וזה מה שראיתי בקפה בראון במתחם ג'י בצפון ת'א
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7046
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1466 פעמים
אני הולך להכין לי קפה 
- avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מאוד התרשמתי מהתאור אז לקחתי חבר וביקרנו בקפה בראון היום בצהריים בשיא החום. משום מה בלבלתי בין קפה איטליה ובראון, חשבתי שהפסטה הטובה הייתה בבראון... בכל אופן יש לי שתי בשורות על החויה שחווינו בבראון. הטובה: הזמנו פטוציני ירקות שהיה חוייה אמיתית מהפסטות הטובות שטעמתי. הפסטה אנדנטה כמו שצריך, הרוטב מעולה וכך גם הירקות. עד עכשיו אני מרגיש טעם של עוד...
אחרי הפסטה הזמנו קפה אני - אספרסו קצר והחבר - הפוך. חיכינו כ 15 דקות ואז האספרסו שלי הגיע והייתי משוכנע שהוא עמד על הבר 10 דקות. ללא קרמה, ללא ארומה, אפילו לא טרחתי לטעום. קראתי למלצרית ובקשתי קפה אחר והעיקר שיהיה טרי. הגיע משהו שחור מכוסה חלקית בשיכבה דקיקה זהובה עם המון "חורים" שוב ללא ארומה וטעם נורא. בבית, אפילו עם קפה ישן נושן אני מקבל תוצאה טובה בהרבה. המסקנה פשוטה... הטבח מצויין ומכבד את עבודתו ואת עצמו, הבריסטה לא...
כל שנשאר לי עתה הוא לבקר בקפה איטליה ולבדוק האם נזכה בחוויה מתקנת.
אחרי הפסטה הזמנו קפה אני - אספרסו קצר והחבר - הפוך. חיכינו כ 15 דקות ואז האספרסו שלי הגיע והייתי משוכנע שהוא עמד על הבר 10 דקות. ללא קרמה, ללא ארומה, אפילו לא טרחתי לטעום. קראתי למלצרית ובקשתי קפה אחר והעיקר שיהיה טרי. הגיע משהו שחור מכוסה חלקית בשיכבה דקיקה זהובה עם המון "חורים" שוב ללא ארומה וטעם נורא. בבית, אפילו עם קפה ישן נושן אני מקבל תוצאה טובה בהרבה. המסקנה פשוטה... הטבח מצויין ומכבד את עבודתו ואת עצמו, הבריסטה לא...
כל שנשאר לי עתה הוא לבקר בקפה איטליה ולבדוק האם נזכה בחוויה מתקנת.