מה שאתה מתאר לגבי הAuditor והרסיבר, שהוא סה"כ ברמת מחיר תקציבית ולא איזה דגם SOTA, באמת מאוד לא הגיוני. אז למען האמת,
גם אני לא אהבתי את השילוב עם הHD800 אצלי כמו שאמרתי לך בזמנו. עם זאת כאשר שידרגתי מהStello HP10, ממש לא מגבר פראייר, באמת שלא לא היה לי ספק איזה מהם המגבר היותר "חד" מבחינה טכנית. האודיטור היה בפירוש יותר שקוף ומפורט, עם כל התיאורים שנגזרים מכך. אבל עם HD800 והDAC שלי, שהוא על הצד האנליטי בעצמו, זה כבר הפך לחוויה דדוקטיבית מדי ולא איפשר לי להתרכז בתמונה הכללית, וכמובן הפיק המפורסם ב-6k שנחשף ע"י המגבר במלוא גובה המשרעת שלו, כבר גרם לתחושה לא נעימה בעליל. זה היה מאוד קרוב לתיאור "weaponized head twitter" שקראתי באיזה מקום.
השוואות כאלה אתה צריך לעשות באופן מאוד שיטטתי וזהיר, עם קטעים שבטאים אלמנטים ספציפיים ורצוי שיהיו ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. קראת
את ההשוואה הזאת של Tyll@Innerfidelity? הז המודל כנראה הכי מדוייק לגשת להשוואות ציוד כאלה. בנוסף, האם דאגת להשות את עוצמת הווליום? אם לא אני מתערב איתך שהרסיבר שלך מנגן יותר חזק מהאודיטור מכיוון שהאודיטור הרבה יותר חושפני ומעביר את הסאונד כמעט as is ואתה מגיע לשלב שהHD800 כבר מעבר לcomfort zone ובעוד שהרסביר, יחד עם %THD גבוה יותר אולי מפעיל מניפולציות על הFR שגורמות לHD800 להישמע יותר מלאות וכך אתה מרשה לעצמך להגביר יותר ולגרום להם להישמע יותר כביכול דינאמיות ועם במה יותר גדולה. גם הבדל מינורי של כמה db יכול להתעצם סובייקטיבית כשאתה במוד של האזנה קריטית.
דבר אחרון, אתה אומר שחיברת את הAuditor דרך הלופ של הרסיבר- לא נשמע לי כמו משחק הוגן. נסה לחבר אותם בנפרד (אפילו עם מפצל עם לDAC יש רק יציאה אחת) ואני בטוח שההבדלים יהיו יותר ברורים.