התייעצות לגבי מחירים ביס.
-
stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לא שמתי לב סליחה.benjamin1 כתב:סטומפי-אז אני מבין שאין לך תשובה בשבילי.אז כמו שחשבתי-הכל רק רעש וצילצולים...
זו השאלה?תוכל להסביר לגבי התשלום לטלפון-30 ש"ח?
אני למשל משלם לבזק את התעריף הכי זול שקיים בשוק(כך הבנתי)-60 ומשהו ש"ח לחודש לחבילת 750 דקות...
אני משתמש בקו של 012
ולא של בזק!
ובהתחלה שילמתי 10 שקלים לחודש היה מבצע כזה.
היום 30 ואני יכול למצוא עדיין בחברות אחרות דילים
אין לי זמן לזה.
לא הבנתי...התשתית היא של בזק לא?stompy כתב:לא שמתי לב סליחה.benjamin1 כתב:סטומפי-אז אני מבין שאין לך תשובה בשבילי.אז כמו שחשבתי-הכל רק רעש וצילצולים...
זו השאלה?תוכל להסביר לגבי התשלום לטלפון-30 ש"ח?
אני למשל משלם לבזק את התעריף הכי זול שקיים בשוק(כך הבנתי)-60 ומשהו ש"ח לחודש לחבילת 750 דקות...
אני משתמש *** של 012
ולא של בזק!
ובהתחלה שילמתי 10 שקלים לחודש היה מבצע כזה.
היום 30 ואני יכול למצוא עדיין בחברות אחרות דילים
אין לי זמן לזה....
לא כל כך הבנתי איך נטפליקס נכנס פה...
לפי הלינק ששלחת Sorry, Netflix is not available in your country yet.
והדרך היחידה (אני מניח) זה איזשהו VPN אבל לא לכולם יש HTPC מחובר לטלוויזיה אחת.
אם יש כמה מחשבים אז צריך שהנתב שמחבר אותך לאינטרנט יעשה את ה VPN כדי שיהיה תקף לכל הטלוויזיות.
פתאום צריך להוציא הרבה כסף
1) נתב מיוחד
2) מנוי לVPN
3) משהו שיודע להתחבר לנטפליקס שמחובר לכל טלויזיה
כל האמור הוא בהנחה שלא פספסתי משהו באיך שמתאפשר לחבר מספר מקורות לנטפליקס על ידי חיבור אינטרנט מישראל
אם יש כמה מחשבים אז צריך שהנתב שמחבר אותך לאינטרנט יעשה את ה VPN כדי שיהיה תקף לכל הטלוויזיות.
1) נתב מיוחד
2) מנוי לVPN
כל האמור הוא בהנחה שלא פספסתי משהו באיך שמתאפשר לחבר מספר מקורות לנטפליקס על ידי חיבור אינטרנט מישראל
-
stompy
- חבר ותיק

חייגן VPN
או תוכנה יעודית וזהו
שירות כזה עולה כמה דולרים לשנה.
יש כל מני דרכים להפעיל את הנטפליקס אפילו דרך XBMC וקונסולות מחשבים.
איזה נתב מיוחד בדיוק צריך?
או תוכנה יעודית וזהו
שירות כזה עולה כמה דולרים לשנה.
יש כל מני דרכים להפעיל את הנטפליקס אפילו דרך XBMC וקונסולות מחשבים.
איזה נתב מיוחד בדיוק צריך?
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני בעיקר צופה בbreaking bad,walking dead,30 rock. יש גם mad men ועוד כמה סדרות מיוחדות לנטפליקס. מבחינת סרטים,אני צופ]ה בסרטים מעטים ביקר בסדרות.dotti כתב:מסקרן אותי, האם אתה צופה רק בנטפליקס או גם מוריד? ואם אתה מוריד, להערכתך כמה מהצפייה שלך היא בתכנים מהנטפליקס וכמה מהורדות? ועוד דבר אחד - באלו תכנים אתה צופה בעיקר בנטפליקס (סרטים, סדרות ואיזה)?VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"חזה הולך להיות מצחיק!
![]()
תמשיכו לממן את העושקים: יס והוט ותמשיכו להאמין שאתם מקבלים "איכות".......
לרוב אני מוריד לאורחים שבאים שמבקשים סרט ספציפי שלא קיים ב hulu או נטפליקס..
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

יש תוסף לכרום שמאפשר לך לצפות ב hulu ונפטליקס בשם:offerbk1 כתב:לא כל כך הבנתי איך נטפליקס נכנס פה...
1) נתב מיוחד
2) מנוי לVPN
כל האמור הוא בהנחה שלא פספסתי משהו באיך שמתאפשר לחבר מספר מקורות לנטפליקס על ידי חיבור אינטרנט מישראל...
Media Hint
תודה על התשובה. אכן מבחר יפה.VideoPhill כתב:אני בעיקר צופה בbreaking bad,,30 rock. יש גם mad men ועוד כמה סדרות מיוחדות לנטפליקס. מבחינת סרטים,אני צופ]ה בסרטים מעטים ביקר בסדרות.dotti כתב:מסקרן אותי, האם אתה צופה רק בנטפליקס או גם מוריד? ואם אתה מוריד, להערכתך כמה מהצפייה שלך היא בתכנים מהנטפליקס וכמה מהורדות? ועוד דבר אחד - באלו תכנים אתה צופה בעיקר בנטפליקס (סרטים, סדרות ואיזה)?VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
ואז בעוד 3 או 4 שנים שגולן טלקום יגיע עם טריפל של טלויזיה ב150 ש"חזה הולך להיות מצחיק!
![]()
לרוב אני מוריד לאורחים שבאים שמבקשים סרט ספציפי שלא קיים ב hulu או נטפליקס.....
רק צריך לציין - בנטפליקס אין את העונות החדשות של הסדרות שהזכרת. כלומר שובר שורות יש עד עונה 4, רוק 30 עד עונה 6 וwalking dead רק העונה הראשונה.
עוד דבר. ירדת כאן על ״התכנים העלובים״ של יס. אבל שם יש את כל הסדרות שציינת עם העונות החדשות צמוד לארה״ב (חוץ ממד מן שהייתה בויאודי), ובנוסף יש שם הרבה תכנים שאי אפשר למצוא בנטפליקס כמו משחקי הכס ואימפריית הפשע.
- marcoparko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב אז אני פולניה שלא יודעת להתווכח והיום כשהתקשרתי לשאול על שדרוג ממירים למקס טוטאל וממיר HD רגיל, רצו על המקס טוטל 50 ש"ח בחודש מה שנותן גם את ה"פריווילגיה" לשלם רק 10 ש"ח על ממיר HD נוסף רגיל לא מקליט. התקנה 160 ש"ח פלוס 80 ש"ח לכל ממיר נוסף שמחליפים.
בעניין מסלולי ערוצים ללקוחות קיימים, נאדה. היה מסלול טופ אחד שכולל את כל החבילות באיזה 300 ומשהו ש"ח.
בעניין מסלולי ערוצים ללקוחות קיימים, נאדה. היה מסלול טופ אחד שכולל את כל החבילות באיזה 300 ומשהו ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי marcoparko ב 26/09/2021 0:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

אני מצטער אבל אני מדבר עם עובד יס במקרה? כן יש ליס תכנים מאוד עלובים,הייתי לקוח של החברת גועל נפש הזו כ8 שנים ולא נהנתי מרגע אחד בחברה הזו(אולי רק ב3 שנים הראשונות). סרטים בלופים חוזרים,vod שעולה הון תועפות ועל כול דבר קטן צריך לשלם עוד ועוד לשלם.dotti כתב:תודה על התשובה. אכן מבחר יפה.VideoPhill כתב:אני בעיקר צופה בbreaking bad,,30 rock. יש גם mad men ועוד כמה סדרות מיוחדות לנטפליקס. מבחינת סרטים,אני צופ]ה בסרטים מעטים ביקר בסדרות.dotti כתב:מסקרן אותי, האם אתה צופה רק בנטפליקס או גם מוריד? ואם אתה מוריד, להערכתך כמה מהצפייה שלך היא בתכנים מהנטפליקס וכמה מהורדות? ועוד דבר אחד - באלו תכנים אתה צופה בעיקר בנטפליקס (סרטים, סדרות ואיזה)?VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
![]()
רק צריך לציין - בנטפליקס אין את העונות החדשות של הסדרות שהזכרת. כלומר שובר שורות יש עד עונה 4, רוק 30 עד עונה 6 וwalking dead רק העונה הראשונה.
עוד דבר. ירדת כאן על ״התכנים העלובים״ של יס. אבל שם יש את כל הסדרות שציינת עם העונות החדשות צמוד לארה״ב (חוץ ממד מן שהייתה בויאודי), ובנוסף יש שם הרבה תכנים שאי אפשר למצוא בנטפליקס כמו משחקי הכס ואימפריית הפשע....
תוסיף לנטפליקס גם Hulu,amazon movies וגם HBO plus שאומנם סגור לחברה מהכבלים אבל יש דרך לעקוף את זה בקלילות. ככה שאני מסודר בקטע הזה ותאמין לי שלפני שאתה ראית את פרק 9 עונה 3 של משחקי הכס,אני כבר
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

ומה כול ההתלהבות הזו מיס סטרימר(עוד חרטא מלא בנצנצים אבל התוכן חלולללל). במדינות אחרות כמו בארה"ב(ששם קורעים במחירי טלויזיה),אתה משלם על Fios tv (דבר שקיים מ2005!!! וקיים בישראל רק ב2013)הבאנדל הבסיסי שלה כולל טלפון עם שיחות ללא הגבלה,אינטרנט במהירות 15 מגה הורדה(5 מגה העלאה),טלויזיה עם מעל 30 ערוצי HD ומעל 145 ערוצים רגילים. כול זה ב70 דולר לחודש!!,וזה התשלום שאתם משלמים ליס בלבד! כמובן שבחברות אחרות אפשר למצוא מבצעים יותר משתלמים של 60 דולר לחודש עם אותם הטבות פחות או יותר,ואם הולכים למדינות אחרות כמו קנדה,אוסטרליה או צרפת אפשר למצוא אחלה מבצעים. ככה שתחרות אמיתית אין פה,וא' ב' בכלכלה,אומר שתמיד מנופולים או דואפולים ינצלו את כוחם כדי לעלות את המחיר עבור רמת שירות עלובה וזה מה שקורה פה בפועל. מחיר גבוהה עבור שירות ותוכן ברמה עלובה,רק שכולכם חיים בנדמה לי ומשחקים במי ימצא את הדיל הכי טוב או יצא הכי פחות םרייארים כשבפועל כולכם פריאריים.
הערה: שירות של streaming קיים ברוב מדינות המערב מ2008 !! שזה כולל הזרמה לאייפון,אייפד,למחשב או לכול חור שרק תרצה!! ורק בישראל 2013 אפשר להזרים בקושי מן המחשב לממיר או מן הממיר ל5 ממירים,עדיין לא ראיתי הזרמה לאייפד או לאייפון כנראה יגיע רק ב2017 כול עוד הדואפול הזה שולט פה.
הערה: שירות של streaming קיים ברוב מדינות המערב מ2008 !! שזה כולל הזרמה לאייפון,אייפד,למחשב או לכול חור שרק תרצה!! ורק בישראל 2013 אפשר להזרים בקושי מן המחשב לממיר או מן הממיר ל5 ממירים,עדיין לא ראיתי הזרמה לאייפד או לאייפון כנראה יגיע רק ב2017 כול עוד הדואפול הזה שולט פה.
עם כל הקשקושים שלך בסוף אתה מדבר גם על פיראטיות. אם היית רוצה לצפות במשחקי הכס בארה״ב באופן חוקי, היית צריך להיות מחובר לכבלים בסיסיים שזה בסביבות 50 דולר פלוס עוד כ15 ל hbo. פיראטיות זה חינם. תוכן חוקי טוב ומעודכן, מה לעשות, עולה כסף.VideoPhill כתב:אני מצטער אבל אני מדבר עם עובד יס במקרה? כן יש ליס תכנים מאוד עלובים,הייתי לקוח של החברת גועל נפש הזו כ8 שנים ולא נהנתי מרגע אחד בחברה הזו(אולי רק ב3 שנים הראשונות). סרטים בלופים חוזרים,vod שעולה הון תועפות ועל כול דבר קטן צריך לשלם עוד ועוד לשלם.dotti כתב:תודה על התשובה. אכן מבחר יפה.VideoPhill כתב:אני בעיקר צופה בbreaking bad,,30 rock. יש גם mad men ועוד כמה סדרות מיוחדות לנטפליקס. מבחינת סרטים,אני צופ]ה בסרטים מעטים ביקר בסדרות.dotti כתב:מסקרן אותי, האם אתה צופה רק בנטפליקס או גם מוריד? ואם אתה מוריד, להערכתך כמה מהצפייה שלך היא בתכנים מהנטפליקס וכמה מהורדות? ועוד דבר אחד - באלו תכנים אתה צופה בעיקר בנטפליקס (סרטים, סדרות ואיזה)?VideoPhill כתב:אתם תמשיכו לשלם 200 ש"ח מינימום ו300 למפונקים או 400 למאותגרים. ואני ימשיך לשלם 8 דולר לנפליקס!![]()
![]()
עוד דבר. ירדת כאן על ״התכנים העלובים״ של יס. אבל שם יש את כל הסדרות שציינת עם העונות החדשות צמוד לארה״ב (חוץ ממד מן שהייתה בויאודי), ובנוסף יש שם הרבה תכנים שאי אפשר למצוא בנטפליקס כמו משחקי הכס ואימפריית הפשע....
תוסיף לנטפליקס גם Hulu,amazon movies וגם HBO plus שאומנם סגור לחברה מהכבלים אבל יש דרך לעקוף את זה בקלילות. ככה שאני מסודר בקטע הזה ותאמין לי שלפני שאתה ראית את פרק 9 עונה 3 של משחקי הכס,אני כבר
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]...
-
stompy
- חבר ותיק

VideoPhill מה קרה לך בן אדם תרגע
כל דבר יותר משתלם בחול מפה בכל תחום כמעט
אתה באמת לא מחדש ....
יש כל כך הרבה דוגמאות שאני יכול להביא לך מהתחום שאני עוסק בו כמה ישראל לא מתקדמת. והכל יקר.
לגבי נטפליקס שוב אני יגיד לך יש כאלה שרוצים כתוביות אתה צריך לקבל את זה.
כל דבר יותר משתלם בחול מפה בכל תחום כמעט
אתה באמת לא מחדש ....
יש כל כך הרבה דוגמאות שאני יכול להביא לך מהתחום שאני עוסק בו כמה ישראל לא מתקדמת. והכל יקר.
לגבי נטפליקס שוב אני יגיד לך יש כאלה שרוצים כתוביות אתה צריך לקבל את זה.
welcome to the blockchain
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
אתה יכול ליצור איתי קשר באישי אני יהיה מעוד מעוניין להצטרף למבצע הזה?רציתי לדעת אם ההצעת מחיר הבאה ביס משתלמת :
בסיס, כל חבילות הערוצים, 2 ערוצי פרימיום לבחירה וממיר yesMaxTotal ב- 209 שח + (2 ממירים רגילים)
כל החבילות TOP
VOD - חצי שנה חינם
yes streamer לא
הטבות נוספות הטבת 9 סרטים בהזמנה אישית
הטבת עלות התקנה- 149שח
http://imageshack.us/f/265/yesc.jpg/...