אשמח אם מישהו יסביר לי קצת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #21 

movieman כתב:שכחו רק לומר לך שה-OPPO עולה אלפי ש"ח , בזמן שסטרימר + כונן בלו-ריי ייעודי ביחד יעלו לך קרוב לחצי מחיר .
...
שכחת רק לומר שעל איכות משלמים ושהמוצרים של OPPO נחשבים לסופר-איכותיים ולכאלה שתמורת אלפי ש"ח בודדים משתווים באיכותם למוצרי היי-אנד יוקרתיים שעולים פי כמה!

אין מה לעשות, על איכות משלמים - ועל האיכות שה-OPPO נותן, משלמים מחיר מאוד משתלם ביחד למה שמקבלים...

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #22 

epony כתב:
movieman כתב:שכחו רק לומר לך שה-OPPO עולה אלפי ש"ח , בזמן שסטרימר + כונן בלו-ריי ייעודי ביחד יעלו לך קרוב לחצי מחיר .
...
שכחת רק לומר שעל איכות משלמים ושהמוצרים של OPPO נחשבים לסופר-איכותיים ולכאלה שתמורת אלפי ש"ח בודדים משתווים באיכותם למוצרי היי-אנד יוקרתיים שעולים פי כמה!

אין מה לעשות, על איכות משלמים - ועל האיכות שה-OPPO נותן, משלמים מחיר מאוד משתלם ביחד למה שמקבלים...
...
שאלת תם - מה זה אומר סופר-איכותיים בכל הנוגע לנגן בלוריי ויציאה דיגיטלית?
האם הטענה היא שיש הבדל מורגש לעין, בין תוכן בלוריי שאני מנגן על OPPO לבין אותו דיסק בלוריי על נגן זול יותר, בהנחה ששניהם מחוברים כמובן עם אותו כבל HDMI לאותו רסיבר?

אני לא מצליח לראות הבדלים כאלה, ואף אחד אחר שפגשתי לא הצליח אף הוא.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #23 

אם אתה משתמש בנגן אך ורק לבלו-ריי ומעביר את הסיגנל באופן דיגיטאלי וההמרה שמבצע הרסיבר נאה מספיק בעיניך, אז שיבושם לך. (f)

אם אתה רוצה יחידות DAC ברמה אודיופילית שלא ניתן למצוא פחות או יותר באף רסיבר, או רחמנא ליצלן לשמוע סטריאו או מקורות שאינם בלו-ריי, אז בהחלט יש מקום לשקול נגן אוניברסאלי ברמה של ה-OPPO שנותן איכות חסרת פשרות הן ברמת הטראנספורט והן ברמת ה-DAC.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #24 

אז הכל בסדר, אבל זה נראה כמו אוברקיל (וזה בלשון המעטה) למה שהבחור מבקש...

לענייני הבדלים בין DAC כזה או אחר, אני לא נכנס פה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #25 

שמע, כמו כל שרשור בפורום הזה בערך, זה התחיל משאלת תם והידרדר לויכוחי סרק על מוצר כזה או אחר בלי קשר לתהייה המקורית. 8O

מישהי המליצה על אופו, מישהו אמר שזה סתם יקר, אני אמרתי שזה לא סתם יקר והנה אנחנו כאן... :oops:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”