מי יותר מהיר, דייהטסו או BMW? שיחה עם נציגת ISP
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אנחנו סתם טוחנים מים עכשיו
, סטינו לגמרי מהנושא, בכל מקרא הנציגי מכירות פשוט הולכים ראש בקיר וגם בנושאים שהם לא מבינים בגרוש הם ינסו לשכנע אותך שהם מבינים יותר ממך, זה פשוט עצוב, למישהוא יצא להתקשר לשירות לקוחות אמריקאי פעם כמו eBay וכו? לי יצא ואני ממליץ לכם לנסות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
זה יכל להיות קטע טוב "ליפה וחנון" בערוץ 10 לא??? 
ברור שהיא יצאה הבלה, אבל יכול להיות שהיא צודקת (רק לא מבינה בדיוק למה) : 10 מגה ביט לשנייה כמו שהחברות מציינות זו מהירות מקסימלית, לא מהירות בפועל.
ויתכן שהמהירות בפועל בחברה הזאת הוא אכן יותר גבוה מאשר המהירות בפועל ב-012...
ויתכן שהמהירות בפועל בחברה הזאת הוא אכן יותר גבוה מאשר המהירות בפועל ב-012...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מדהים שהחברות רוצות אותך עם מלא תכונות של סופרמן,agent__smith כתב:מצחיק שכדי להתקבל לכאלה מוקדים עושים יום שלם של איבחונים פסיכולוגים וסוציומאטים..... אבל IQ כנראה לא צריך....
אבל בתכלס של המטריה בה אתה עוסק לא משקיעות,מבקרות ומשפרות.
התוצאה:
אתה מתקשר למרכז שרות של חברות עם אותה בקשה.\שאלה למספר נציגי שרות
ומקבל מספר גרסאות.
מי שצוחק על הנציגה ,יתכן שהוא צוחק בדיעבד על השכנה מימול,או החברה של.
בוז
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
היא כנראה ממש...אבל ממש טובה במיטה.TheTurtle כתב:קבלו גם את הגירסה האמריקאית, לא רק אצלנו בנות לא מבינות מונחים בסיסיים...
ההסבר שלה מעולה...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
מזכיר לי מדריכה בטירונות (לפני 30 שנה...) שהסבירה לנו שקצב הירי של M16 הוא 800 כדור בדקה אבל "זה רק תיאורטי" כי המחסניות הן רק של 30 כדור
- תצחקו, אבל הרגע בדקתי בויקיפדיה וזה עדין ההסבר הרישמי.
http://tinyurl.com/723rm2v
http://tinyurl.com/723rm2v
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
קמ"ש זה מונח של רכב ?roee7777 כתב:יש מלא בנות שלא מבינות במונחים של רכב , הנציגה פשוט לא ידעה מזה קמ"ש.. אמרו לה להגיד אני מנחש בב"ל , שהאינטרנט שלהם נותן 10 מגה מלא ,ולא 10 מגה חלקי, וברגע שהעלית את הדוגמה של ה- 100 קמ"ש , הכנסת אותה לבלבלה....
משה
ויש סיבה, זה לא כל כך מצחיק.מספיקלי כתב:מזכיר לי מדריכה בטירונות (לפני 30 שנה...) שהסבירה לנו שקצב הירי של M16 הוא 800 כדור בדקה אבל "זה רק תיאורטי" כי המחסניות הן רק של 30 כדור
http://tinyurl.com/723rm2v...
העיניין הוא שבהינתן שזה משתמש במחסניות ולא שרשרת ארוכה, קצב האש הרגעי הוא לא נתון משמעותי לצורך השימוש. גודל המחסנית הוא נתון משמעותי, וקצב האש הממוצע (כשמחליפים מחסניות) הוא נתון משמעותי.
גם במהירויות אינטרנט, מה שרלוונטי, זה המהירות הממוצעת לאורך זמן ולא לאיזה מהירות זה יכול להגיע בשיא.
משה
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
מצטער מוקו, אינני יורד לסוף דעתך, אם אתרגם את תשובתך לפורשה 924 הרי אני צריך ליסוע לפחות 204 קילומטר (עם טנק מלא) כדי למדוד את המהירות.
מוקו אני גם לא מומחה גדול בכלי ירי, אבל אם אני יורה מחסנית מלאה בM16 תקין ב2.25 שניות אז מה קצב הירי שלי?
מוקו אני גם לא מומחה גדול בכלי ירי, אבל אם אני יורה מחסנית מלאה בM16 תקין ב2.25 שניות אז מה קצב הירי שלי?
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
מספיקלי,
הנושא פה הוא לא מה זה מהירות (או קצב ירי) רגעי מול ממוצע, אלא מה הנתון הרלוונטי שמעניין את המשתמש .
במכונית המהירות הרגעית רלוונטית פשוט כי אפשר לשמור עליה לאורך זמן. 204 ק"מ זו נסיעה מכובדת, ואין צורך למצע על נסיעות של 1000 ק"מ כי ממילא אף אחד לא נוסע מרחקים כאלה רצוף וזה לא מעניין.
להבדיל, בירי רצוף, בוודאי שמגיעים מהר מאוד להחלפת מחסנית (ויש גם עיניין של התחממות הקנה), כך שהנתון הרלוונטי למשתמש הוא דווקא הקצב הממוצע שלוקח זאת בחשבון. לכן סביר שגם וויקפדיה וגם המדריכה שלך ידגישו את העיניין. מה זה בכלל מעניין את החיילים מה קצב האש הרגעי של M16? האמת שגם הקצב הממוצע שלו לא כל כך מעניין את החייל, אבל כן מעניין כשעושים ניתוחים של אפקטיביות הרובה בקרב.
הנושא פה הוא לא מה זה מהירות (או קצב ירי) רגעי מול ממוצע, אלא מה הנתון הרלוונטי שמעניין את המשתמש .
במכונית המהירות הרגעית רלוונטית פשוט כי אפשר לשמור עליה לאורך זמן. 204 ק"מ זו נסיעה מכובדת, ואין צורך למצע על נסיעות של 1000 ק"מ כי ממילא אף אחד לא נוסע מרחקים כאלה רצוף וזה לא מעניין.
להבדיל, בירי רצוף, בוודאי שמגיעים מהר מאוד להחלפת מחסנית (ויש גם עיניין של התחממות הקנה), כך שהנתון הרלוונטי למשתמש הוא דווקא הקצב הממוצע שלוקח זאת בחשבון. לכן סביר שגם וויקפדיה וגם המדריכה שלך ידגישו את העיניין. מה זה בכלל מעניין את החיילים מה קצב האש הרגעי של M16? האמת שגם הקצב הממוצע שלו לא כל כך מעניין את החייל, אבל כן מעניין כשעושים ניתוחים של אפקטיביות הרובה בקרב.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם לא מזהים מי היא ומה החברה אין בעיה. יותר מזה, החברה מהצד שלה יכולה להקליט את השיחה ללא בעיה?