איך החיבור? באמת מגיע למהירות שבזק מבטיחים? יש ניתוקים פתאומיים?
יש כאן חבר'ה מחולון שהם על התשתית של בזק?
-
Livtoniac
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
רציתי לדעת האם כדי לי לעבור מתשתית האינטרנט של HOT לשל בזק?
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
זה תלוי באיזור שלך יש כאלה איזורים הוט תשתית יותר טובה ויש איזורים שבזק טובים
הכל עיניין של מזל
הכל עיניין של מזל
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אני על 5 מגה בבזק כך שאני לא יודע אם זה משקף מה שאתה מחפש, אבל זה עובד מצוין בשנתיים האחרונות, ללא נפילות ובמהירות מקסימלית (טפו טפו טפו).
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
שים לב שאיכות תשתית בבניין יכולה להשפיע יותר, מאשר תשתית באזור כולו, כך שזה לא משנה האם זה בחולון או בעיר אחרת
-
Livtoniac
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
הבניין שלי הוא ישן יחסית אז אני מניח שאיכות התשתית בו לא כל כך גבוהה.dima_vy כתב:שים לב שאיכות תשתית בבניין יכולה להשפיע יותר, מאשר תשתית באזור כולו, כך שזה לא משנה האם זה בחולון או בעיר אחרת...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
שלי משנות ה-80 אם זה עוזר... 
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
גם לא מחייב. אני גר בבניין שנבנה בשנת 1969, והקו שלי באיכות מצויינתLivtoniac כתב:הבניין שלי הוא ישן יחסית אז אני מניח שאיכות התשתית בו לא כל כך גבוהה.dima_vy כתב:שים לב שאיכות תשתית בבניין יכולה להשפיע יותר, מאשר תשתית באזור כולו, כך שזה לא משנה האם זה בחולון או בעיר אחרת......
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
בגדול לא אמורה להיות בעיה והאיכות קו מצויינת.
הייתי לקוח של בזק שנים וכיום אני כבר חצי שנה עם הוט.
אין ספק שבזק הרבה יותר יציבים מבחינת ניתוקים וגם מבחינת ציוד (עם כל זה שציוד VDSL של בזק ספג הרבה ביקורות לא מחמיאות), עדיין הציוד של בזק הרבה יותר טוב בהשוואה להוט בוקס של הוט.
בקיצור כמו שאמרו זה תלוי בהרבה גורמים אבל בגדול מבחינת איכות קו, מהניסיון שלי עם שניהם, בזק עדיפים לדעתי.
הייתי לקוח של בזק שנים וכיום אני כבר חצי שנה עם הוט.
אין ספק שבזק הרבה יותר יציבים מבחינת ניתוקים וגם מבחינת ציוד (עם כל זה שציוד VDSL של בזק ספג הרבה ביקורות לא מחמיאות), עדיין הציוד של בזק הרבה יותר טוב בהשוואה להוט בוקס של הוט.
בקיצור כמו שאמרו זה תלוי בהרבה גורמים אבל בגדול מבחינת איכות קו, מהניסיון שלי עם שניהם, בזק עדיפים לדעתי.