שרשור תגובות: להביא סנדוויצ'ים ובקבוקי קולה לקולנוע - בקרוב זה גם אפשרי
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני מאמין בתחרות, וכמו שחברות הסלולאר ישארו וירדו המחירים, והרווחים והם יתעלו את זה לשירותים חדשים, כך בקולנוע.
אם יעלו את מחירי הכרטיסים ירדו כמות המבקים, אני מאמין שיהיה איזון, כלומר המחירים ירדו בקולנועים למחירים סבירים יותר, והתחרות תמשיך.
זה חוק טוב, שמונע את העלאת המחירים (למי שיש פה ילדים יודע שלצאת לסרט זה מאד! יקר בעיקר בעלות פופקורן ושתיה).
בואו נמתין, השוק תמיד מתאזן, והקולנועים יתנו שירות אחר ואולי זול יותר וכך יקנו יותר אנשים שלא קנו עד היום ולקולנו יהיה זול יותר.
אם יעלו את מחירי הכרטיסים ירדו כמות המבקים, אני מאמין שיהיה איזון, כלומר המחירים ירדו בקולנועים למחירים סבירים יותר, והתחרות תמשיך.
זה חוק טוב, שמונע את העלאת המחירים (למי שיש פה ילדים יודע שלצאת לסרט זה מאד! יקר בעיקר בעלות פופקורן ושתיה).
בואו נמתין, השוק תמיד מתאזן, והקולנועים יתנו שירות אחר ואולי זול יותר וכך יקנו יותר אנשים שלא קנו עד היום ולקולנו יהיה זול יותר.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
יש לי שאלה פשוטה לכל מי שחושב שיעלו את מחיר הכרטיסים לסרט. אם כרטיס לסרט יעלה 50 שקלים, אתם עדיין תלכו לראות את הסרט או שתחכו ותראו אותו מחוץ לקולנוע?
סרט בקולנוע זה לא סלולרי שהוא מוצר חובה היום. אם סרטים יהיו יקרים מידי בקולנוע, אנשים לא ילכו.
אני הולך לקולנוע פעם או פעמיים בשנה ואני אף פעם לא קונה פופקורן ובדרך כלל גם לא שתיה (בעיקר כי כשאני רואה סרט אני רוצה להתרכז בסרט ולא בפיסת תירס שרופה שנדבקה לי מאחורי השן). אני גם נמנע מתלת מימד כמה שאפשר. ברגע שהמחיר לסרט נהיה מעל לגובה מסויים, אני פשוט אחכה את השלושה-שישה חודשים עד שאני אוכל לראות את הסרט בבית. זו נוסחה פשוטה של מחיר-מידת סבלנות.
סרט בקולנוע זה לא סלולרי שהוא מוצר חובה היום. אם סרטים יהיו יקרים מידי בקולנוע, אנשים לא ילכו.
אני הולך לקולנוע פעם או פעמיים בשנה ואני אף פעם לא קונה פופקורן ובדרך כלל גם לא שתיה (בעיקר כי כשאני רואה סרט אני רוצה להתרכז בסרט ולא בפיסת תירס שרופה שנדבקה לי מאחורי השן). אני גם נמנע מתלת מימד כמה שאפשר. ברגע שהמחיר לסרט נהיה מעל לגובה מסויים, אני פשוט אחכה את השלושה-שישה חודשים עד שאני אוכל לראות את הסרט בבית. זו נוסחה פשוטה של מחיר-מידת סבלנות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
גם ככה כרטיסים די יקרים וגם במחיר הנוכחי אני חושב פעמיים אם זה סרט שאני נלהב לראות אותו בקולנוע.flsh כתב:יש לי שאלה פשוטה לכל מי שחושב שיעלו את מחיר הכרטיסים לסרט. אם כרטיס לסרט יעלה 50 שקלים, אתם עדיין תלכו לראות את הסרט או שתחכו ותראו אותו מחוץ לקולנוע?
סרט בקולנוע זה לא סלולרי שהוא מוצר חובה היום. אם סרטים יהיו יקרים מידי בקולנוע, אנשים לא ילכו....
אם יעלו את המחיר תמיד יש אופציות אחרות נוחות לא פחות, שלא ישתלמו להם. כמו שאמרת זה לא מוצר חובה, וגם לא חובתנו להיות לקוחות שלהם. אבל העניין המדובר קצת שונה, כי עד עכשיו הם עבדו בשיטת "לקוחות שבויים", ואת זה אסור להם לעשות.
flsh
היום סרט בYES PLANET עם משקפי 3D עולה 47 שקלים, ועמלת אינטרנט 4 שקלים ועדיין האולמות מפוצצים.
היום סרט בYES PLANET עם משקפי 3D עולה 47 שקלים, ועמלת אינטרנט 4 שקלים ועדיין האולמות מפוצצים.
ברור דיל של הלייף, לקנות מים עם צבע וסוכר שעלו אולי 20 אגורות לייצר, בשבעה שקלים. על זה בדיוק אני מדבר.mulder כתב:זה באמת דיל של הלייף.drixie כתב:NIRMV, תמשיך לשלם 7 שקל לקולה בסופר במקום 15 בקולנוע, ותחשוב שעשית דיל של הלייף.......