שרשור תגובות: להביא סנדוויצ'ים ובקבוקי קולה לקולנוע - בקרוב זה גם אפשרי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #61 

אני מאמין בתחרות, וכמו שחברות הסלולאר ישארו וירדו המחירים, והרווחים והם יתעלו את זה לשירותים חדשים, כך בקולנוע.
אם יעלו את מחירי הכרטיסים ירדו כמות המבקים, אני מאמין שיהיה איזון, כלומר המחירים ירדו בקולנועים למחירים סבירים יותר, והתחרות תמשיך.
זה חוק טוב, שמונע את העלאת המחירים (למי שיש פה ילדים יודע שלצאת לסרט זה מאד! יקר בעיקר בעלות פופקורן ושתיה).
בואו נמתין, השוק תמיד מתאזן, והקולנועים יתנו שירות אחר ואולי זול יותר וכך יקנו יותר אנשים שלא קנו עד היום ולקולנו יהיה זול יותר.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #62 

drixie כתב:NIRMV, תמשיך לשלם 7 שקל לקולה בסופר במקום 15 בקולנוע, ותחשוב שעשית דיל של הלייף.
...
זה באמת דיל של הלייף.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #63 

יש לי שאלה פשוטה לכל מי שחושב שיעלו את מחיר הכרטיסים לסרט. אם כרטיס לסרט יעלה 50 שקלים, אתם עדיין תלכו לראות את הסרט או שתחכו ותראו אותו מחוץ לקולנוע?

סרט בקולנוע זה לא סלולרי שהוא מוצר חובה היום. אם סרטים יהיו יקרים מידי בקולנוע, אנשים לא ילכו.
אני הולך לקולנוע פעם או פעמיים בשנה ואני אף פעם לא קונה פופקורן ובדרך כלל גם לא שתיה (בעיקר כי כשאני רואה סרט אני רוצה להתרכז בסרט ולא בפיסת תירס שרופה שנדבקה לי מאחורי השן). אני גם נמנע מתלת מימד כמה שאפשר. ברגע שהמחיר לסרט נהיה מעל לגובה מסויים, אני פשוט אחכה את השלושה-שישה חודשים עד שאני אוכל לראות את הסרט בבית. זו נוסחה פשוטה של מחיר-מידת סבלנות.

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #64 

אני כבר בקוצר רוח,פותח את הקופסא של החלדייטצ(רולדה בשר) (b)

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #65 

flsh כתב:יש לי שאלה פשוטה לכל מי שחושב שיעלו את מחיר הכרטיסים לסרט. אם כרטיס לסרט יעלה 50 שקלים, אתם עדיין תלכו לראות את הסרט או שתחכו ותראו אותו מחוץ לקולנוע?

סרט בקולנוע זה לא סלולרי שהוא מוצר חובה היום. אם סרטים יהיו יקרים מידי בקולנוע, אנשים לא ילכו.
...
גם ככה כרטיסים די יקרים וגם במחיר הנוכחי אני חושב פעמיים אם זה סרט שאני נלהב לראות אותו בקולנוע.
אם יעלו את המחיר תמיד יש אופציות אחרות נוחות לא פחות, שלא ישתלמו להם. כמו שאמרת זה לא מוצר חובה, וגם לא חובתנו להיות לקוחות שלהם. אבל העניין המדובר קצת שונה, כי עד עכשיו הם עבדו בשיטת "לקוחות שבויים", ואת זה אסור להם לעשות.

ronned11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #66 

נורא פשוט להפוך בתי קולנוע ליעודים על אותו סרט ,עם אוכל ,בלי אוכל .

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #67 

flsh
היום סרט בYES PLANET עם משקפי 3D עולה 47 שקלים, ועמלת אינטרנט 4 שקלים ועדיין האולמות מפוצצים.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #68 

mulder כתב:
drixie כתב:NIRMV, תמשיך לשלם 7 שקל לקולה בסופר במקום 15 בקולנוע, ותחשוב שעשית דיל של הלייף.
...
זה באמת דיל של הלייף.
...
ברור דיל של הלייף, לקנות מים עם צבע וסוכר שעלו אולי 20 אגורות לייצר, בשבעה שקלים. על זה בדיוק אני מדבר.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”