המסך במכשיר נדלק מידי פעם בעצמו ונכבה מחדש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
טוב...ניסיתי שוב שהמסך מוגדר על בהירות 100% וזה לא קורה.Asafc כתב:כן, היא משתנה לפעמים אבל לא ברמה קיצונית...
דרך אגב...ניסיתי גם בבהירות מינימום ...הוא לא כבה.
מוזר, אולי באמת בגלל שצפיתי בו בחדר חשוך...
תנסה בבקשה לבדוק אצלך אם הפונקציה עובדת בחדר חשוך .
moco, ראיתי עכשיו דיון בiandroid בדיוק באותו הנושא. המליצו שם על האפליקציה הבאה
https://play.google.com/store/apps/deta ... amlabs.bbm
תנסה אותה ותעדכן אותנו
תנסה אותה ותעדכן אותנו
טוב, התאוריה מאתמול נפלה
שוב התחיל, לאחר שהתקנתי את האפליקציה הנ"ל. אולי היא אשמה
אז או שזה אקראי (יש תקופות ארוכות שזה לא קורה) או שצריך להתייחס לעוד נתון שאולי קשור: עד היום זה קרה לי בשעה הראשונה בוקר, לאחר שהדלקתי את המכשיר שהיה כבוי בלילה.
שוב התחיל, לאחר שהתקנתי את האפליקציה הנ"ל. אולי היא אשמה
אז או שזה אקראי (יש תקופות ארוכות שזה לא קורה) או שצריך להתייחס לעוד נתון שאולי קשור: עד היום זה קרה לי בשעה הראשונה בוקר, לאחר שהדלקתי את המכשיר שהיה כבוי בלילה.
משה
במידה וזה באמת משהו חדש ולא הפעלת משהו במכשיר שלך, לפני התופעה, אז כנראה זה נובע מאפליקצייה סוררת. ממליץ לך להתקין את האפליקצייה Permission Friendly שממנה תוכל לראות את כל ההרשאות שכל אפליקצייה שהתקנת במכשיר שלך דורשת. אתה צריך לחפש שם אפליקצייה שמבקשת הרשאת WAKE_LOCK (זה יראה כמשהו בסגנון "PREVENT TABLET FROM SLEEPING PREVENT PHONE FROM SLEEPING").
ייתכן שהבעייה נובעת מאחת האלפיקציות שמותקנות עם המכשיר שלך, כחלק מהרום (אפליקציות של סמסונג או של המפעילה שלך). את האפליקציות האלה לא תוכל להסיר מהמכשיר (בלי הרשאת רוט), אבל כן תוכל לכבות אותן (כך שלא יוכלו לרוץ). אבל קודם אתה צריך למצוא את הקרימינל
ייתכן שהבעייה נובעת מאחת האלפיקציות שמותקנות עם המכשיר שלך, כחלק מהרום (אפליקציות של סמסונג או של המפעילה שלך). את האפליקציות האלה לא תוכל להסיר מהמכשיר (בלי הרשאת רוט), אבל כן תוכל לכבות אותן (כך שלא יוכלו לרוץ). אבל קודם אתה צריך למצוא את הקרימינל
עשית כך, והרשימה הארוכה שקיבלתי היא פחות או יותר רשימת כל האפליקציות שהתקנתי.osherov כתב:במידה וזה באמת משהו חדש ולא הפעלת משהו במכשיר שלך, לפני התופעה, אז כנראה זה נובע מאפליקצייה סוררת. ממליץ לך להתקין את האפליקצייה Permission Friendly שממנה תוכל לראות את כל ההרשאות שכל אפליקצייה שהתקנת במכשיר שלך דורשת. אתה צריך לחפש שם אפליקצייה שמבקשת הרשאת WAKE_LOCK (זה יראה כמשהו בסגנון "PREVENT TABLET FROM SLEEPING PREVENT PHONE FROM SLEEPING").
ייתכן שהבעייה נובעת מאחת האלפיקציות שמותקנות עם המכשיר שלך, כחלק מהרום (אפליקציות של סמסונג או של המפעילה שלך). את האפליקציות האלה לא תוכל להסיר מהמכשיר (בלי הרשאת רוט), אבל כן תוכל לכבות אותן (כך שלא יוכלו לרוץ). אבל קודם אתה צריך למצוא את הקרימינל...
משה
עכשיו תבדוק מי מהאפליקציות משתמשת בהרשאה להדליק את המכשיר (כל אפליקצייה שתבחר מהרשימה תציג לך את ההרשאות שיש לה)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 13/07/2012 18:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב, מצאתי את הפילטר Num times waking deviceAsafc כתב:moco, ראיתי עכשיו דיון בiandroid בדיוק באותו הנושא. המליצו שם על האפליקציה הבאה
תנסה אותה ותעדכן אותנו...
אצטרך לבדוק שינויי במספרים בזמן שזה קורה הרבה.
משה
לא רוצה לפתוח פה לשטן אך ייתכן ופתרתי את הבעייה בעזרת האפליקציה שהציע asafc.
הבוקר הדלקתי את המכשיר לאחר שנטען בלילה - כאמור אז זה קורה הרבה, בין אם בגלל ההדלקה או בגלל הטעינה.
זה התחיל עם השטויות די מהר ומייד פתחתי את המסך כמו שתי הודעות למעלה, הספירה מתאפסת כשמנתקים מהמטען.
האפליקצייה שהייתה במקום השני והפתיעה אותי מה היא בכלל עושה שם הייתה אפליקצייה טפשית למדי שהתקנתי סתם בזמן המחצית של משחק יורו בשם Anti-Theft Alarm . בסקרינשוט למעלה היא מופיעה שנייה מלמטה תחת השם Safe lock.
זה נראה לי חשוד אז הסרתי אותה. הערב טענתי שוב את המכשיר כדי להגיע למצב שבו זה קורה הרבה, וזה לא חזר.
השוס זה הדבר הבא: כשאני לוחץ על הלינק לאפליקצייה מתוך ההיסטורייה בGoogle Play, אז אני מגיע ל https://play.google.com/store/apps/deta ... er_history . כלומר, כנראה כבר הסירו את הזבל הזה מהחנות, מה שמחזק את הסברה שזה באמת זה.
תודה לכל מי שעזר.
עכשיו סתם שאלה. גם בסקרינשוט למעלה וגם היום בבוקר, האפליקציה במקום הראשון בלהעיר את המכשיר היא Maps.
למה שאפליקציית המפות תעיר כל הזמן את המכשיר? היא לא מופעלת .
הבוקר הדלקתי את המכשיר לאחר שנטען בלילה - כאמור אז זה קורה הרבה, בין אם בגלל ההדלקה או בגלל הטעינה.
זה התחיל עם השטויות די מהר ומייד פתחתי את המסך כמו שתי הודעות למעלה, הספירה מתאפסת כשמנתקים מהמטען.
האפליקצייה שהייתה במקום השני והפתיעה אותי מה היא בכלל עושה שם הייתה אפליקצייה טפשית למדי שהתקנתי סתם בזמן המחצית של משחק יורו בשם Anti-Theft Alarm . בסקרינשוט למעלה היא מופיעה שנייה מלמטה תחת השם Safe lock.
זה נראה לי חשוד אז הסרתי אותה. הערב טענתי שוב את המכשיר כדי להגיע למצב שבו זה קורה הרבה, וזה לא חזר.
השוס זה הדבר הבא: כשאני לוחץ על הלינק לאפליקצייה מתוך ההיסטורייה בGoogle Play, אז אני מגיע ל https://play.google.com/store/apps/deta ... er_history . כלומר, כנראה כבר הסירו את הזבל הזה מהחנות, מה שמחזק את הסברה שזה באמת זה.
תודה לכל מי שעזר.
עכשיו סתם שאלה. גם בסקרינשוט למעלה וגם היום בבוקר, האפליקציה במקום הראשון בלהעיר את המכשיר היא Maps.
למה שאפליקציית המפות תעיר כל הזמן את המכשיר? היא לא מופעלת .
משה