מצטער על הדיבור הנגוע יומיים לפני שהבאת אותה, אני בטוח שיש לה את התמונה הכי מדהימה שיש.
הצבעים שלה והשחור המדהים הזה שוברים באמת כל דבר לפני.
תהנה!
התאפקתי לא להביע את דעתי בנוגע לסקירה ההזוייה שהבאת בהקשר לזליגות האור והעננות במסך הזה.כנל לגביי ההילה.TheTurtle כתב:תתחדש!![]()
![]()
![]()
מצטער על הדיבור הנגוע יומיים לפני שהבאת אותה, אני בטוח שיש לה את התמונה הכי מדהימה שיש.
הצבעים שלה והשחור המדהים הזה שוברים באמת כל דבר לפני.
תהנה!...

מה זה משנה אם הסאמסונג הקודמת שלו הייתה לד או פלאזמה ???hm32hm כתב:תתחדש ותהנה !!
אחרי שתחרוש אותו קצת, תנסה לפרסם השוואה למסך הקודם - D8000 . אין לי ספק בדבר השדרוג ביכולת AUDIO
וגם באיכות התמונה (מתוך הנחה שה סמסונג היה לד ולא פלזמה ).
אותי מעניין לדעת היבטים כמו יציבות ונוחיות השליטה ב סטרימר הפנימי , טיפול בכתוביות וסוגי HD AUDIO, כמו כן מגוון אפליקציות נוחיות והשליטה ב SMART TV.
תודה - חיים מרום...

חכה חודשיים ש-LG וסמסונג יוציאו את מסכי ה-OLED שלהם ואז אף אחד לא ידבר על משהו אחרbariko כתב:תתחדש דור, שיחקת אותה![]()
קצת תמוה בעיניי, מדוע חברת טושיבה, אינה ממוקמת במרכז הבמה, במיוחד לאור הדגמים האחרונים שקצרו שבחים רבים, בארץ ובעולם.
משום מה, כאשר מדברים על אופציות לרכישת טלוויזיה, כמעט תמיד זה סמסונג מול פנסוניק, פה ושם LG וסוני, וכל השאר הרחק מאחור.
ואולי זה רק רושם שלי......
ואז מה?saar156 כתב:חכה חודשיים ש-LG וסמסונג יוציאו את מסכי ה-OLED שלהם ואז אף אחד לא ידבר על משהו אחרbariko כתב:תתחדש דור, שיחקת אותה![]()
קצת תמוה בעיניי, מדוע חברת טושיבה, אינה ממוקמת במרכז הבמה, במיוחד לאור הדגמים האחרונים שקצרו שבחים רבים, בארץ ובעולם.
משום מה, כאשר מדברים על אופציות לרכישת טלוויזיה, כמעט תמיד זה סמסונג מול פנסוניק, פה ושם LG וסוני, וכל השאר הרחק מאחור.
ואולי זה רק רושם שלי.........

סמסונג עם נתח שוק עולמי של 50% , פתרונות גם ב לד וגם פלזמה , נוכחות בכל העולם ומספר דגמים אינסופי. זה מותג שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו והנוכחות שלו רק תגבר בזכות ה ecosystem הביתי והחדשנות (למרות שה SMART CONTROL למסכי ES8000 זה לדעתי גימיק לא ממש מועיל, אבל זה כן "חדשנות" ).bariko כתב:תתחדש דור, שיחקת אותה![]()

כפי שכתבתי - השוואת תמונה רלוונטית במקרה שה סמסונג היה לד.saarpen כתב:מה זה משנה אם הסאמסונג הקודמת שלו הייתה לד או פלאזמה ???hm32hm כתב:תתחדש ותהנה !!
אחרי שתחרוש אותו קצת, תנסה לפרסם השוואה למסך הקודם - D8000 . אין לי ספק בדבר השדרוג ביכולת AUDIO
וגם באיכות התמונה (מתוך הנחה שה סמסונג היה לד ולא פלזמה ).
אותי מעניין לדעת היבטים כמו יציבות ונוחיות השליטה ב סטרימר הפנימי , טיפול בכתוביות וסוגי HD AUDIO, כמו כן מגוון אפליקציות נוחיות והשליטה ב SMART TV.
תודה - חיים מרום...
אי אפשר להשוות את השיפור באיכות תמונה אם מקודם הייתה לו פלאזמה...
( אני יודע שהייתה לו לד)...

hm32hm כתב:סמסונג עם נתח שוק עולמי של 50% , פתרונות גם ב לד וגם פלזמה , נוכחות בכל העולם ומספר דגמים אינסופי. זה מותג שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו והנוכחות שלו רק תגבר בזכות ה ecosystem הביתי והחדשנות (למרות שה SMART CONTROL למסכי ES8000 זה לדעתי גימיק לא ממש מועיל, אבל זה כן "חדשנות" ).bariko כתב:תתחדש דור, שיחקת אותה![]()
פנסוניק מוביל באיכות פלזמה (אומנם לא בהרבה לעומת סמסונג) אך עדיין נחשב כמסך עם התמונה האולטימטיבית.
שארפ עושה מאמצים להישאר בתמונת השלישייה המובילה ומתקדמת בנתח שוק עם ריבוי מסכים, איכות ויכולת ייצור .
LG ו SONY לדעתי ממשיכות לשווק מסכים מכוח האינרציה - ללא יתרון ייחודי באיכות או חדשנות. סוני ממשיכה להפסיד המון כסף בתחום המסכים - אולי מפצה עם רווחי תחום ה PLAYSTATION . ו LG זה נישה להמונים.
מוצרי top line של טושיבה בהחלט מרשימים , מקווה שימשיכו לחדש ולהצליח....