...
עפר,למען האמת שרציתי לפתוח פוסט חדש אם השאלה הזאת.
אבל ראיתי שציינת את זה.

למרות שהייתי שמח מאוד אם פתיחת הקטגוריות הכלליות היו נפתחים כמו
"הודאות חדשות מביקורך האחרון"
כך למעשה היו נפתחים לי כל הדברים הרלוונטיים בשבילי. (Y)

יש אפשרות ליישם את זה?
:קפה:

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

לגבי פורומים חדשים

שליחה #24 

הרעין לפיצול פורומים הוא נכון באופן גלובלי, אבל לדעתי לא מאוד מעשי, בגלל כמות חומר אנושי המוגבל בארצנו. אם נגיד שבארץ יש כ-50000 איש שמתענינים באודיו, מתוכם כ10000 משקיעים בזה זמן וכסף, אז כ-2000 איש אוהבים ממש את בתחום וכותבים ומשתתפים, שזה משאיר לנו כ-1000 איש בפורום כאן.
בניגוד לאתרים בחו"ל, שם כמות המשתתפים נמדדות באלפים רבים, ניתן באמת למצוא מומחים לכל תחום אפשרי, מה שכאמור כאן די קשה.

רוב האנשים הפעילים באתר, הם לא בעלי ידע אבסולוטי בכל התחומים וגם לא בעלי התעמקות בתחום מסוים, למעט קומץ מובחר.
אני מדבר על אנשים "פשוטים" שנמצאים באתר לשם העשרת ידע אישי ו/או תרומה ועזרה לאנשים שאין להם [עדיין] ידע בתחום מתוך ניסיון אישי וגם כמובן שיתוף חוויות וקשרים חברתיים.

למשל, בתחום אקוסטיקה, אין הרבה אנשים באתר שיכולים לתת תשובה מוצקה וסופית לגבי שאלה באותו נושא, כרגע לפחות. רוב המשתתפים (וגם האורחים) קוראים את השרשורים על אקוסטיקה תוך "בליעתם" על הדרך בפורום סטריאו ורב ערוצי.
אחרי ההפרדה, יהיה הרבה פחות מעשי לשאול שאלה על "ציפוי קירות בחדר קולנוע ביתי יעודי" תוך ציון סוגי ציוד, מוסיקה וגודל חדר והדבר גם ימנע מאותם המשתתפים ה"רגילים" להגיב ותרום מהידע האישי שלהם.
מה שאני רוצה להגיד בתכל'ס, זה העובדה שריבוי פורומים בנושאים ממש ספציפיים, יגרום להקטנת כמות התגובות בנושא הספציפי וגם השתתפות פחותה מצד החברים הקבועים (שהרי לזה באים לכאן יום-יום וערב-ערב).
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78941
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #25 

עופר,

אני אבדוק את זה בהמשך כשהיה לי מעט זמן (יש כמה דברים שצריכים טיפול קודם לכן, כמו העברות הודעות, באגים ידועים במערכת התפריטים הקיימת ועוד עשרות פעילויות שאתם לא רואים מאחורי הקלעים).

Shtirlitz,

את זה בעצם נדע בעתיד. שום דבר לא בלתי הפיך. כלומר, אם נראה שאין תנועה או עניין בפורום כלשהו, תמיד אפשר לקפל אותו חזרה לתוך פורום קיים ללא איבוד התוכן.

אם נראה שהתופעה היא הפוכה (כלומר, פחות פעילות בתחום כתוצאה מפיצול פורומים) נפסיק את זה מיד. המטרה היא התמקדות יותר ספציפית והעלאת המודעות לנושאים שאנחנו רואים בהם חשיבות.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #26 

oferlaor כתב:עופר,

אני אבדוק את זה בהמשך כשהיה לי מעט זמן (יש כמה דברים שצריכים טיפול קודם לכן, כמו העברות הודעות, באגים ידועים במערכת התפריטים הקיימת ועוד עשרות פעילויות שאתם לא רואים מאחורי הקלעים).

.
...
אני בטוח שאתם עושים הרבה עבודה "מאחורי הקלעים" (Y)
ואנחנו גם יודעים להעריך את זה.

בכל אופן טפל בזה בזמנך הפנוי! - תודה.
:קפה:

שלח תגובה

חזור אל “כללי”